Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
pisicuta si matei spune:
Tocmai m-am uitat pe pozite.Avem si noi un tricou exact ca al vostru,cel albastru su ursulet si noi avem si inca unul pe verde.Si Matei doarme in toate pozitiile in patur.Tare poza cu "acum le cant" si cea cu "mare timonier.oare am sa ajung ca Base".Superbe pozele din Delta.Am vrut sa iti zic de cand ai postat despre calatorie ca te invidiez,ca si mie mi-ar placea sa merg in Delta si ar fi trebuit sa mergem acu m in august,sar au intervenit niste neintelegeri intre participanti si s-a contramandat ![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
zuzunaki spune:
pisi,
ce faci bre p´aici la ore de-astea?liliacule
te mai uitasi iar la ursuleti si n-ai somn?
Eu tocmai m-am documentat putin despre ce tendinte mai sunt in moda..pt cand oi slabi evident
...
Ma duc la nani ca maine mergem la pediatru pt primul control cu micuta printesa.Plus ca nu stiu cand s-o mai trezi Sofia.Azi m-a cam sleit cat a stat la san.Noaptea deja ii bag o masa de bibi ca nu merge.
SOmn usor!
Eu si gashca
zuzunaki spune:
Doamne laura,ce m-am distrat cu iaurtul
Pozele sunt f frumoase.
viitorul Base
Bubu mai nou sare in patul Sofiei
Se agata de zabrele si cum naiba se urcca in 2 seccunde e in patut.Azi doar o luasem pe Sofia din pat si Bubu zdup
!!!Sa ma fi vazut cu unu intr-o mana si cu celalalt in alta....
gata ca deja mi se inchid ochii.
Eu si gashca
pisicuta si matei spune:
Zuzu bine macar ca sare dupa ce o iei pe Sofia ca alfel ![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
laura72 spune:
Pisiavem un bit defender si astai detecteaza si zice ca e non infected,da azi a instalat altceva care dadea vro 7-8 si cica i-a omorat si el.eu sant bata la calc.asa ca iau morala.
in poza in care doarme e in tarc in balcon si se juca l-am transferat in patut si a dormit vreo3 ore.din pat nu a sarit,inca .doar din tarcda nu a mai repetat figura. cum aud ceva hop la el.avem si cu verde dar s-a decolorat de la primul spalat.le-am primit la mot.daca va hotarati sa veniti poate ne vedem.sper sa primesti un rezultat favorabil maine de la brd.pupici lui Matei.
zuzu[red][/red]multumim.hai ca nu esti asa grasasi in 2 luni o sa fii super. ei, si daca ii iei mereu pe amandoi in brate sa vezi conditie fizica.poate ca i se pare mai interesant patul Sofiei si e si putin gelos.cand s-a nascut sora mea mai mica cu 5 ani vroiam lapte cu bibe si sa ma plimbe cu carutul.si george vrea sa se urce in pat dar sa aiba pe ce se catara adica acum se suie pe combina ca e cam stricata si-i mai pun muzica sa adoarma.la calculator i-am pus pernele de la o canapea sa nu bage mainile peste tot si acum le fol. ca si trepte si din 2 miscari e sus.succes maine sa ne zici cat a-ti crescut.
ma duc sa fac nani,ca maine iar ma ia de buna, da mor de cald
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
pisicuta si matei spune:
mey Laura i-a spune de unde ai aflat de Brd?![]()
Merci,si eu sper,dar cine stie!
Daca mesajul este ca nu e infestat calc atunci e bine.Nu conteaza ca sunt virusi care ataca calc-ul,ideea este sa nu il infesteze.Este bunicel BitDefender.
Din pacate chiar nu venim in Delta
ca s-a contramandat cam de multisor si au intervenit mai multe probleme.Ar fi fost dragut sa ne vedem,dar ne vedem sigur data viitoare cand ajungem in Delta(de fapt unica data
)
Noapte buna tuturor ca ma duc si eu la culacare in sfarsit.ce face Dc din om,nici de
nu imi mai arde ![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mamacita spune:
Buna dimineata!
Bona se joaca dincolo cu Alexut,care a acceptat-o din prima clipa si se joaca frumos amandoi.Doamne ajuta!Urmeaza sa iesim pe undeva prin parc,ca e o canicula de numa'
Mey,dar insomniace mai sunteti!![]()
laura,m-am distrat la faza cu iaurtul copios.poze inca n-am apucat,sunt inca varza de nesomn,sper sa vina si vremea sa ma odihnesc.
zuzu,deci faci cumpana,cu unul intr-o mana si altul in alta mana.![]()
Si ne spui si noua tendintele in moda,chiar daca e off-topic?![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
pisicuta si matei spune:
'Neata
Super mamacita,ce ma bucur ca a venit.Si e ceva daca Alexutu a primit-o din prima,mai ales ca este timid ca mama lui,nu?!
Mult succes!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Anca Micaela spune:
Mamacita, mult succes cu bona!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png