Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 28
an-k spune:
am net.... yuppppyyyy

si acu dezamagirea.... intru sa vad ce fac dragutii nostrii bebelusi si ce gasesc... cearta! si pentru ce? Eu am scris din ce in ce in ce mai rar din aceleasi motive din care multe fete dragi nu mai scriu: lipsa de timp a mea culminata cu aerele de superioritate ale unor persoane de aici; majoriotatea imi sunteti tare dragi iar bebelusii/ copilasii imi sunt foarte dragi toti. Am citit pe sarite din lipsa timpului si am hotarat sa nu mai scriu aici. Mereu se isca o cearta, sau mai stiu io ce divergenta. Din fericire aici am intalnit si fete cu care sunt prietena, si ele scriu in continuarer pe DC din pacate nu la acest subiect. Mi-am dorit foarte mult sa ne reunim cu toate aici si sa redescoperim atmosfera care era odata- nu s-a putut, mintile luminate care au mereu ceva de comentat nu ne-au lasat... asa ca scot si eu batista, multumind Adrianei pt celalat subiect.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
andira spune:
An-k - nu pot sa spun decat ca-mi pare rau... sincer...
Eu sper sa te razgandesti si sa ne mai scrii, mie una mi-ar place.
Si-mi pare si mai rau ca de la o prostie (nu va suparati pe mine, dar mi se pare efectiv o prostie) s-a ajuns la "imi iau jucariile si plec"... (An-k, nu ma refer la tine)
Nu stiu, poate asta era solutia, poate nu... Nu putem fi toate prietene, e adevarat, dar tot ma simt si eu dezamagita.
An-k, iti respect decizia, si sper sa ne mai auzim 
.
Iri si Nati
connie1974 spune:
Ura, a papat toata omleta. Am facut-o dintr-un ou, cu lapte, iaurt Cremoso ca nu aveam smantana, cate un pic din astea, patrunjel, puse in unt s mestecat mereu in tigaie. Iar pisicul meu care e innebunit dupa rosii a vrut neaparat si rosie, a papat una mica intreaga, fara coaja, pe langa asta si stropite toate cu lamaie.Plus supita la felul intai.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
pisicuta si matei spune:
La multi ani Dana J Sa fii fericita si implinita cu bb tau.
Andira si eu ii dau Pikovit lu Matei de ceva timp pentru ca el este cu regimul si in completarea dietei lui.Nu stiam ca este bun si pentru raceala.Asa ca impuscam doi iepuri dintr-o lovitura
.Culmea si mama sotului meu(ca mie nu imi place sa ii zic soacra)are tot 2 baieti.Oricum cred ca a ta este tare bucuroasa ca are nepotele![]()
Ank iti respectam decizia si speram ca in partea cealalata sa nu se intample asa certuri.![]()
Connie eu nu ii pun sare lu Matei in mancare,mai mult pentru ca m-am obisnuit sa nu pun si mereu uit
.dar cred ca putina sare este ok la varsta lor.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mamacita spune:
quote:
Originally posted by an-k
am net.... yuppppyyyy
si acu dezamagirea.... intru sa vad ce fac dragutii nostrii bebelusi si ce gasesc... cearta! si pentru ce? Eu am scris din ce in ce in ce mai rar din aceleasi motive din care multe fete dragi nu mai scriu: lipsa de timp a mea culminata cu aerele de superioritate ale unor persoane de aici; majoriotatea imi sunteti tare dragi iar bebelusii/ copilasii imi sunt foarte dragi toti. Am citit pe sarite din lipsa timpului si am hotarat sa nu mai scriu aici. Mereu se isca o cearta, sau mai stiu io ce divergenta. Din fericire aici am intalnit si fete cu care sunt prietena, si ele scriu in continuarer pe DC din pacate nu la acest subiect. Mi-am dorit foarte mult sa ne reunim cu toate aici si sa redescoperim atmosfera care era odata- nu s-a putut, mintile luminate care au mereu ceva de comentat nu ne-au lasat... asa ca scot si eu batista, multumind Adrianei pt celalat subiect.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Acu'DILEMA A FI SAU A NU FI:...eu sa ma simt luminata si superioara si vinovata first degree ca nu le dau voie fetelor sa se exprime neinfranat sau intunecata si inferioara,dar prietena cu voi?!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Lasand dilemele si trilemele deoparte
,mai pentru nenea Shakespeare
,sa va spun ca azi,cand am pus iar pe tapet subiectul plictiseala si modul de lucru in cautarea unei solutii,excluzand menaj gen gatit-calcat si alte chestii "arzatoare",bona mi-a raspuns plina de zambet si optimism ca ea incearaca sa se adapteze,ca spera sa reuseasca,dar ea voia ieri de fapt sa-mi comunice cat de greu ii este,ptr.ca nici macar cu nepoata-sa nu a stat atatea ore zilnic si ca nu stie daca va reusi.Asa ca eu,ca o fata intelegatoare ce sunt
,am pus-o azi sa mature curtea si sa spele vasele cat i-am dat eu lui Alex sa pape[ca la asta o voi introduce sapt.viitoare]si a fost fff fericita,iar apoi,cat am mancat eu si sotul,ea si Alex s-au jucat frumos in curte sub privirile de spion ale maica-mii,de la mansarda,care s-a intors din concediu azi.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
pisicuta si matei spune:
quote:
Originally posted by mamacita
Acu'DILEMA A FI SAU A NU FI:...eu sa ma simt luminata si superioara si vinovata first degree ca nu le dau voie fetelor sa se exprime neinfranat sau intunecata si inferioara,dar prietena cu voi?!Spuneti si voi...

mamacita your the bestPozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
sa vedeti peste ce dilema am dat eu:"cine ne deschide capitol nou,ca suntem deja la pagina 19".![]()

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mamacita spune:
incerc eu,daca nu-mi da nimeni peste mana sau nu doreste doamna sau doamna...![]()
Alexandru,soarele nostru