Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

DAca vreti sa vedeti niste poze de la gradinita de la biserica romanilor din Phoenix Arizona unde este membru sotul meu va pun in link:
poze gradinita
si continuind mesajul intrerupt de micul print vroiam sa postez meniul:
9: una felie piine cu unt si dulceata
12: banana f putin, 250 ml lapte cu cereale
16:bors de zarzavat f putin
20:2 buc cuburi brinza topita
22:250ml lapte cu cereale
si chiar nu imi place ca va certati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fedorca,
te-am mai avertizat o data:stai unde esti ca stai bine.menajeaza-ti neuronul ramas nu-l mai solicita cu mine,poate pe viitor ai nevoie de el!(vad ca-ti ia 2 zile sa ticluiesti un raspuns)

te rog,raspunde-mi pe pm daca mai ai ceva de zis sa nu poluam atmosfera aici.in semn de respect pt fete nu de alta.oricum nu-ti voi mai raspunde ca nu meriti atentie

p.s.ce inseamna"mahalagioaika"?

Eu si gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna seara,

Ne-am adunat din vacanta! Am ajuns aseara la 9 seara. Etapele au fost urmatoarele: am plecat lunea trecuta spre Germania la prietena mea care locuieste in Bad Durrheim, in sudul Muntilor Padurea Neagra. E o regiune superba, v-o recomand cu toata increderea! De acolo am facut mai multe excursii: pe lacul Konstanz (sau Bodensee), pe insula Mainau (insula florilor), la Meersburg (orasel pitoresc pe malul lacului), la Villingen (linga Bad Durrheim), la Donaueschingen (la izvorul Dunarii...ca doar toti romānii trec pe acolo, nu?), la o gradina zoologica, la Triberg (orasel vestit pentru ceasurile cu cuc unde am vizitat Muzeul Padurii Negre), am trecut si in Elvetia si am vazut cascada Rhinului...impresionant!), in drum spre Strasbourg Ecomuzeul Padurii Negre (muzeu in aer liber, un fel de Muzeul Satului, dar mult mai bine "utilat").

Simbata am plecat de la ei si ne-am intors in Franta, la Metz, la o alta prietena unde am petrecut week-end-ul. Din pacate era o vreme execrabila, si cum aveau un bebe de 4 luni nu prea voiam sa-i tinem pe copii numai in casa. Am avut o idee buna, sa-i ducem la o zona de jocuri indoor, Alex si Julia s-au distrat de minune, cel mic, evident, era prea mic ca sa profite.

Luni am plecat din nou, ne-am intors in Germania, am urcat spre Koln. Ne-am oprit sa vizitam castelul din Cochem, pe Moselle. La Koln am fost la gradina zoologica (cea mai frumoasa pe care am vaut-o pina acum!) si Domul dupa care am plecat spre Wiesbaden. Miercuri dimineata am facut un tur de Wiesbaden, apoi o excursie, cu masina, pe Rhin, intre Mainz si Koblenz, pe 65 km sint 29 castele, plus celebra stinca a lui Lorelei (sirena care cintand ii ametea pe plutasi si acestia isi zdrobeau vasele pe stinci). Pacat ca nu este o regiune mai cunoscuta de straini, am vazut foarte putine masini frantuzesti, de ex, iar granita nu e foarte departe.

Joi am plecat inapoi...Fin de l'histoire!

Sper ca toata lumea e bine, vacanta placuta celor care acuma si-o incep si serviciu usor celor care nu mai sint in concediu!

Mergi la inceput

simonela,
iti dau linkul pe pm

Marox,pupamMai dar ce v-ati mai plimbat!Pe la noi de ce n-ati trecut???Poate data viitoare,sau facem un meeting la Strasbourg

cenia,
multam mult de raspuns

Revin cu meniul mai pe seara

Eu si gashca

Mergi la inceput

simonela,
sa-ti activezi pm.deocamdata am dat mailandrada sa fie bine si imi pare rau de experienta neplacuta cu dr aceea

Eu si gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Zuzunaki, pai cum era sa venim pe la voi cind nu stiu unde stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Fetelor multumesc pt.raspunsurile in problema olitei!

Si eu voi incepe sa o pun pe Antonia mai serios"la treaba"!Problema e ca ma anunta ca face caca:"caca pute!"iar daca o intrebi cum face pisu,arata si chiar se duce la olita;dar cand este momentul "hotarator"sat cateva secunde si se ridica spunand:"daga"=gata!Si bineinteles fara nici un rezultat;de aia m-am gandit sa fortez putin pt.ca mi s-a parut hotarata;acum se pare ca voi incerca mai tarziu!

pt.Andrada si David;Sanatate va doresc!
Daria se pare ca Brian a facut multe cuceriri!Si ce bine i-a stat in costumul lui Agasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Marox,superba vacanta!Bine ati revenit!
Simonela,culturile se obtin la 1 sapt.dupa oprirea antibioticului pentru averifica eradicarea sursei patogene,dar sunt atat de multe de spus despre diareea persistenta asociata cu ebra,incat s-au scris tratate...Trebuie cautata atent sursa,eventual(recomandat) sa va vada si un gastroenterolog sau un infectionist.
fug sa ma culc,ca nu mai pot...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

super andrruzza,distractie placuta. lu rares cu gene frumoase.
daria v-am vizonat petrecand.ce de cuceriri a facut Brien
Off simonela ce de probleme pe burtica papusi de Andrada.Am vizionat-o dansand.Sper sa va faceti bine cat mai repede si sa gasitit si o bona buna.
Cenia si voua multa multa sanatate.Am vazut gradinitia,care arata foarte bine,spre incantarea mea
Marox ce v-ati mai plimbat,cred ca a fost foarte placut.cand ne pui pozici?
RRox concediu placut si drum bun.Sper sa stea cumintica Ioana pe drum!

Despre noi nu prea avem de spus mare lucru decat ca ii iese o masea pe dreapta sus.a iesit deja o parte si este Matei mai agitat ca oricand.Azi abia ne-am inteles cu el,ne-a terminat pe amandoi.
Trebui sa va mai spun ca de cateva zile chiar sare din pat si daca incerc sa il opresc face scandal .Sigur ca nu ma las impresionata.Pe timpul zilei daca e sa il pun in patut il lipesc de patul nostru ca sa nu sara de la o distanta prea mare

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput