Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
mamacita spune:
zuzu,sa stii ca nu te-am uitat,dar mai mult decat ti-am ras[puns n-as sti sa-ti spun.Ce te-a"mirosit"pisi!![]()
![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
mamacita, pai tocmai din acelasi motiv enuntat de voi nu l-am pus pana acum, dar nu-s io convinsa ca am procedat bine. Acu' sper sa nu purtam pampers si la 4 ani![]()
gegea, repet, sunt superbe. Am intrat azi noapte in albumul tau s-o vad pe Daria si am admirat si floricelele![]()
Fetelor, noi maine plecam la munte, la Durau, ne duce Bogdan si ne lasa acolo si vine spre sfarsitul saptamanii sa ne ia. Sper sa ne descurcam amandoi. Mergem la cabana/vila unui prieten si raman acolo cu sotia lui si doi copii 6-7 ani. Scapam de canicula asta:)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
neatza!
faina petrecere,ce sa va povestesc.Tineri, frumosi si petrecareti.Cateva poze aici
astazi mergem sa depunem actele pt masina , apoi in vizita la copilul nasilor de botez al lui M,care are un bb de 6 luni si la care inca n-am ajuns. S-au niervat,asa incat...gata,azi mergem! Apoi,seara vin verisorii lu m la noi sa facem clatite si altele.
teo bafta la doctor astazi,iti doresc sa nu va spuna nimik grav.
mamacita merci
.
andruzza distractie la munte,sau nu,mai bine zis:relaxare!
geani au trecut cele 10 zile de masaj,nu? Ce v-a zis doctorul fizioterapeut?
ligiaRadu este delicios. M-am amuzat copios vazandu-l.Are seriaoase aptitudini de dansator.

E extraordinar.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
simonela spune:
Ciao! 
Noi nu avem vesti prea bune...Andrada n-a scapat de febra...Am fost la doi dr. pediatri, pentru ca n-am prea avut incredere in prima doctorita...Eu de obicei nu sunt asa, nu merg sa verific diagnosticul pus anterior de un doctor, dar acum era vorba de o doctorita care ne-a consultat pentru ca a noastra e in concediu. Si mi s-a parut ca a facut-o cam sumar si s-a cam grabit. Asa ca am ajuns la o clinica privata. Mai exact la Medicover, unde, surpriza, am dat peste o dr. cam de virsta mea, mai plictisita si blazata decit prima. Nu vreau sa va plictisesc, ideea e ca am platit o gramada de bani ca sa ajung de unde am plecat!
Problema e ca i-a revenit de ieri dupa-masa diareea. Dupa ce de-abia scapasem de ea, acum o sapt., cu antibiotic anti "coli", ieri a avut unul si azi doua scaune lichide. Ne-a dat iar furazolidon, regim, nurofen pt. febra si smecta. Nu stiu ce sa mai cred, parca nu mai scapam de problema asta...Luni o sa merg sa facem iar coprocultura (la sugestia mea) ca sa vedem daca mai e sau nu vorba de microbul ala. In fine...sper sa fie mai bine, ca tare mi-e mila de ea, saracuta, ca n-are pofta de mincare, e mai irascibila, agitata si febra scade citeva ore dupa nurofen sau novocalmin si apoi iar creste.
Ce m-a surprins neplacut la dr. asta de la Medicover a fost faptul ca nu parea deloc sa aiba rabdare cu copiii. Asistenta ei, cu care am stat in sala de asteptare, a fost mai draguta si a vorbit mai frumos cu Andrada decit ea. Doctorita parea deranjata de faptul ca Andrada a mers tinta la jucarii, ca n-a prea stat locului in cabinet si ca vroia sa vada ce e peste tot. Stiu ca unii copii sunt mai cuminti, dar la 1 an si 4 luni cam asa neastimparati sunt toti, nu? Nu stiu, poate gresesc eu, fiind subiectiva in ce o priveste pe Andrada. Si pina la urma, veti spune, important nu e sa vorbesca sau sa se joace cu Andrada sau sa incerce sa-i atraga atentia, ci s-o vindece! Corect!
Ligia, am vazut filmuletul cu Radu. Mi-a placut mult,m-am distrat! Dar, asa cum zicea cineva pe aici (gegea?)poate data viitoare il filmezi din fata ca sa ii vedem mutrita simpatica!! 
Daria,am vazut si filmuletele cu Brien. Foooarte dragut! Eu nu ma indoiam ca spune toate cuvintele de care ziceai tu,dar acum ne-ai convins pe toate, daca mai era nevoie! Imi place ca tare multa rabdare ai si talent pedagogic, se vede ca lucrezi cu copiii si ca iti place, nu? Multa bafta in continuare si sa ne mai povestesti despre ispravile lui Brien! Pupam baietelul destept! 
Mamacita, multumesc pentru sfat, nu era inoportun!
Bineinteles ca am luat in considerare chestionarul cu pricina,doar ti-am spus ca mi se parea foarte bine gindit.L-a aplicat sotul meu ieri la un interviu (eu am stat acasa cu Andrada, ca dormea la ora aia si n-am vrut s-o trezesc) si il va aplica si azi, la o alta agentie. Ieri ni s-a promis ca vedem 3 bone si am vazut doar una, celelalte n-au venit, azi iar ni s-au promis 3, sa vedem cit de serioasa e lumea...V-am vazut si voua filmuletele de pe plaja. Foarte faine! Pupici exploratorului Alexut!
Zuzu, eu nu mai gasesc linkul cu pozele si filmuletele voastre. Daca mai ai timp,mai pune-le, te rog, sau doar zi-mi unde sa le caut! Multumesc pentru complimente!
. Felicitari pentru rezultatele obtinute cu legumele in meniul lui Bubu!Sa speram ca incet-incet nu le va mai refuza! ![]()
Teodora, eu am inceput acum vreo 2 luni sa o pun pe Andrada pe olita dimineata si statea cuminte si facea caca. Apoi daca a fost bolnava si a avut scaune neregulate (diareea) am renunta o vreme. La mare si la munte n-am mai dus olita cu noi. Sper sa insa sa nu am probleme cind voi relua "practica". N-am incercat, insa, in timpul zilei sau seara.
Am pus si eu un filmulet in care danseaza Andrada. E facut la tara, la bunica (a se observa muzica...
) inainte de a o tunde pe Andrada. Sper sa-l puteti viziona, nu stiu daca am pus bine linkul. E f. scurt, oricum, are vreo 20 sec.
http://s95.photobucket.com/albums/l126/simonela28/?action=view¤t=f40c87f7.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Pupici!
P.S. Poate ma ajutati si pe mine si-mi explicati, va rog, cum sa fac ca in loc de link (http:// etc.) sa apara un cuvint. De ex, "aici" sau "film" sau mai stiu eu ce??? Mutumesc!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
mamacita spune:
andruzza,ba sa fii convinsa!![]()
simonela,va izbiti de aceeasi seriozitate specifica romanului
,ramane valabila descrierea pe care v-am facut-o a celor ce vor sa se angajeze
Vazut filmulet,e tare dragalasa dansatoarea.S-ar parea ca o sa facem o trupa de balet,ca numai artisti avem printre noi![]()

Coprocultura facuta sub tratament cu antibiotic da erori,iar daca dr.respectiv a acceptat asa ceva la sugestia ta,in loc sa procedeze corect,adica sa recolteze inainte de trat.,nu e prea profesionista...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
simonela:
[url= linkul ca atare]titlu[/url]
Alexandru,soarele nostru
simonela spune:
Mamacita: multumesc pentru complimentele la adresa dansatoarei mele!
In ceea ce priveste coprocultura, m-ai inteles gresit sau m-am exprimat eu gresit! Reiau: noi am facut o coprocultura acum 2 sapt. si atunci rezultatul a fost infectie cu bacteria Escherichia coli. Ni s-a prescris antibiotic Cefuroxim (Zinnat) si am terminat sticluta duminica. Azi am fost iar la dr. pentru ca au reaparut scaunele lichide si nu stim de ce??...Ne-a dat furazolidon, nurofen pt. febra si smecta, dupa cum ziceam. Eu am intrebat daca n-ar trebui sa facem din nou o coprocultura ca sa vedem daca mai e sau nu bacteria respectiva prezenta. Si ea a ezitat si apoi a zis ok.
Sau vrei sa spui ca inca exista efectul antibioticului si s-ar putea ca luni, cind voi duce eu proba la laborator, sa nu fie concludent rezultatul analizei si e inutil ce facem? Lamureste-ma, please!!!! Multam fain! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
adrianafedorca spune:
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
[/quote]
adriana draga,
atunci ia-ti jucariile si stai pe
tau.Incepi sa ma nerfezi.Ai ceva cu mine ignora-ma draguta,pt ca nu m-am (referit strict) la tine,ok?
p.s.nu astept raspuns
edit ca mai am un p.s.:te bagi cam mult in seama cu mine fara ca eu sa te fi bagat pe tine-n seama!Mai ia o batista:
[/quote]
zuzuniko tine-ti batistele ca sigur ai nevoie de ele...si stai linistita ca nu m-am bag deloc in seama cu tine...nu esti asa interesanta...oricum m-am convins..nu esti decat o mahalagioaika...
rox, nici cu tine n-am nimic...doamne fereste ...si nici nu vreau nimic de la tine...doar ca faci prea mult pe sefa...si pe DC nu esti nici la serviciu si nici acasa...credeam ca suntem toate egale aici...ca suntem doar mamici...
acestea fiind spuse va
pe toate si va doresc un we placut
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
inca ceva tot pentru rox, in legatura cu deskiderea subiectelor...cred ca oricine o poate face...fara sa se supere cineva...pe mine m-a deranjat ca ai deskis alt subiect ...la o jumatate de ora dupa mine...adika...nu prea conta nu??? acum ce sa mai zic...poate nu ai vazut...daca nu ai vazut...atunci imi cer eu scuze...daca ai vazut atunci sa stii ca nu e frumos ce ai facut...altadata sa te uiti...pt ca ti-am mai zis...oricine are dreptul asta...
si cu asta am inkeiat subiectul asta...inca o data imi cer scuze daca am folosit un ton mai dur...
oricum de deranjat n-o sa va deranjez prea des...
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
cenia spune:
Ligia:asta e linkul cu poze de la nunta dar nu stiu daca astea le vroiai sau ce fel de link
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=3492re2
si David are rosu in git, tratament identic Sumetrolin 5 ml la 8 ore si nurofen 3ml la 6 ore si sirop pe baza de carbocisteina am uitat denumirea rosu 2 linguritepe zi. nu maninca si sunt ingrijorata bineinteles,de asta nici nu prea intru pe forum.
am vizionat distractie la maxim si vad ca e destul de talentat si tine ritmul! bravo!
Zuzunachi: referitor la loc de joaca(credeam ca te referi doar la orasele mentionate de tine):as fi vrut sa iti dau linkul dar nu il am, la cel mai mare mall din Romania care e in Iasi e un intreg etaj(demisol) cu foarte multe chestii pentru joaca, ca in USA spune sotul meu. doar ca nu e gratis ca acolo, ci platesti 60 000 lei ora(2USD si ceva).mai este unul in aer liber in Copou e gratis am f putine poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/e0e2re2&.src=ph 9
MAmacita:profesionistul din tine nu se lasa! chiar ma intrebam daca maninca destula proteina dar acum fiind bolnav nu prea am ce trece la meniu
la lac
niste poze