Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna seara dragelor,
noi am lipsit de aceasta data din cauza de musafiri si distractie.a fost si cam obositor ca eram cam multi ,trebuia sa gatim industrial si 2 feluri ca pt musafiri,programul a fost dat peste cap, dar am trecut cu bine.au fost pe rand sora cu sotul,cumnatul cu sotia ,fratele ei cu iubita,nasii si socrii impreuna cu bunica lui Razvan.cel mai mult au stat socrii de sambata pana miercuri.duminica am fost in excursie cu cataramanul pe lacurile din jurul Tulcei.a fost relaxant ,am vazut pasari,nuferi,salcii.ne-am oprit si la manastirea Saon.la intoarcere s-a cam plictisit piticul si a facut putin spectacol.ni s-a spus ca ne intoarcem la ora 14,asa ca nu am luat mancare cu noi ,doar cateva piscoturi si ne-am intors rupti de foame pe la ora 16.george ar fi mancat si pietre desi el avusese pachetel.probabil schimbarea de aer ia priit.marti am fost in priza de dimineata am fost la parada navala,cam mica de vreo 2 ani,de cand s-au desfiintat unitatile de marina de la Tl.ca sa compenseze au organizat mai multe exercitii de lupta.si in premiera au fost si avioane de vanatoare 2 reprize de 3 avioane care au survolat Braila,Tulcea si Constanta.seara am fost la concerte si artificii pana la 2 dim.-fara copil care a ramas acasa cu mama.au fost trupele:Accent,Proconsul,Holograf,Voltaj.atmosfera a fost incinsa,concertul s-a tinut pe faleza care e cam de 31/2 mai mare(lunga) ca cea din Constanta si era plina de oameni.fiecare trupa a cantat 30-40 min.Voltajul a avut de departe cel mai mare succes,desi mie mi-au placut Holografii(mai de pe vremea mea).totul s-a incheiat cu un superb foc de artificii.soacra mea a fost f. incantata si a spus ca de acum nu va pierde nici un concert care va fi in Pitesti si ca asa o zi de nastere nu a avut niciodata.a fost ziua de nastere a ei si onomastica mamei dansei.
astazi a venit prietena mea cu fetita le-am pus piscina in balcon si s- au balacit o multime.prima data se cam codeau sa intre impreuna dar apoi nu mai vroiau sa iasa.
meniul nostru:
7,8 suge
10 o banana,o piersica,5 biscuiti
14 piure de leg cu pui cam 200g
18 pepene rosu
20 paste cu branza dulce100g,80 g iaurt
22 suge +250ml lapte cu cereale

carne ii dau intre 40-60 g zi .eu am citit pe undeva ca la un an se da 60-70 g carne /zi,dar mi s-a parut cam mult.carnea se cantareste cruda sau fiarta? eu o cantaresc cruda.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am aruncat doar un ochi superficial peste ultimele pagini, scuze, dar sunt terminata dupa o zi de facut bagaje peste bagaje...as avea nevoie de un compactor sa le si iau cu mine...

Zuzu Felicitari pentru legume!!!! Cand vin din vacanta iti povestesc pe lar despre locurile de joaca din Bucuresti.

Cenia nu ma cert cu nimeni...inca

Adriana ce inseamna la tine "faci pe seful"?! Iarta-ma ca te intreb, ce ai lucrat tu si pe ce pozitie ierarhica pana acum de ai asa o imagine deformata despre sefi? Ai timp pana revin din vacanta sa te gandesti la un raspuns...

Simonela cum se numeste doctorita de la Medicover? M-ai facut curioasa. Multa sanatate!

Pisi Multumesc

Andruzza laptele de vaca la varsta frageda poate determina mici, dar constante, hemoragii la nivel intestinal. Ca urmare apare anemia. Asta pe langa ravagii gen diaree nasoala. Si eu sunt de acord cu Pisi, sa nu-ti para rau in privinta olitei.

Maine dimineata plecam spre Grecia, o sa lipsim vreo 8 zile.
Intre timp va dorim multa sanatate tuturor, in special micutilor bolnaviori, si va trimitem -ici!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Concediu placut,rrox!
Distractie placuta,andruzza,e foarte frumos la Durau!

Meniu:
-8:15 -220 lapte+1 felie chifla cu Almette
-13:30:14 -supa cu smantana-130 g
-paste cu jambon si rosii- 160 g
-mar cu biscuiti -Edit=o nectarina mare a fost pana la urma
Edit:a mai luat de la noi pui cu spanac si rosii,desi i-am dat si lui chiar zilele trecutesi,in premiera,10 boabe de struguri mari,albi,de masa,curatati de coaja si samburi [mestesug de tampenie,dar daca i-au placut,a meritat efortul!]
-18 -iaurt cu/fara cereale[ieri l-a papat cu]
-21-lapte,de obicei 250

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Azi cred ca mergem iar la "Popasul pescarilor",pentru ca ne-am distrat foarte bine pe acolo.Ieri ne-am plimbat pe malul ghiolului,in Mamaia,dar am regretat decizia.N-am mai fost demult si nu stiam ce murdar este,n-au mai curatat deloc si putea apa ingrozitor,iar pe suprafata ei pluteau...nu va pot descrie cate obiecte!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

hei,Mamacita te-am pierdut deja.vreau si eu reteta de rasol cu sos de hrean.am vz acum cativa ani la cineva avea un sos de smantana roz dar abia era pe foc,acum mi-ai adus aminte si vreau si eu ca-s cam pofticioasa.te rog!

Mergi la inceput

m-am pus la punct cu poze si povesti.
sanatate multa Radu,Andrada,David,Rares,Ema.
mamanati sa ai o fetita ffff.sanatoasa
zuzufelicitari pt legume,sa o tineti tot asa.l-am dat si eu prin diverse dar la topoganele pe aer mi-a fost teama.
teodorasi George mergea asa la inceput dar in vreo 2 luni s-a corectat,fara nici un ajutor.cu olita nu avem succese,dar nici mare antrenament.oricum m-au zapacit mamaile -3 buc.-cat au fost toate ca trebuia sa faca pana acum.
ligial-am vazut dansand pe Raducu se vede ca are talent . si in poze chiar a dormit asa de mult in carut?ma bucur ca v-ati simtit bine chiar daca ati dormit mai putin.favorite cand vb cu bunica la telefon si atunci cand are nisit si in fundulet.
pisicutan-am scapat ocazia sa va vad.matei e tare studios si-i sta bine tunsulica. si e tare mandru cu mamica lui licentiata.
simonelaam vazut-o si pe Andrada ce talentata e la dans,dar si la mare.e tare draguta .imi place poza in care se descalta are niste ochisori inteligenti

dariafelicitari pt. un baietel exceptional,dar se vede si munca ta. si esti f. calma ,nu se pune problema sa nu te cred.ne place si canapeaua.

Mergi la inceput

Cenia L-am mai vazut si pe David americanul cu o mamica eleganta si radioasa.ce familie mare are sotul tau.
rroxdrum bun si distactie placuta.
Andruzza sa va priasca aerul de munte.
Marox bine v-ati intors.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna,

Am intrat doar sa va spun ca sunt dezamagita de comportamentul vostru si cu asta ma refer la cele care se cearta bineinteles. De fiecare data cand intru, mai aveti ceva de impartit...pacat! La inceput erati o mica comunitate, acum va certati pe subiecte care nu au nici o legatura cu "prichindei de martie- aprilie 2005". Si ca sa fie tacamul complet va mai si jigniti.

Eu m-am retras de mult, si de mult timp am vrut sa va spun sa ne scoate-ti de pe listuta pentru ca din pacate nu simt ca aici e o familie.

La revedere si sper ca intr-un final sa realiza-ti ca ce e important sunt minunile noastre si nu conflicte banale.

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

laura,nu am o reteta speciala,tu cred ca n-ai prins nenumaratele mele afirmatii care atesta ca nu-mi place sa bucataresc,cel putin nu in sensul romanescCe fac,fac simplu,sanatos si gustos,deci rasolul cu pricina l-am servit cu hrean ras,simplu,nu sos cu smantana sa-mi sara colesterolul.Pot insa sa-ti spun ca noua,mie si sotului,ne place f.mult asa si-ti urez si tie pofta buna!
ariadna,nu mai fi asa categorica in dezamagire,fii un pic mai flexibila!Nu uita ca si intr-o familie apar certuri si de cele mai multe ori sunt din motive banale sau neintelegeri[e totala ipocrizie daca cineva sustine contrariul],dar aici ai dreptate,nu la toata lumea cu injurii,si eu le urasc!Daca certurile in familie sunt din motive fundamentale si ireconciliabile,abia atunci nu se mai poate vorbi de familie in acceptiunea larga,care este si a noastra.Nici eu,nici tu nu am fost scutite de a fi protagonistele unor certuri[iarasi e adevarat,fara injurii],si cu toate astea am continuat mult timp sa activam pe forum si sa ne simtim ca in familie fix cu cine ne-am dorit.Asa ca pe tine te asteptam oricand te simti pregatita,iar pe "protagoniste"le-am rugat deja,si nu numai eu,sa se impace si sa-si ceara scuze pentru injuriile aruncate.e la latitudinea fiecaruia cum procedeaza...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

pentru Demi

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput