Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 27
Buluci spune:
Lavi, foile nu au suprafata cit tava, le asezi in tava asa cum ai zis tu.Poti sa o faci inalta cit vrei, mie mi-au iesit 4 straturi cu 400 g carne, iar mazare am pus cam 200g!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Bianca, sanatate lu' Serbanelu'!Si noi am tras cam mult cu kk, sper ca suntem pe drumul cel bun,voi continua cu dieta plus furazolidon+metronidazol!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
lavi02 spune:
Bulucelu' mersi de raspunsuri!
Ai folosit 1 cutie de Barilla sau 2 pt tava aia?
Si inca ceva: prima de jos e foaie, sau carne? Ai uns tava cu unt/margarina banuiesc.
Sanatate la burticile lui Serban si Simon!!!
Madutza10 spune:
Neata fetele!!
Camelia ,eu am fost ieri la dr. si mi-a zis ca pot sa raman dupa un an de la nastere ,am facut si eu vaccinul deci e ok ,puiul meu are tot RH pozitiv ,l-a luat de la tati :)
mandyksch,nu stiu sigur daca o urmez dar daca se intimpla sa raman ,il las !
Fimiu' si-a schimbat programul de somn ,se culca la 21:30 ,se trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte sa bea apa fiind foarte cald ,apoi la 6 papa ceea ce nu mai facea de foarte mult timp ,el papa prima masa la 7:30-8:00 dar imi convine mai mult acum ca dupa masa de la 6 :00 doarme pina la 10:00 ,m-am scos ,ma dor oasele cind ma trezesc ,de atita somn!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
felicia74 spune:
Neata!
Noi am luat-o pe urmele lui Sararici: am mancat sapun. Aseara cand ii facea tati baie (ca mami citea DC-ul
) Tilincutza a furat o bucatica de sapun si a molfait-o. Nu stiu cat a mancat, dar cert e ca nu i-a placut gustul, deoarece a urlat vreo ora dupa aceea. I-a trecut dupa ce a baut biboantza cu lapte
Mama, dar are atata energie. Acum ne amintim cu nostalgie cum era in primele luni cand doarmea tot timpul si ne faceam probleme ca nu mananca. Acum prea mananca, probabil ca peste un an va incepe sa fie mofturoasa
Mai stii?
Oricum, m-a amuzat postarea Silviei care abia astepata Craciunul! Pai la mine imaginea sarbatorii e cam asa: Ilinca incercand sa guste toate globurile din pom (automat daramarea pomului), eu alergand dupa ea ca sa nu se impiedice prin casa, tati montand instalatia de beculetze cat mai sus... Mama, ce mai Craciun![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Buluci, suuuuper reteta de lasagna !
Simonica este un suuuper dulce, si cu aceasta ocazie ii uram iar sanatate maxima, iar tu arati mortal in poza asta!
Madutza, merci de raspuns! O sa pot "implementa" deci!
Bianca, sanatate lui Serban! 
Camy & Daria 
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
felicia74 spune:
Madutza sa dea Dumnezeu sa fie cum vrei tu!
Lavi bine ai revenit! Herculane e o destinatie pe care o am pe lista. Unde ati stat? Sau ai scris dar nu vad eu?
Cristina felicitari p[entru tonaj!
Simona si Ilinca se plictiseste in carutz, la un moment dat trebuie sa o mai luam in brate sau pe umeri s-o mai distram.
Anda voiam mai demult sa-ti zic: ce bine ca aveti casa la Bran! M-as duce acolo in fiecare weekend in locul tau.
felicia74 spune:
Bianca eu as da ceva pentru stomacel daca ii dai antibiotic. Doctorii astia mai uita (sau stiu eu ce?). Ilinca a patit-o urat de tot cu augmentinul. Un pliculetz de Biotics pe zi nu ii strica, doar ii mentine flora intestinala in limite normale.
Buluci spune:
Lavi, pui initial bechamel si apoi lasagna, ca sa se moaie mai bine foaia!poti unge tava cu unt, eu am uitat si s-a cam lipit!
Am folosit juma de cutie de barilla din aia de 500 g!Daca faci in tava de aragaz, cred ca epuizezi o cutie intreaga!Tava mea e mai mica, de-aia am folosit mai putin!Ideal ar fi , daca ai vas jena!
Cami, multumim de complimente!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Feli, ti-am scris pe gmail.
Bine ca mi-ai zis ca sa deschid si eu gtalk, ca deh, daca nu gasesc pe nimeni online nu il folosesc.