Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 24
Buluci spune:
quote:Si eu i-mi mai doresc inca un copilas, dar v-am mai spus eu ca am temerile mele (ca nu i-as putea iubi pe amandoi la fel), sper sa-mi treaca. Felicitari si sarcina usoara.
Catutza si Biencutza
Mai terminati cu aberatiile astea, ca n-o sa-l iubiti pe al doilea bb! Zi tu Cristina (cind ai timp) au dreptate fetele astea!???Tu faci vreo diferentza intre Andrei si Iris!
Sper sa nu ma dati afara de pe forum ca am o parere contra!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
Buluci spune:
Nu mai stiu cine intreba cum ne descurcam cu treaba prin casa:(parca Tania)
Eu pina acusa nu am cumparat scaun de masa si nici premergator!In casa il tin in carucior, atit cit se poate, uneori sta linistit si juma de ora, se uita la tv, apoi, cind se plictiseste , il mai iau in brate , ma joc vreo 5 min cu el apoi iar incerc faza cu caruciorul, si asa mai fac si io treaba, maninc, mai gatesc!Acum, am reusit sa-i fac program de iesit afara:in fiecare seara pe la 7 o luam din loc pina pe la 10, ajungem extenuati si dormim foarte bine pina dimineata la 8-9!In cursul zilei este ffff cald si umiditate, deci nu iesim decit seara!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
lavi02 spune:
Intru si eu dupa o pauza de o saptamana si ce vad:
Gandacel
felicitari!!!!! 

Lasa panica de o parte, va fi bine! Ia-o usor cu caratul Bogdanelului pe sus si enjoy!!!!
E super sa fii
!
Iti tin pumnii cu intarcatul.
Noki si catutza la multi ani 

sa fiti sanatoase, voioase, iubite si apreciate si sa va traiasca pufulina si manechina!!!
Buluci spune:
quote:
Originally posted by Buluciquote:Si eu i-mi mai doresc inca un copilas, dar v-am mai spus eu ca am temerile mele (ca nu i-as putea iubi pe amandoi la fel), sper sa-mi treaca. Felicitari si sarcina usoara.
Catutza si Biencutza
Mai terminati cu aberatiile astea, ca n-o sa-l iubiti pe al doilea bb! Zi tu Cristina (cind ai timp) au dreptate fetele astea!???Tu faci vreo diferentza intre Andrei si Iris!
Sper sa nu ma dati afara de pe forum ca am o parere contra!
Cristina Baku &Simon(26.12.2005)
Poze
Lavi, you too! comenteaza putin!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
mara95 spune:
daca intereseaza:
Tichete de cresa de 300 RON pe luna pentru copiii ai caror parinti se intorc la munca
Autor: Caterina NICOLAE.
Ministerul Muncii vrea sa introduca din acest an sistemul tichetelor de cresa pentru ingrijirea copiilor in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copiilor cu handicap. Tichetele vor avea valoarea de 300 RON si se vor distribui doar salariatilor, astfel incat, de anul viitor, parintii care decid sa se intoarca la munca in perioada in care ar fi putut avea dreptul la concediu pentru ingrijirea copilului sa nu aiba nimic de pierdut. Pana acum, indemnizatia pe care parintii o puteau incasa in timpul acestui concediu era de 800 RON. Daca renuntau la concediu mai devreme de doi ani, se bucurau de salariu, dar in locul indemnizatiei primeau din partea statului doar un stimulent de 300 RON.
De la 1 ianuarie 2007, alocatia de stat pentru copiii de pana la doi ani, respectiv 3 ani in cazul copiilor cu handicap, va creste de la 24 RON la 200 RON pe luna. Aceasta suma o vor primi toate mamele, indiferent daca au un loc de munca sau nu. Mamele salariate vor putea sa ceara concediu pentru ingrijirea copiilor, caz in care primesc o indemnizatie de 600 RON pe luna. Deci daca vor sta acasa doi ani vor primi lunar 800 RON de la stat (200 - alocatia si 600 - indemnizatia), daca se vor intoarce la lucru vor primi din partea statului tot 800 RON (200 - alocatia, 300 - compensatia, 300 - tichetul de cresa) si vor incasa si salariul. Tichetele de cresa vor avea un regim asemanator cu cel al tichetelor de masa.
Valoarea lor se va indexa semestrial in raport cu rata inflatiei. Angajatorii le distribuie gratuit salariatilor, urmand sa-si recupereze apoi cheltuiala din deducerea impozitului pe profit. Valoarea tichetelor de cresa nu se ia in calcul, nici pentru angajat, nici pentru angajator, la stabilirea drepturilor si obligatiilor care se determina in raport cu venitul salarial. Cresa la care isi vor duce copiii salariatii unei intreprinderi va fi aleasa de angajator impreuna cu liderii de sindicat. Tichetele vor avea un regim special, astfel incat sa nu poata fi falsificate, si este interzisa comercializarea lor.
Legea privind tichetele de cresa a fost publicata in Monitorul Oficial in luna mai, dar nu a putut intra in vigoare deoarece nu aparusera normele de aplicare. In prezent, Ministerul Muncii a elaborat un proiect de hotarare de guvern privind normele de aplicare, sistemul urmand sa devina operational imediat dupa aprobarea proiectului de catre Guvern.
Data: Duminicã, 20 august 2006
Sursa: Gandul
Buluci spune:
Azi am facut Lasagna, pentru prima data!v-am pus la semnatura o poza , sa vedeti cum arata!a fost super delicioasa!...si-am mai pus niste poze cu noi si Simsim cacaciosul!album august 2006!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
lavi02 spune:
Bulucelu nu prea am ce sa comentez decat ca o mama fara probleme psihice sau naiba stie, nu poate decat sa-si iubesca exact la fel de mult pe toti copiii pe care ii are. Nu-mi dau seama cum ar fi sa iubesc pe una mai mult decat pe alta. Brr!
Sunt amandoua dulci si dragi si sunt puii mei.
Bic spune:
Gandacel! Felicitari! Atit pentru sarcina in sine, cit si pentru curaj!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Morgano spune:
NOKI, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, CU MULTE IMPLINIRI!!!
Bic! Felicitari pentru progresele Smarandei, m-ai dat gata cu pipilica la olita :)
Buluci, sanatate lui Simon, sa-i mearga bine cu tratamentul asta!
Madutza10 spune:
Seara buna fetele!!
Azi dupa vestea lu' Gandacica ,m=am dus la gineco ,oricum aveam de gind dar maine pentru ca aveam dureri de burta ,totul e bine ,o usoara anexita dar mi-au intarziat musafirii vreo 7 zile ,dr. zice ca poate fi si sarcina sau intarziere de la anexita ,acu' vom vedea ,eu sper sa nu fiu urmatoarea ,ca-l planificasem pe bb2 la anu in toamna dar dr. mi-a zis ca nimeni nu mi-ar face intrerupere acum cu uterul ,,taiat'' si oricum pot ramane la un an dupa nastere si nu 2 cum credeam ,asa ca ce-o vrea Dumnezeu!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI

Si eu i-mi mai doresc inca un copilas, dar v-am mai spus eu ca am temerile mele (ca nu i-as putea iubi pe amandoi la fel), sper sa-mi treaca. Felicitari si sarcina usoara.