Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 23
Madutza10 spune:
Gandacel ,nu-i nici o problema ca ai ramas asa repede si ca-l si lasi?Ce ti-a zis dr.?Eu stiam ca nu am voie sa raman mai devreme de 2 ani ca nu-i bine dar nu stiu exact de ce ...Oricum daca as ramane insarcinata l-as lasa cu siguranta ,indiferent cat de greu mi-ar fi ,scap mai repede :)) ,cresc impreuna si vor avea o mama tinerica >
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Gandacel spune:
Doctora mea e in concediu, insa nu stiu ce parere are... Mi-a zis ca nu mai devreme de un an. Pot face ruptura de uter, altceva nu prea stiu. N-am idee daca am cumva alte complicatii dupa operatie, pentru ca eu n-am reusit sa ajung la nici un control gineco dupa ce am nascut. Le voi face acum pe toate cele necesare, daca a fost sa fie asa si voi face ce trebuie sa fac! Eu mi-am dorit mult un copil si am facut tratament de infertilitate pt. Bogdan, nici vorba sa mi se dea sanse pentru al doilea! De asta nu ne-am ferit si mai ales pentru ca ne doream al doilea si am zis ca Dumnezeu le potriveste asa cum trebuie. Daca e sa fie, atunci asa e bine! Si a aparut. Nu ne pare rau. Doar ca suntem un pic ingrijorati pana vedem ca-i totul ok.
Mie oricum imi este teama de noua sarcina. Si URASC operatiile! Dar am incredere ca se va aranja totul cum e mai bine, In adancul sufletului stiu ca nu e nici o problema, asa cum am simtit ca am ramas!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Madutza10 spune:
Gandacel ,iti doresc sanatate multa si sa nu apara nici un fel de complicatii,Dumnezeu o sa aiba grija si de bb2 !Maine merg si eu la gineco ,n-am mai ajuns de la o luna jumate ,de cind mi-a scos firul ,iar acum am niste dureri de burta ,ciclu neregulat ,sper sa fiu ok si sper ca bb 2 sa fie sanatos ca la Orlando am avut emotii mari din cauza ca am RH negativ ,sotul pozitiv si ma tot speriau cei care auzeau chestia asta ,a trebuit sa fac un vaccin in 72 de ore dupa nastere ca sa o pot tine si pe a doua ,mi-e cam frica ce-i drept tinand cont ca urmatoarea sarcina depinde de un vaccin !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
stefanalex spune:
Gandacel , felicitari si sa sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara.
Madutza10 Nu-ti fa griji pentru al doilea copil. La fel am si eu rh. negativ, iar sotul pozitiv, si cu vaccinul facut. Dr. mi-a zis sa fac o pauza de 3 ani si apoi sa ma gandesc la bebe. Am avut o sarcina usoara, am mers la seviciu pana in luna a 8 a , am nascut normal, si multumesc lui Dumnezeu am un copil sanatos, fara probleme.
STEFAN si ALEX
ioana_77 spune:
Helou, helou!!!!
Iaca si noi in zona, ca am trebaluit o saptamana intreaga si nu am avut timp de forum, adica de raspuns, ca tot v-am citit ![]()
Gandacel, FELICITARI 

,va fi bine, ai sa vezi, Doamne Doamne stie cand e cel mai bine si o sa aiba grija. EU am o prietena care are fetita de un an si ceva, nascuta cu cezariana si trebuie sa nasca iar in jur de 15 septembrie. Nu va mai stresati cu cezarienele astea - decat daca chiar aveti motive intemeiate si v-a interzis dr sa faceti repede inca un bb.. SI mai stiu un caz asemanator, la fel, tipa ramasese taaaaare greu insarcinata, sarcina grea, cezariana si la un an a ramas iar, f usor, trebuie si ea sa nasca in octombrie.
EU parca as mai sta o luna si sa incepem sa "lucram" la bb 2 de prin octombrie, sa mai faca Maria o luna, doua, sa ma cu cine "ma intelege" mai incolo, cand voi ave anevoie de intelegere. Ganduri vis-a-vis de sentimentele pt bb 2 le am si eu, dar cred ca dragoste incape cat vrei in suflet.
Noki, Laaaaaaaa muuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaani!!!!!!!
La sondajele de pe-aici raspundem si noi:
-Maria bea apa, nu stiu cata, dar ii dau cand iesim afara si f rar in casa, aici bagam tzitzi in actiune;
- kk vreo 2 bucati pe zi, molicei, cred ca sunt asa si fiindca la noi baza e inca laptele.
Solidarizez si eu cu fetele care alapteaza, stiu ce inseamna trezirile nocturne, asta, e, nu poti sa le ai pe toate:) EU am observat ca Maria doarme f bine cand e racoare, deci putem sa-i intelegem si pe ei in perioada asta, ca sufera de cald. Plus ca eu ii dau ultima masa - tzitzi la 20.30, normal sa i se faca foame noaptea.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
pischi2003 spune:
GANDACEL, da' chiar ca ai lansat bomba.Yuhuuuuuuuuuuuuuuu. 

Felicitari, parca ma iau pe mine emotii, de bucurie, sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de bb2. Te inteleg, si noua ni s-a zis cam asa: tu(eu) ai sanse putine sa faci bb, tu(sotul) la fel ai sanse putine sa faci bb, iar voi doi, combinati si mai putine. Dar a dat Doamne-Doamne si a fost sa fie. Parca sunt curioasa daca se mai poate si a doua oara, nu e doar curiozitate, oricum ne dorim asta, dar fiind cu cezariana mai stam putin. Ca am ditamai taietura (in prima luna era de 13.5 cm, acum nu stiu, n-am mai masurat-o).
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
pischi2003 spune:
Asa, bun revenit CRISTINA, sa va fie de bine concediul. Daca mai poti pleca, fa-o ca e jale pe canicula asta.
NOKI, La multi ani!!!!!!!!!! si o Sararici papacioasa si cuminte.
FELI, am vazut pozele voastre de la Sambata, f. faine.
M-am bucurat sa le revad, la scris, pe Alexandrina, Leea, Dienuta... scuze, daca am uitat pe cineva.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
mara95 spune:
Gandacel, mie doctorul mi-a spus ca pot incepe sa ma gandesc la bb 2 incepand cu luna a 9 , de la nastere,ca-mi garanteaza el ca totu-i ok.Adevarul e ca m-a operat super bine, aproape nu se mai cunoaste taietura, iar la primul CM a fost neasteptat de bine.ASA ca nu exagera gandind la ce e mai rau.
catutza spune:
Noki , la multi ani ! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita .

.
Gandacel , felicitari ! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara , si Bogdanel sa nu te oboseasca prea rau ca sa poti face fata. Sincer mi-au dat lacrimile cand am citit, m-au luat asa niste emotii de nu va puteti imagina. Si eu i-mi mai doresc inca un copilas, dar v-am mai spus eu ca am temerile mele (ca nu i-as putea iubi pe amandoi la fel), sper sa-mi treaca. Felicitari si sarcina usoara.
Plec la soacra mea ca e ziua ei de nastere , mai intru mai tarziu. Pupici
Catutza si Biencutza
Buluci spune:
Gindacicoooo,
Felicitari!!! Tre sa faci cinste!

Multa putere de la Dumnezeu si sanatate maxima!N-o sa fie usor, stii si tu bine, dar vei avea doi copii frumosi care se vor bucura cu o mamica tinara!Ai grija de tine, si apuca-te de acid folic, materna, etc!
Ioana,inca n-ai inceput serios diversificarea?Ce papa Mariuca
?
Biculina, m-ai dat pe spate cu Smarandutza!Kiar sa ceara la pipi de-pe-acusa!Felicitari!
Cristina, welcome back!
Despre noi: suntem mai bine, pina acusa am produs decit 2 kk-tzei,dar suntem pe tratament furazolidon+metronidazol, ecoflorina si ceva dieta cu lapte hn si supa de morcov cu orez si pui!in skimb , de cind cu problema asta ni s-a injumatatit pofta de mincare si si-a scos masa de 6,30, deci acum suntem pe 4 mese, in loc de 5!![]()
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze