Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ubi imi pare rau pt tatal tau.Neurologul ce zice?Astept sa ma suni,sper sa fiu in Mangalia cand veniti,eu sunt pe drumuri mereu,cam o zi in Medgidia,a doau zi in Mangalia.Iti trimit PM cu nr de mobil.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello.
Crinuta,ca am disparut asa. Am plecat vineri la munte, cam pe neaspteptate.acum jumate de ora am venit, revin dupa ce mai recuperez de citit si desfacut bagaje.
DA, placinta aia a fost super!! vreau!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Bubu am vazut si eu pozele voastre. MI-a placut tare mult saa-mi amintesc de mare. SI Victor Stefan tot asa il calareste pe taica-su sta culcart ca sa se simta mai in siguranta.

Amaya nu mi se pare deloc slab Andrei, Victor are aceleasi dimensiuni si mi sed pare foarte bine. nepoata mea a fost intotdeauan mai plinuta si toata vremea familia s-a straduit sa o slabeasca fara succes. Mai bine slabut decat asa.

Pe mine ma scuzati ca am lipsit dar ieri s-a mutat mama intr-un apartament langa mine si am fost intr-o mare nebunie mai ales ca de o luna jumate 0 am in vizita si pe fetita fratelui eu care are 9 ani. Aseara am fost la o zi de nastere si a fost foarte "haios" baiatul meu s-a speriat de claunita, lucru de inteles ca era si cam antipatica . Dar de asemenea s-a speriat si de sarbatorita care era pictata pe fata. In schimb nepoata mea s-a distrat foarte bine . A fost asa de pictata pe fata si pe brate ca a durat juma de ora sa o curat.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Mai da lenese mai sunteti la scris!

Ana-Maria,sa inteleg ca te descurci cu succes cu 2 copii?Eu stau la mare da' n-am ajuns pe plaja decat o singura data pt o ora fara Natalia ca dormea.Natalia mea are vreo 13 kg,grasuta(ca-i scunda)da nu mananca mai nimic,parca se hraneste cu muste.Ba a inceput sa refuze si laptele uneori.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, ce bine ca o ai acum aprape pe mama ta!!! eu o am pe soacra f aproape dar ce folos mare ca ea lucreaza pana noaptea tarziu si in vara asta isi mai renoveaza si apt si am vazut-o asa de raaar ... off, ca au incurcat-o niste muncitori rau si asa intra in toamna cu renovarea apart. iar mama mea isi construieste casa de vreo 4-5 ani si nu mai termina ca a facut palat nene (la ce i-o fi tb atata casa??) si nici banii nu ii ajung sa o termine si offff...
aseara cand am ajuns de la birou am vb cu bona dar NU ne putem baza pe ea, e CLAR. este o pers cu care azi vb ceva si pare ca a inteles si maine iti arunca o bomba ca nush ce scrisoare a primit de la fosta firma sa vina pt recalificare, barbasu' ala care cred ca o terorizeaza... si uite asa nu am dormit eu intre 4 si 6 dim de frica ca ne lasa balta... si n-am cu cine lasa copilul... offf, si asta inainte de vacanta ca sa ne priasca bine. Dim mi-a spus sotul ca a venit si era ff speriata ca de ce m-am suparat asa, dar ce sa fac eu dc ma stresez cu povestea asta... ba am simtit si intepaturi in dreptul inimii de sperietura. la birou e cam clar ca dc reintru in maternitate pierd f mult, poate angajeaza si pe cineva in locul meu si ma trag pe linie moarta la intoarcere sigur, ca doar nu ne jucam de-a angajarea... asta e, Doamne ajuta sa iasa bine pana la urma!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Lavinia ma descurc de mine cu doi copii. Partea mai nasoala e ca Ania are 9 ani si am pretentii mari dar ea nu se ridica la nivelul asteptarilor.
Ieri l-a suit pe Stefan pe pervaz sa se uite si el ca lumea afara. Noroc cu gratiile! Astazi ea pleaca, cred ca daca mai statea vreo luna ma duceam la balamuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici.

Crinuta, scuze ca nu ti-am trimis poze, am avut atata treaba ca nu mi-am vazut capul.
Ce de cuvinte spune Rayan! si mai spui ca nu vorbeste! Vad ca si Andrei a inceput sa ne incante: a inceput sa spuna Apa, papa si pa (si le foloseste in context), sune "a mea", cand ii este somn pune capul pe ce nimereste si scoate un: Aaaahhhhh", si inca cateva pe care nu le pot reproduce dar eu il inteleg, insa cel mai surprinzator cuvant care l-a spus este "Ghita" (se uita tot timpul fascinat la videoclipul lui Cleopatra) si este surprinzator fiindca e un cuvant greu (spusele pediatrei)...macar m-am mai linistit si eu cu vorbitul.
Altfel, mai nou, face o groaza de lucruri minunate: isi yuguie buzitele si vine sa ne pupe si inchide ochii (e asa de scump!), ne ia in brate, ne prinde capul in maini si il pune pe umarul lui, daca imi ies fire de par de sub bentita mi le impinge usor la loc, la baie, inainte sa incepem sa-l spalam trebuie sa ma spele el pe mine pe fata (si sa-l vedeti cum imi aranjeaza sprancenele si parul care se uda!). Pediatra imi spunea ca este mare lucru ca el isi dezvolta latura afectuoasa acum, la aceasta varsta, cand, in mod normal, copii sunt intr-o faza de rautate si egoism. Pe de alta parte nu totul este atat de roz. De vreo saptamana ma cheauneste cu tipatul cand nu-i convine ceva, acum vad ca a mai rarit-o dar abia astept sa treaca complet fiindca are un ticnal de ma ia prin surprindere de fiecare data. Pe langa asta, nu stiu din ce motiv, a inceput sa se trezeasca noaptea urland si, cel mai des, nu se potoleste pana nu il scot din camera. Insa, pe de alta parte, a inceput sa doarma pana la 10 dimineata, iar pe la 12 mai trage un somn de 2 ore si e fresh pana seara.
Hai ca m-am lungit.

Bubu, ma bucur ca va place numele, mie deja mi-e tare drag. Cu cresa, abia astept si ma rog sa fie totul bine.

Ana Maria, nici mie nu mi se pare asa slabut cum spune pediatra si daca si tu spui ca si Victor e la fel si ai aceeasi parere ma mai linistesc si eu, pe langa faptul ca mi se pare absolut SF sa mai ia in greutate 1 kg in 6 luni, in conditiile in care el este atat de energic iar in ultimele 2 luni nu s-a ingrasat un gram, cu toate ca mananca mult, in comparatie cu ce-am mai citit la un subiect dedicat meselor zilnice ale piticilor.
Hai sa va spun meniul lui zilnic:

Ora 7: un bibe de 220 ml lapte cu cereale
Ora 10: un crenvusti cu 100g branza cu smantana si cam 100g lascute (paste)
Ora 14: un bol (de adult) de ciorbita sau un sfert de piept mare de pui la gratar cu orez cu legume/etc. si 4 biscuiti sau un Dots ca desert
Ora 17: fructe (jumatate de pepene galben mediu / 2 nectarine mari /2 mere coapte) cu 4-5 biscuiti.
ora 19: 2 felii de paine cu branza topita
ora 21: un bibe de 220 ml lapte cu cereale.

Intre mese eu nu-i dau absolut nimic de rotantait, decat apa sau suc.

Piticii vostrii cam cat mananca la varsta asta?

Kris, cum se mai simte Bia?

Oana 16+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya, eu cred ca Andrei mananca foarte bine. Victor nu mananca atat, dar cred ca depinde de fiecare copil si de metabolismul lui. Iar daca mananca bine si variat are si imunitate foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Simona, nu am ajuns in parc ca samb dim a plouat si ne-am demobilizat.
Amaya, chiar mananca super bine.
Shobo, nu te mai stresa, vine vacanta, odihna, distractie. Cum spunea cineva la alt topic, bona, oricat de buna, nu e de neinlocuit, numai parintii sunt unici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
am fost plecata din Bucuresti in ultimele 3 zile si de aceea n-am mai postat. Am petrecut 3 zile minunate in diferite locuri din tara, impreuna cu 2 prieteni. Ma simt fresh si am o buna dispozitie. Lui Matei ii merge bine in continuare la Braila. Totusi, inca este agitat din cauza caninului, doarme noaptea cu intreruperi si face mofturi la mancare.
Iata cateva poze din micul meu sejur.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput