Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Catiflo, pai te primim desi de preferat ar fi sa nu fie nevoie.
Eu una sunt mai bine, am devenit imuna la tot. Citesc cam o carte la 2 zile si vad viata cu alti ochi.
De ieri am observat ca sunt si mai calma in anumite situatii, reactionez cu totul altfel. Da Doamne sa ma tina.

Bubu, bine ati revenit. Ce bine ca ati avut parte de vreme buna, ca te temeai.
Stii ca si lui Rayan ii era frica de apa in primele 2 zile si apoi cand il scoteam urla de mama focului.

Fetelor, e sfarsit de august si aici vremea e la fel. Cand iesi afara imediat transpiri, simti ca nu poti respira, iar umiditatea este fff ridicata.
Ca sa intelegeti va dau un exemplu: am fost vineri la Mall si cand am iesit, de la poarta pana la masina ( 1 min de mers pe jos) caruciorul lui Rayan, mai precis partea de plastic era ud. Cand am pus mana pe maner era ud si asta intr-un minut.
Ce sa iesim afara. Cand iesim nu stim cum sa intram mai repede in masina si sa dam ultra rapid drumul la AC.

Erica, ma bucur ca ati terminat. Meritati si voi o vacanta acum. Si mie mi-e dor rau de munte, as veni acum.
Sincer, regret ca m-am intors asa de repede. Ar fi trebuit sa ma stau cu Rayan si sa il duc macar 3 zile la munte.

Pana una alta, l-am vazut pe managerul nou. Ne-am intalnit la stop pe autostrada si nici n-am vrut sa ma uit la el.
Mi-a povestit Amin ce vila i-au dat, cu 3 dormitoare sus iar jos ot ce vrei, iar aici cand spui vila imaginati-va un mic palat.
Poate reusesc sa va fac poze cu " casutele" mici si amarate de aici.
Of, de unde au frate unii bani, ca eu m-a bucura si cu o casuta mica.
Gata cu lamentarile ca viata nu consta numai din asta.

Patricia, iar dispari fara sa zici nimic. Nu e frumos..., te dam disparuta.
Mai tii minte placinta aia de mere din Saudi care ti-a placut atat de mult?
Acum de fiecare data cand o mananc ma gandesc la tine.
Lasa ca iti aduc mai multe data viitoare ca sunt intr-adevar fff bune.

va pup

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Spunem si noi "prezent" dupa o absenta indelungata.

Am fost la Paris impreuna cu sotul intr-o mica vacanta de o saptamana. Parisul, e Paris oricum l-ai lua ... Revin cu amanunte dupa ce ne intoarcem din concediu (plecam si cu copilul de data asta).

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Revin si eu cu poze de la mare

Ubi...Paris...ce frumos! bine ati venit acasa!

Crinuta, ma bucur ca esti optimista! Nu stiu cum suporti caldurile alea, eu una n-as rezista...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Lavinia - nu stiu exact cand venim dar sunt sanse sa plecam pe miercuri-joi. Aveam rezervare la Baile Olanesti dar tatal meu are probleme cu spatele (vad ca e la moda...) si am anulat-o. Din pacate il doare rau piciorul in ciuda pastilelor luate si a fizioterapiei.
Iti dau de veste cand si cum. Pupici!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu, f frumos la mare! nu ati mai luat pat pliant pt vLADUT?
cat m-am uitat la pozele voastre am visat doar sa ma vad si eu pe plaja cu baietii mei -sper sa fie frumoasa vremea si acolo.

noi avem iar emotii cu bona... o tot toaca la cap sotul ei sa se reangajeze cred... desi i-am marit sal si am avut o intelegere cu ea ca nu pleaca la alt job, acum ne da iar emotii... tipul vrea sa fie angajata ca sa faca credite pe sal ei si s-o bage iar in datorii de nu le mai poate plati... offf, ce sot tampit si asta... iar ei ii e asa de frica de el... nici nu poti pune o baza pe ce vb cu ea, ca se duce ac si-i face ala capul calendar cred... tipa este EXTRAORDINARA -noua ne convine de ea f mult dar ce ne facem ca pe ea o conduce sotul se pare?!... mah, si cand cautam bone ne-a spus nasha ca bona ce amai buna este ori vaduva ori divortata... abia acum realizez cata dreptate avea!!!
Doamne ajuta sa ramana la noi totusi! macar pana la finalul anului.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, nu avem patut pliant, el a dormit super bine cu noi si am avut noroc de un pat imens. Mai nasol era la pranz ca ne calarea, radea cu noi nu prea ii ardea de somn, dar il puneam in carut si il bataiam 2-3 minute si gata, adormea. Seara era super, cu lumina stinsa in 2 minute adormea singur, se punea pe burtica si gata. Ma temeam ca o sa se obisnuiasca cu noi, dar n-a fost asa, a dormit super la el in pat de cum am ajuns acasa. Sa aveti si voi vreme frumoasa la mare! Cand plecati? Cel mai aiurea e sa te duci la mare la sf. lui august sau in septembrie, nu mai poti de nerabdare, ii auzi pe toti ca au fost deja si speri sa fie vremea inca frumoasa. Eu aveam emotii cu vremea, verificasem si pe net si era cam innorat conform datelor de acolo, insa a fost super de tot.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Hello ladies,

Oana, sigur ca vreau. Trimite-mi te rog nr. de tel pe PM. Ai fost de curand acolo? Stii ce preturi practica? Au cumva si loc de joaca pt copii?

Fii-mea ne-a auzit vorbind despre plecarea la munte si se agata de mine urland:"Muuuteeee!!"

In alta ordine de idei, si eu ingros randurile deprimatelor, cred ca de la renovat mi se trage... Am adunat atata stress, chiar si pedichiurista se minuna ce incordata sunt, abia a reusit sa-si faca treaba.
Alta data nu mai stau in casa cand se lucreaza, imi angajez firma de amenajari, nu mesterii lu` peste si pun frate totul pe hartie, cu detalii si termene de executie, ca mesterii astia -dupa ce-au stat 2 luni pe capul nostru, ne-au lasat sa retusam singuri [:(!

A iesit destul de frumos. Poze o sa pun cand voi avea cu ce sa le fac, deoarece camera mea foto a luat apa.

Crinuta, ce coincidenta, ieri pe la ora aia si noi faceam clatite.

Ubi, la Paris !? Ce fain! Vreau si eu!

Shobo, 18 zile de vacanta ? Ce rasfat pe voi!
Nasoala treaba cu bona. Iti doresc noroc sa nu-ti plece prea curand.
Ma gandesc si eu cu groaza ca tb sa cautam una dupa ce va implini Ruxi 2 ani daca nu-mi fac curaj s-o duc la cresa.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica, pana la urma a facut sotul clatite cand a ajuns acasa.
Eu tocmai ma pregateam cand a intrat el si in glum i-am spus sa faca clatite, si s-a apucat, evident, dupa indrumarile mele, si au iesit excelente, desi la prajit nu l-am lasat, ca ieseau cam groase si am am zis ca le fac eu.
Oricum, le-a facut putin diferit decat mine insa au iesit exceptionale, insa prea putine.
Poate mai facem si azi.

Mama, dar ce vorbeste Ruxi. Ia mai zi ce mai spune ca sunt curioasa, mai ales ca noi stam cam prost la capitolul vorbit.
De fapt a inceput sa spuna tot mai multe cuvine dupa noi. Azi de ex a spus doua, primul fiind " mai" si al doilea " maie" ( mare), asa ca le notez ca apoi sa nu zic ca nu vorbeste copilul.

Si m-am lamurit si cu " putie". Eu cand il mai schimbam de kk mai spuneam " puteeee, putee" in gluma ca sa invete ce e kk, iar el acum de cate ori il schimb se uita in pampers si spune " putie", " putie" si e tare haios.

Bubu, am vazut pozele de la mare si m-am bucurat ca Vlad a avut slip ca Rayan si tu aveai in mana exact acelasi tip de lotiune de soare pe care l-am avut noi.

Mi-e dor de mare, desi o am la 5 m de casa. Va vine sa credeti ca am marea asa aproape? De fapt de cand am ajuns se construieste faleza aici.
Ce folos, eu nu vreau sa mai stau aici. I-am spus si azi lui Amin iar el mi-a marturisit ca se simte foarte vinovat ca nu-mi da ceea ce merit si ce ar vrea si asta devenit o mare problema.
Eu am suspectat asta de mult timp si de aceea nici nu i-am reprosat nimic,dar il vad ca se consuma mult.
Cred ca trebuie sa facem ceva alfel ne distrugem. I-am spus ca nu rezolva nimic cu sentimentul de vinovatie, ma face chiar nefericita si deprimata.
In fine, viata e grea, noi ne iubim, dar problemele sunt apasatoare.
Eu tot astept momentul in care sa ii spun clar ca trebuie sa plecam in Europa, eu as vrea in Germania deoarece am si rude, si prieteni si imi place le nebunie tara aia. De fiecare data cand am fost m-am simtit excelent.
Nu stiu daca vom avea sanse, dar pentru asta trebuie macar unul dintre noi sa faca primul pas.
Doamne, ce viata grea. Cand eram in Ro si ezitam daca sa ma intorc sau nu mi-am dat seama ca nu pot sta fara el, ca e groaznic fara el, iar aici nu stiu cum sa plec mai repede, si nu din cauza lui, ci din cauza vietii pe care o duc, si el stie asta, stie ca eu sufar si de aici sentimentul de vina, si altele care.

Cred ca iau N decizii pe zi si niciodata nu sunt satisfacuta de una.
Sper ca Dumnezeu sa ne lumineze ca eu una ma torturez zi de zi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, ha-haha, pai si la mine tot sotul face clatitele.
Eu fac doar compozitia si prima clatita, si-l las pe el la restul.

Ruxi spune multe cuvinte intr-adevar, promit sa ma adun sa va reproduc cat mai multe. Dar eu cred ca are si mediul propice: se joaca toata ziua cu Eric (,) care are o melitza...
Hai sa vi le spun pe ultimele: pitaneee (capitane), piticii (spune la papuci, sandale/orice de incaltat, dar si la piticii aia de gradina), mina (mingea), penene (pepene), ataa (bratara), biucu (buricul).

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Rayan si-a ranit buzita lui scumpa revoltat fiind ca l-am pus in patutul lui. Nu stiu cum o sa il invatam sa doarma in patutul lui, asa cum dormea cand era mai mic.
S-a ranit singur si i-a curs sange din buzita, of. Totusi, trebuie sa gasim o metoda de a-l lasa sa doarma singur, macar in patut intr-o faza initiala.

Apoi, nu v-am mai scris de mult ce prostii face zilnic, ca le face, sa nu credeti ca trece macar o singura zi fara sa ma enervez.
Pai sa va dau cateva exemple: - scoate zilnic de cateva ori pe zi foenurile din sertar si le aduce in living
- cand mancam toarna suc sau apa peste mancare, sau muuuuuulta sare peste spanac ( a trebuit aruncat), sau orez in salata, sau orez in Moloheia
- umbla cu pantofii lui Amin
- rupe servetele si umple covorul cu ele
- la toaleta se joaca cu hartia igienica pe care o rupe si o arunca in wc
- se joaca cu apa din cada sau de la dus si se uda
- pune mana in cosurile de gunoi, scoate hartii
- se joaca cu telefoanele, laptopul, tv, telecomenzi
- deschide frigiderul si se autoserveste cu ce vrea
- nu ma lasa sa gatesc, ar sta agatat numai de mine si cand il scot afara ( daca prajesc ceva de ex) si inchid usa, da cu capul in usa si tipa
- taraste haine peste tot, le lasa peste tot
- umbla la oale, dar singura pe care o scoate e o strecuratoare de plastic
- toarna singur suc din sticla si evident toarna pe alaturi
- pune rosii in paharul de suc sau in apa
-fura ciocolata si o mananca
- faza cu uscatorul de rufe o stiti, e veche dar inca de actualitate
-aduce cosuri de gunoi din diverse camere si le pune ori pe masa, ori in cap-
- se catara peste tot desi a mai cazut si stie ce se poate intampla
- nu asculta, e foarte incapatanat ( totusi cand il culc ma asculta cand ii spun sa puna capul pe perna)
- trimite sms-uri goale in Ro ( doar o data)
- daca eu las sa curga apa in cada ca sa fac baie el se joaca cu apa si se uda pe par si pe haine, intentionat

Hai ca nu imi mai vin altele in minte acum, dar cand imi vin le scriu.

Eu am innebunit cu ciocolata. A primit Amin o cutie uriasa de ciocolata, diverse tipuri si toata ziua mananc ciocolata si nu ma satur.In fiecare seara spun ca de maine mananc 1,2 pe zi, si evident a doua zi mananc cam 10, desi sunt mici ( bomboane de cioco), dar totusi....
Macar bine ca nu mananc altceva, mai compensez asa.

Vroiam sa va mai spun ceva dar am uitat ce, asa ca revin cand imi amintesc.

pupici

-

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput