Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 27
Amaya spune:
Lavinia, multumesc mult pentru detalii. De luni incep sa i-l dau si eu.
Sarcina merge tare bine (imi place la nebunie cum arat insarcinata si fara nici un kilogram in plus in primele 15 saptamani). Bebita e bine, cred ca astazi am simtit-o pentru prima data, astept repetirul. Cu numele inca sunt in negocieri cu sotul insa cred ca o va chema Cristina Theodora (Urmasa lui Hristos Darul lui Dumnezeu).
Oana
15+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
lavinia345 spune:
Amaya frumos nume,mai ales Theodora.
Eu intru in depresie incet dar sigur.Azi vine Witchie englezoaica in tara?
Vad ca juma de pagina numai noi doua am scris-o.Restul pe unde va ascundeti?
Lavinia
poze Natalia
crinuta spune:
Lavinia, ce ai patit? Credeam ca doar eu sunt in butoiul cu depresie.
Amaya, merci ca te gandesti la noi. Mi-e dor sa vorbim. Nu mi-ai trimis poze cu Andrei...
Apropos de schimbat in picioare. Eu asa il schimb pe Rayan de peste o luna. M-am obsinuit din avioane, aeroporturi, etc iar acum asa il schimb si acasa.
Trebui sa il laud pe baiaul meu care ma ajuta cu dusul vaselor in bucatarie.
Azi strangeam masa si il vad pe Rayan venind in bucatarie cu o farfurie pe care o pune in chiuveta. Am ramas masca si bineinteles ca l-am laudat.
pupici
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Crinuta nimic deosebit.Toate-s vechi si noi sunt toate.Ma simt epuizata,singura,trista,batrana(da batrana),mi-e sila si lehamite,intr-un cuvant m-am saturat de tot.Problemele nu se mai termina,toata lumea trage de mine ca de-un caine,toti se plang la mine si eu trebuie sa gasesc pentru fiecare o solutie,un cuvant bun,eu sunt speranta si mai ales sursa de fericire a tuturor.Sunt mereu nervoasa,mereu sub tensiune,mereu grabita,mereu pe drumuri.Sa vedem ce-o fi dupa ce termin aici cu vandutul,daca nu se schimba mai nimic cred ca imi iau o vacanta departe de sursele de stres.Asa sunt de deprimata ca parca nici nu-mi mai pasa de nimic,tac si iar tac,n-am chef de vb cu nimeni.Din nefericre ma incearca si sentimentul de vinovatie pentru Natalia ca nu sunt vesela tot timpul si nu mai ma pot juca cu ea cum o faceam inainte.Dar mai bine trec prin depresie acum decat s-o ignor si sa se agraveze situatia,mai bine incerc sa-mi ling ranile acum decat sa se adanceasca.Ai inteles ceva din tot ce-am scris?
Lavinia
poze Natalia
crinuta spune:
Am inteles ceva, in mare si te inteleg. Si eu trec prin ceva asemanator si am obosit, si la fel ca tine ma simt vinovata cand il neglijez pe Rayan, desi el nu are nici o vina si nu trebuie sa sufere din cauza mea sau a altor.
Sa speram ca va iesi si soarele pentru noi one day, pana una alta, e buna ideea ta cu vacanta, asa ca inceanrca sa o pui in aplicare.
Crinuta si
Rayan
magga spune:
Lavinia, dupa asa o portie de adrenalina la iesirea din liban este absolut normal ca psihicul si corpul tau sa se simta oarecum epuizat.
plus ca stilul tau de viata alterneaza intre momente de agitatie (plecat, bagaje, agitatie) si momente de calm. fii serioasa cu depresia, pupa dulceatza.
o zi buna!
Digitale Dissidenz
crinuta spune:
Se vede ca e duminica, taaaare liniste e pe aici.
Una peste alta, vad ca Rayan isi imbogateste vocabularul zi de zi, sau poate abia acum observ eu.
Am scris ieri cuvintele pe care le spune ( nu neaparat zilnic) si se apropie de 30.
Dintre cele noi descoperite zilele astea ar fi cam asa: caji ( cazi), pia ( peria), titzii ( dintii), pipish sau asa ceva ( pampers), caca ( cartea). Culmea e ca spune caca si pentru gata si pentru kk. Cand plange ii iese clar gata.
Mai am unele cuvinte pe care le-am notat cu semnul intrebarii deoarece l-am auzit spunand doar o data si nu a fost clar ce spune desi era evident la ce se referea, asa ca il mai urmaresc sa vad ce alte cuvinte mai descopar.
Ce am observat este ca foloseste " verbe" inexistente. De ex, cand mergem la baie zice ceva de genul " ieie baie". Combina diverse silabe si ii ies " verbe". E foarte amuzant dar interesant pe de o parte deoarece face efortul de a vorbi in propozitii.
In rest mai spune ati de fiecare data cand primeste sau da ceva si tot de cateva zile spune aki, care habar nu am ce inseamna.
Ma duc la clatite cu crema de vanilie, adica ma duc sa le fac ca singure nu catadicsesc sa se faca oricat le-as ruga eu.
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Buna fetelor,
Iaca mai trec si eu pe-aici sa nu ne uitati chiar de tot...
Am citit f. putin din urma, asa ca abia astept sa recuperez.
De vreo saptamana am terminat cu renovarea si facem curatenie.
Ruxi e bine, spune o gramada de cuvinte, mai precis le stalceste, dar e haioasa tare. Sper s-apuc sa notez inainte sa le uit...
Mananca singura, dar va imaginati cum arata bucataria dupa aia... Cu olita n-am stresat-o inca, dar da ea semne c-ar vrea "itza", am lasat-o prin preajma si a fost cu folos de cateva ori. (Pe Eric l-am dezvatat de pampers la 2 ani.)
Sapt. viitoare plecam la munte tuspatru. Sper sa gasesc pensiune completa undeva caci m-am saturat de ritualul gatit/pus/strans masa, dar sa fie si papa bun neaparat. Am gasit ceva la Cheia, dar inca nu ne-am hotarat. Daca stiti vreun loc potrivit, va rog spuneti-mi.
Ma duc sa va citesc.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Buna seara, bine v-am regasit! Nici pe noi nu ne-ati uitat nu-i asa??
Am venit azi de la mare, putin obositor drumul, am reusit sa despachetez si sa asez la locul lor lucrurile, trebuie sa ma apuc maine sa fac mancare si curatenie...o iau de la capat!
La mare a fost super, vremea de vis, Vlad a fost f. cuminte, a mancat de-a spart, a dormit bine, nu i-a placut in apa insa de nici o culoare, plangea de ziceai ca-l tai cand il duceam sa-l spal putin de nisip...in schimb i-a placut mult la nisip, il incantau pescarusii, la care le spune "pii" (=puii). A mai invatat doua cuvinte: ninoi=gunoi (era f. incantat sa arunce el la cos)si nenene= pepene (cerea singurel stand in fata frigiderului). Din pacate azi ne-am intors cu mucisori curgatori si multe stranuturi...sper sa nu-l intoarca raceala.
Am citit si din urma...ce harnicuta sunt!
Kris, sanatate Biancai, imi pare rau ca are probleme la stomacel...Motilium am luat si eu cand am facut criza de stomac. Sanatate multa!
Liviana, l-am vazut pe Matei la tara si ma bucur ca-i merge bine.
Lavinia, ma bucur sa ati venit acasa, nu mai stiu daca ti-am urat bun venit! Si lasa depresiile deoparte, fruntea sus!
Ana Maria, l-am vazut si pe Victoras la plaja, super gradina aia unde ati stat! Si noi cautam ceva asemanator, dar pana la urma am gasit o vila super, abia data in folosinta, care nu avea gradina, insa n-a fost bai!
V.Erica, daca vrei iti pot da telefonul doamnei de la Dragoslavele, langa Rucar, unde am fost noi. Are o pensiune super, gradina si puteti opta pt. pensiune completa, mancarea este super, super buna, e la discretie, nu la portie, iar copiii nu platesc cazarea si mancarea. Bine ca ati terminat renovarea! Cum a iesit? Pune niste poze.
Crinuta, l-am vazut si pe Rayan cum parlamenteaza la telefon, ce serios e! Si felicitari pt. cuvintele noi!
Amaya, este super numele ales pt. fetita! bafta cu cresa! si noi il inscriem pe Vladut in octombrie, poate mai devreme si il voi duce dimineata la inceput sa vedem cum reactioneaza, dar nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca groaza!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
catiflo spune:
lavinia si crinuta, mai aveti loc in butoi sa ma primiti si pe mine ??? va spun eu altadata ca acum nu am chef...
l-am cintarit si masurat pe Gabitza mai mult din ochi
, are 82 cm si 11.7kg. simbata am fost cu el la piscina, i-a placut si voi incerca sa merg in fiecare saptamina iar din octombrie sa-l duc la lectii de inot.
va pupacesc dulce