Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tot acolo ma duceam si eu cu Rayan cat am fost in tara, ma refer la Cismigiu, locul special pentru copii mici.

Kris, pupici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by danielai

Simona, noi s-ar putea sa venim sambata in jurul pranzului in Cismigiu, dar nu pot sa promit nimic. Pt orice eventualitate n-am uitat cu atentie la pozele tale sa pot sa va recunosc. Noi intram dinspre Sala Palatului. Stirbei Voda e aia cu Caffe Latte?
In legatura cu olita, cred ca e mai bine sa nu aruci continutul cu el de fata, mai ales daca zici ca a plans. In legatura cu pampersii, ca nu mai sta, eu acuma i-am luat un pachet de Let's Go, parca e mai simplu sa-i pun din picioare (dar am in continuare probleme cu masura la Pampersi, noi tot intre masuri suntem). Stie cineva daca si la Let's Go exista mas 4+?

Daniela

Eu nu stiu unde e Caffe Latte E un castel chiar linga Cismigiu, Stirbei Voda e strada la care e castelul asta. Inspre izvorul lui Eminescu.

Iti multumesc pentru raspuns.

Let's Go e o marca de pampers? Nu o stiu, am sa ma uit dupa ei. Eu zic sa incerci marimi mai mari daca nu mai e buna cea pe care o folosesti, poate e mai bine.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Aha, gata stiu unde e Stirbei.
Let-s Go e un model de Pampers care se pune ca un chilotel.
La mine e problema ca o masura mi se pare mica (ii raman urme) si urmatoarea se uda, caci e prea larga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici.

Kris, sanatate multa Biancai.

Shobo, noi Varilix-ul l-am facut la Medicover si l-am cumparat de la ei. A fost 140 RON.

Crinuta, ce faceti? totul e bine? Mereu ma gandesc la voi.

Astazi am fost si noi la controlul de un an si jumatate si Andrei e foarte bine insa doctorita spune ca este cam slabut (11,6 Kg si 87 cm), luand in considerare dezvoltarea lui de cand s-a nascut si pana acum, si ca in urmatoarele 6 luni ar trebui sa mai ia in greutate 1 kg. I-am spus ca de mancat mananca si mananca mult pentru varsta lui, in opinia mea, insa toata ziua este in permanenta miscare. Cu vorbitul a zis sa nu ne facem probleme fiindca in cateva luni isi va da drumul la vorba. Referitor la olita i-am spus pediatrei ca pe el nu il deranjeaza absolut deloc un pampers plin de pipi (l-am lasat de cateva ori sa se umple ochi, doar-doar l-o deranja) sau daca face kk si mi-a spus ca in conditiile astea n-are rost nici macar sa incerc sa-l pun la olita si sa mai astept.
Daca tot am fost la control am intrebat de Priorix, daca trebuie repetat si mi-a spus categoric ca nu. Daca am fi facut ROR-ul la 11 luni atunci ar fi trebuit sa-l repetam insa Priorix-ul nu.

Liviana, parca tu m-ai intrebat cum am ramas cu cresa!?! De la 1 septembrie am hotarat sa-l duc iar, am sunat la cresa si, cu toate ca nu mai sunt locuri, ne-au garantat ca il primesc avand in vedere ca este "de-al lor" (fiindca a mai fost) si ma lasa sa imi aleg grupa. Sincer vreau sa vorbesc cu asistenta sa-l repartizeze la o grupa numai cu copii de varsta lui ca sa nu ai avem surprize ca data trecuta. Sper ca o sa fie bine de data asta fiindca daca se imbolnaveste iar atat de repede cu siguranta ca sotul nu ma va mai lasa sa incerc macar.

Va .

Oana 15+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci pt info cu cresa, Amaya. Eu as zice ca indiferent de varsta copiilor, datorita intrarii in colectivitate, mai devreme sau mai tarziu e posibil ca Andrei sa se mai imbolnaveasca. Totusi, asta e un fenomen normal la care si eu ma astept cand il voi duce pe Matei, insa va trebui sa-l acceptam si sa ne adaptam... Sper insa ca Andreiutz sa aiba mai multa bafta de data asta.

Simona, eu am dat o fuga prin parc pe la ora 17, dar nu erai l alocul de joaca...Poate ca ai venit mai tarziu, nu stiu.

OFF-TOPIC:
In noaptea de 27 August 2006, la ora 00:30 urmariti cerul! Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Explicatia in randurile urmatoare: Incepand cu luna August, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct de pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34:65 milioane de mile de pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Liviana, si eu stiu ca este evolutia naturala a lucrurilor la intrarea in colectivitate, doar ca sper sa nu se mai imbolnaveasca dupa 4 zile si nici asa de rau. Vreau sa incep sa-i dau si Imunobaby, cu toate ca am inteles ca se da de la 2 ani...sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya eu i-am dat Imunobaby anul trecut Nataliei,prin toamna parca.Sau iarna,nu-mi mai amintesc exact.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Lavinia, multumesc mult! (Bine-ati venit acasa!) Inseamna ca nu-i problema sa-i dau si eu...dar si-a facut efectul? a fost eficient?

Mergi la inceput

Amaya,parca da si-a facut efectul in sensul ca nu am avut probleme cu Natalia in iarna pana sa vin aici.Nu stiu de ce dar de cate ori venim in Ro se imbolnaveste.E pe baza de plante si deci e ok...mi l-a recomndat doctorul in toamna9mi-am adus aminte)cand era nebunia cu gripa aviara si m-am dus sa-l intreb daca trebuie sa-i fac vaccin antigripal sau nu,a zis ca nu e cazul dar hai asa preventiv sa-i dam cupilului Imunobaby.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Amaya vroiam sa te intreb ce-ti face bebelana din burtos?Ati gasit nume?

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput