Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
lbelciug spune:
Kris, iarta-ma ca-ti spun, dar din respect fata de fetele din grup, ar trebui sa nu abuzezi de fonturile mari, majuscule sau scrise cu culori stridente. Fiecare din noi are ceva de spus si cred ca e bine sa accentuezi textul doar in situatii de urgenta. Sper sa nu te superi ca-ti spun asta...
Merci pt corectura, am vrut sa spun sa amanam intalnirea pe 31 august, nu sept..
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
crinuta spune:
http://www.dropshots.com/rayan2204
Stiu ca filmul apare de 2 ori, dar ieri am crezut ca nu s-a incarcat.
Oricum incerc sa mai pun si alt filmulet, iar daca am timp va arat poze din aeroportul din Istanbul, poze cu Rayan facand prostioare.
Ieri am fost sa il masuram si cantarim, dar nu la pediatru ca era busy, ci am incercat cu o asistenta si mister n-a vrut sa stea la masurat ( in picioare), dar are in jur de 89 cm iar ca greutate are 12 kg imbracat, deci vreo 11,8 dezbracat.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Ieri i-am cumparat chilotei normali si o pereche de training pants ( aia a fost scumpa, 8$), insa, am inteles ca training pants sunt foarte buni deoarece le permit copiilor sa simta ca sunt uzi, desi in exterior nu uda nimic, existand si plastic inauntru, fiind insa acoperit cu bumbac.
Sper ca ati inteles ceva. Eu de maine ii pun si trec la atac. Macar sa il deranjeze cand e ud si sa nu imi transforme casa in toaleta, deaorece e foarte greu apoi sa scoti mirosul si sa tot umbli cu mopul dupa tine si cu peria de covor.
Kris, sanatate lui Bianca.
Astept sa se trezeasca Rayan care doarme de 3,5 ore si nici nu a mancat.
Stau de 3 ore cu mancarea pe masa asteptandu-l sa se trezeascs si sa manance si el nimic.
Of, daca stiam ca doarme atat ma intindeam si eu langa el ca sunt tare obosita.
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Liviana, scuze..nu am crezut ca jignesc pe cineva. Nu-i cu suparare!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Mai, sunteti culmea. De ieri pana azi nu ati scris nimic. Pai e posibil?
Crinuta si
Rayan
sirimie spune:
Eu am sa ajung in Cismigiu simbata si duminica dupa masa sau seara. Duminica dupa masa sigur, simbata inca nu stiu exact dar e foarte probabil. Noi o sa fim la locul de joaca pentru copii mai mici (cel mai apropiat de Stirbei voda). Daca dati prin Cismigiu si ne cautati putem fi acolo.
Azi Vladut a facut pipi in olita, pentru prima oara de cind stiu eu. Intentionat, in baie. I-am dat jos pampersul si l-am pus pe olita si el a facut acolo. Pe urma s-a dat jos si a facut si linga, si a bagat mina in pipi din olita. (dar astea sint deja detalii
). Dupa asta am aruncat continutul la WC si a plins, i-am explicat eu ca asa e bine si am tras apa amindoi (lucru care ii place). Cred pentru prima oara de cind am inceput ca progresam
. Am mari probleme cind ii pun pampersul, ca se opune si plinge, nu il mai vrea. Dar mai avem de muncit..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
sirimie spune:
Crinuta l-am vazut pe Rayan, ce serios vorbeste la telefon, parca are de rezolvat afaceri ![]()
L-am vazut si mai de mult cind se rostogolea pe canapea, cred ca am uitat sa zic atunci. Ce mare e! De ce nu lasi filmuletele descarcate acolo, ai limita de spatiu?
Poze de la Mot
sirimie spune:
Kris cum mai e Bia? Si-a revenit?
Eu ajung in parc in seara asta, pina acuma saptamina asta nu am ajuns
Nu stiu cum sa fac sa imi schimb programul, sa plec mai repede de acasa sa ma intorc seara mai devreme, am intotdeauna cite ceva dimineata
Shobo doctorita mea ne-a spus ca nu trebuie sa ii facem vaccinul contra varicelei decit inainte sa mearga in colectivitate. Nu e obligatoriu.
Poze de la Mot
crinuta spune:
Hahaha Sirimie, am vreo 3 conturi in dropshot ca tot uit id si parola.
Da, vorbeste foarte serios, spre amuzamentul nostru.
Eu am ajuns la concluzia ca el de faptu spune mai multe cuvinte decat imi dau eu seama. Ieri de ex a spus clar " mana" iar azi dimineata " a mea", iar alaltaieri spunea la hartie " tete" sau asa ceva.
Trebuie sa il mai urmaresc ca e clar ca imi scapa lucruri.
Crinuta si
Rayan
danielai spune:
Simona, noi s-ar putea sa venim sambata in jurul pranzului in Cismigiu, dar nu pot sa promit nimic. Pt orice eventualitate n-am uitat cu atentie la pozele tale sa pot sa va recunosc. Noi intram dinspre Sala Palatului. Stirbei Voda e aia cu Caffe Latte?
In legatura cu olita, cred ca e mai bine sa nu aruci continutul cu el de fata, mai ales daca zici ca a plans. In legatura cu pampersii, ca nu mai sta, eu acuma i-am luat un pachet de Let's Go, parca e mai simplu sa-i pun din picioare (dar am in continuare probleme cu masura la Pampersi, noi tot intre masuri suntem). Stie cineva daca si la Let's Go exista mas 4+?