Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
lbelciug spune:
AnaMaria, fiecare sta cat poate. ![]()
Stelele sunt un fel de "grade" castigate de subiectul nostru in fct de notele primite o data cu voturile. Eu una nu pot sa vad optiunea de vot, probabil pot vota doar cei din exteriorul grupului.
Haideti fetele, ce facem cu intalnirea? O lasam pe joia viitoare (31 sept) caci pt maine nu vad decat max 3 persoane amatoare?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
kris spune:
In dupa amiaza asta am fost mult mai bine fata de celelalte zile. Am papat mai bine, si regim, dar seara a poftit un pic de mancarica de fasole..mi-a facut mama s o fasole, de-ti lingi degetele.
Scaune nu a avut decat doua: unul moale si altul aproape normal. Am iesit in parc si am avut placerea sa mergem mai mult pe jos...
Sper sa ne reglam..Mutumesc Domnului!
Liviana, ai vrut sa spui 31 aug?..eu as putea veni in ambele variante..Dar nu credeti ca e mai greu de obtinut o intalneala de pe o zi pe alta?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Buna dimineata!
Ce-i cu linistea asta pe aici?
Sa aveti o zi minunata!
albume foto
kris spune:
Noi suntem binisor, nu prea am vrut sa mancam de dimineata, doar sticks-uri.
Acum e plecata in parc.
Mama s a incercat sa-i dea la plecare ceva zarzavat din ciorbita..pe scara , dupa multe alte incercari cu alte alimente, ca incepuse sa devina agitata.
Si ma bucur ca s-a ohihnit si azi noapte bine!

albume foto
coraly spune:
Kris, cauta pe net simptomele la giardia, vezi daca iti suna cunoscut. Mie mi-a sarit in ochi ca se manifesta prin episoade diareice care vin si trec, lipsa apetit si altele.
Coraly si Sergiu
poze
kris spune:
Coraly, iti multumesc pt sugestie! Imediat ce am citit am tras un ochi pe un articol, chiar de pe acest site..si ce mi-a sarit in evidenta e faptul ca: "una din simptomele giardiei este diareea acuta intre 7-10 zile" ..
Noi nu avem diareea acuta, avem unu, maxim 2 scaune pe zi. Unele sunt combinate: intai tare de tot si apoi diareea, altele normale. si diaree. Sper sa nu ne calce si Gairdia! I-am facut o prima cura de hermiflores..si nimic..astept sa treaca 10 zile sa-i mai fac o cura.
albume foto
kris spune:
Cred ca la inceputului lui Sept ma voi duce sa fac investigatii, la Spit V Gomoiu. Mi-a fost recom o dr acolo, Dr Plesca. Cunosc, de fapt, o asistenta sefa de la pediatrie.
Are cineva cunostinte despre acest medic?
Noi nu am facut analize amanuntite, inafara de glicemie, si o data coproparazitologic.

albume foto
coraly spune:
Pai neaparat sa-i dai si tura 2 de helmiflores. Vezi ca giardia e foarte greu de depistat, femelele depun oua numai la un anumit interval de zile. De aceea este o schema in care trebuie dusa proba de scaun, si de mai multe ori. Oricum, si asa, rareori ies la coproparazitologic. Cel mai bine ies la analizele de sange - ceva test antigen giardia. Preventiv ii mai poti da si ulei/samburi de dovleac.
Coraly si Sergiu
poze
Shobo spune:
nu pot veni din pacate decat dc vine cineva sa stea cu copilul... si cum nici o bunica nu poate..... eu nu pot decat f devreme, cand nu pot multe alte fete. poate va vedeti voi cumva si alta data pot si eu.
intrebare: Vaccinul VARILRIX este ata de scump, 1,4mil??
- mi se pare f scump, dar dc acesta e pretul n-am ce face ca tb sa-l cumparam dc il facem. voi cu cat si de unde l-ati cumparat??
tks
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kris spune:
Shobo, da intr-adevar este atat de scump..Mie mi l-a luat dr de familie de la furnizorii ei de la adventice....si am dat in jur de 1.5mil. Iar la farmacie e mai scump....Nu il gasesti la orice farmacie, decat dupa o comanda speciala, chiar si in reteaua Help net..
Dar gandeste-te , pana la urma, nu conteaza banii, ci faptul ca daca Codrin va face varicela, va avea 10 bubite si nu 100..Trece mai usor peste aceasta boala a copilariei..iar daca nu a-ti facut si voi din casa..inchipuieti ca tragedie va fi..

albume foto