Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona, da Dr, Stanciu mi-a dat acest diagnostic. De ce ma intrebi? Eu am fost la dansul pana acum de vreo 20 ori...Am incredere in dansul, lucreaza in spital si numai dupa ce i-am spus ce simptome are, imediat imi da diagnosticul. Binenteles ca si in urma consultatiei.

Prima data pe la 8 luni, am avut enterocolita, a 2-a oara la 17.5luni, enterocolita acuta, si acum gastroenterocolita.

Nu ne-a trecut pe regim si nici medicam de diaree nu ne-a dat, deoarece noi avem cate un scaun pe zi combinat: la inceput tare rau si apoi diaree.

Dar cred ca ii voi da singura, bioticts, pt refacera florei, atat din cauza vomei si a unor scaune moi.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, despre care vaccin obligatoriu vorbesti? Eu nu stiu de nici un vaccin obligatoriu la 1,5 ani, iar cel despre care spunea Tomasa este facultativ, din lista data de Culcer.

Noi ne pregatim sa facem aici Varilix, dar vreau sa stiu despre ce vaccin vorbesti, ca in cazul in care mai trebuie facut ceva sa il facem aici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si eu sint pentru intilnire.
Ana-Maria, ai vreun medic bun??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Kris, daca am inteles eu bine de la asistenta, de ROR e vorba. Nu e optional, ci obligatoriu. Eu ma simt relaxata acum fara Matei, desi casa e goala fara el si culmea: mi se pare ca am atata timp liber, incat ma intreb cum de inainte de nasterea lui Matei mi se parea contrariul?
Mamaaa, Ana Maria, ce mare a crescut Victor! Matei e mai piticel si n-a atins inca 11 kg. Pozele sunt frumoase, se vede ca fiecare din voi s-a simtit bine. Haha, ce nostim e in poza in care sare gardul. Si cea in carca lui tati...Plaja pare f curata.In ce statiune ati fost? Ce de leagane ati gasit!
Sirimie, multumesc, esti draguta. Nu mi se pare ca am slabit... Poate sunt hainele vinovate...
Crinuta, ma bucur ca acum iesiti zilnic. Face bine la moral si pt somnic...

Hai ca fac eu o propunere pt locul intalnirii: cum vi se pare terasa de pe marginea lacului din Cismigiu? Ca data as propune joi, ora 18:30. Cine se inscrie?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ah, va intalniti fara mine. Plang

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ana Maria, ai o scumpete de baiat! Numai nazdravanii ar face nu?

Crinuta, imi pare rau ca sunteti supusi la asemenea situatii, chiar delicate. Cred ca si in Ro este aceeasi mentalitate...
Ma bucur ca Rayan e un dulce si ca este mamos!

Simona, cum mai evolueaza operatiunea "olitza"? Nu prea stiu ce sa-ti recomand, pt ca din momentul in care am asezat-o pe Bianca pe olitza, a acceptat .

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mie mi-e ok locatia, cred ca e frumoasa, insa ora nu mi-e buna, eu pot veni chiar de la 15:30 insa pe la 17:30 tb sa plec caci la 18 imi pleaca bona...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, la ora 15:30 nu cred ca pot veni decat fetele care sunt in CO. Nu poate sta bona o ora in plus?
Hai s-o mutam la ora 17, dar eu pot veni la 18:30 cel mai devreme.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana si Kris multumim prntru aprecieri. Liviana a crescut Victor dupa 1 an. Pana atunci ajunsese la 74 cm si de atunci a mai luat 13 cm. Dar nu e grasut, e chiar subtirel, fiind inaltut. Si este un mare gimnast. Nici nu pot sa va povestesc ce stie sa faca pt ca nu p0ot descrie in cuvinte. E genul catarator dar cu cuvinte putine. Abia a inceput sa vorbeasca mai mult si ne bucuram pentru fiecare cuvintele nou. Mai nou o striga pe verisoara-sa pe care o cheama Ania si ii spune Nanea. Iar bunica-sii zice Cuca. Iar la mare am fost la 2 Mai unde nu e o statiune ci un satuc pe malu' marii dar mie mi-e tare drag. Acolo am gasit o pensiune foarte draguta cu multe leagane cu cu o curte mare si gazon peste
tot.

Vin si eu la intalnire. Voi pana la ce ora vreti sa stati ca eu la ora 8 tre sa fiu la o zi de nastere?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor ce e cu stelele alea de la subiecte?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput