Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
kris spune:

Nu am mai rezistat si va raspund: Am fost f f suparata..dar in acelasi timp imi sunteti tare dragi si nu pot ca sa nu va scriu. 
Binaca este f f f bine, mananca neasteptat de bine, chiar a si luat in greutate..dupa calculele mele a luat deja 300gr...poate ajungem si noi macar la 10.5kg.....
Astazi ar fi ultima zi de tratament si gata..sa ne fereasca D-zeu de altele. Iar in sept vom face, totusi niste investigatii. Intrebare: este oare tarziu sa-i fac ROR-ul la 1 an 7 luni si 2 sapt, de ex?
Amaya, felicitati pt fetita! Numele sunt superbe! Ce frumos ca stii si traducerea! Si la noi Bianca Maria, inseamna "Doamna cea Alba"!
Aaaaaaaa Andrei mananca destul de bine, iar mesele sunt bine structurate! Asa ca nu-ti mai face griji! Fiecare copil isi are ritmul lui.
pt griji!
Sa aveti o zi minunata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Shobo, eu iti pp sa purtati o discutie serioasa. Adica sa o intrebi daca te mai poti baza pe ea sau , sa te apuci serios sa-ti cauti alta persoana eficienta.
Imi pare rau ca treci prin astfel de momente! Poate e de vina si co mult asteptat! Incearca sa fi cu gandul la D-zeu si ai sa vezi ca toate se vor rezolva!
Mult succes!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
Revin, acum am terminat de citit din urma.
Mai fetili, ce se intampla de aveti depresii? O fi vreun virus in grupul nostru? 
Ubi, felicitari pt vacanta la Paris. Cred ca v-ati simtit minunat in 2 in orasul indragostitilor!
Bubu, am vazut pozele cu Vladucu' la mare. Scumpic tare mai ales in poza cu pupicul!![]()
Shobo, nasoala tare faza cu bona. Eu as indrazni sa-ti recomand cresa, poate fi o optiune f buna. Si eu ma gandeam ca daca bona ma lasa din motive de sanatate, il duc la cresa imediat pe Matei. Daca totul e ok insa, il mai las acasa pana la maxim 2 ani. Matei e innebunit dupa copii. Chiar si maica-mea spunea ca sta f cuminte printre ei si ca il desparte cu mare greutate de grupul cu copii...
Amaya, ce m-au bucurat spusele pediatrei tale referitoare la latura afectuoasa. Si Matei are momente cand este atat de tandru incat il vine sa-l mananc. Chiar si cu fetitele se poarta asa. Le ia de mana, le mangaie, dar daca ele il intreaba cum il cheama si el nu raspunde, nu prea il mai baga de seama pe puiul meu. :) Ma bucur ca merge bine sarcina si ca nu ai luat in greutate.
Kris, welcome! Ma bucur ca Bia este bine acum.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
Amaya spune:
Va multumesc mult! m-ati mai linistit cu mancarea. Soata mea de cand ne-a spus pediatra de greutate ma tot impunge sa-i dau mai multa mancare dar mie si asa mi se pare mult pentru varsta lui ce mananca acum si pentru nimic in lume nu vreau sa dea in extrema cealalta, mai ales ca obiceiurile alimentare de acum isi pun amprenta pe viata lor de acum incolo.
Fetele cu depresii, va recomand cu multa caldura ciocolata si alune (fara nici un fel de gluma!). Sunt medicamentul perfect pentru starile depresive, insa cel mai important: faceti tot posibilul sa luati fiecare problema pe rand fiindca este masochism curat sa le iei la gramada si singurul rezultat va fi sa para mult mai mari si importante decat sunt.
si JOS DEPRESIA! (sfaturi de fosta depresiva de cariera)
Kris, ma bucur tare mult sa aud ca Bia este bine, eram tare ingrijorata cu tot ce ai povestit in ultimele mesaje.
Liviana, si eu m-am bucurat cand am auzit-o, insa m-a speriat cand mi-a spus ca la varsta asta cel mai intalnit fenomen este muscatul, mai ales in conditiile in care tocmai ne pregatim de cresa.
Oana
16+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Shobo spune:
Liviana, am avut ceva discutii mai serioase cu ea, dar NU te poti baza pe a, e ff alunecoasa, sau pur si simplu tampita. pt ca nu poate promite nimic clar, sau azi promite si maine o tulbura cine stie ce, ori sotul, ori altceva aparut, cum a fost scrisoarea aceea. cred ca e si putin labila psihic, uneori ma intreb dc e ok ca las copilul cu un asa, dar pana acum i-a mers EXCELENT copilului, nici un semn de nepotrivire, ba din contra, se joaca cu el si se vede clar ca Codrin o iubeste teribil!... asa ca asta e. o sa tragem la propriu de ea cat o tine, cat nu, alta si om vedea cum o gasim pe alta. si eu dupa 2 ani vreau sa-l incerc la cresa, sper sa imi reuseasca, dar n-as vrea mai devreme.
Amaya, mananca mult :). dar e bine ca mananca variat. cam asa e si la COdrin, doar ca el are lapte la 6:30, fructe cu branza la 10, ciorba la 14:30, iaurt si biscuiti la 18, cereale cu lapte la 21. printre mese mai papa pepene sau piersici.
danielai, asa e, cred ca pb asta cu bona e si pe fondul vacantei care a fost de asteptat :(. ai dreptate!
kris, ma bucur ca Bianca e mai bine. vb cu pedi despre vaccin, eu zic ca e ok, noi am facut Trimovax-ul (ROR) la 18 luni, acum 1 sapt.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Kris, ma bucur ca te-ai decis sa postezi iar.
Shobo, iti inteleg temerea, mai ales ca stiu cat de greu este sa gasesti o bona buna.
Cumva trebuie sa o faci sa se decida, tocmai pentru ca sa stii ce sa faci. Nu poti sta si astepta asa sperand ca poate, poate ramane si sa te trezesti apoi fara bona.
Vai fetele ce mi-a facut Rayan ieri in supermarket. Am zis ca nu il mai iau nicaieri. A fost de groaza.
Nu mai sta in carut, se ridica in picioare, vrea sa mearga singur, merge peste tot, nu conteaza ca noi mergem in alta directie, apuca obiecte, le pune la loc, e groaznic. Cand incercam sa il iau in brate urla si se zbatea. Era fericit numai cand alerga, apuca obiecte si le aranja cum vroia el, iar cand vede copii e in extaz nu alta.
Asta e consolarea mea, ca e tare afectuos, nici urma de agresivitate, insa, ce ma termina pe mine e incapatanarea asta..., of..
Ieri l-am scos din supermarket desi eram la rand, lasandu-l pe Amin sa plateasca si sa aduca plasele, iar eu l-am dus pe Rayan la masina, unde a avut loc alt show, deoaroece s-a pus pe scaunul soferului, punand mana peste tot, iar dupa ce l-am pus in spate a facut alte minuni si pe acolo asa ca i-am tras vreo 2 la fund si s-a potolit, dar asta dupa niste urlete " minunate".
Amaya, acum ma intelegi cand ziceam ce mult ma irita cand tipa. Si azi i-am tras o palma usoara din acelasi motiv si sa vezi cum s-a potolit.
De regula cand ma vede suparata e suficient pentru a-si da seama ca a gresit si atunci vine la mine si evident ca il iau imediat in brate.
Oricum, trebuie sa recunosc ca tipa mai putin decat inainte, ceea ce eu consider a fi un progres, dar e din ce in ce mai nazdravan.
O sa incerc sa il filmez cu telefonul cand face diverse boacane, sa vedeti cum e.
Una peste alta, trebuie sa recunosc ca e un copil bun, sufletist, dar incapatanarea....
AAa, faza de azi: spalam in bucatarie si el vine, nu stiu ce gaseste pe jos, il aud ca spune nu stiu ce " verb" urmat de " kk", dupa care deschide usita aceea care da la cosul de gunoi si arunca ce avea in mana in cos, la care am ramas perplexa si bineinteles ca l-am laudat.
Apropos de vorbit, aseara ne imbracam ca sa iesim, iar el vine in cap cu sapca lui Amin, sapca fiind foarte mare pentru el, la care ii spun " nu mama, e mare pentru tin" si el zice " e maie"
.
Amaya, lasa ca te inteleg. Trimiti cand poti. Ce face burtica?
pupici
Crinuta si
Rayan
adita spune:
in seara asta am revenit, a fost foarte frumos, a fost si vremea
buna. pe copii i-am dat la ciobani, sa invete sa mane oile la muls (
aveti aici filmulete http://dropshots.com/adita ). au alergat intr-
una, ne-am simtit bine cu totii.din fericire n-au racit, dar i-am si
imbracat gros. si ramasesem tablou cand am vazut pe cineva care baga
un copilas de 3-4 ani complet dezbracat in paraul rece ca gheata. ai
mei ar fi facut pneumonie la asa tratament. am pus si
poze ( http://pg.photos.yahoo.com/ph/viorel_calin/album?.dir=d2a3re2