Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
sirimie spune:
quote:
Originally posted by adita
Sirimie, ma gandeam si eu ca proasta, oare nu merge sa aduni caca si sa-l pui in olita,sa-i arati, sa-l arunci pe urma la wc, sa vada care ar trebui sa fie mersul firesc al operatiunii?
Am facut deja asta, de fiecare data. Am sa mai insist si in felul asta, poate il fac sa inteleaga pina la urma. Iti multumesc pentru raspuns

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
lavinia345 spune:
Patricia nu stiu ce sa zic cu reluarea vietii normale in Liban,nu cred ca rezolutia asta va tine mult,una din parti o va incalca si vor incepe din nou luptele.Asta e parerea mea.
Sirimie eu nu am inceput nici o operatiune olita,in Liban o mai puneam pe olita dimineata si doar o singura data s-a nimerit sa faca pipi,a facut jumate in olita si apoi s-a ridicat de pe olita,a venit la bucatarie si a terminat acolo ce mai ramasese.Nu am rabdare sa stau langa ea si de lasat in fundul gol iar nu prea o las ca nu vreau sa am covoarele imbibate de pipi.Mama o mai lasa in fundul gol si suporta consecintele.Caca n-a facut niciodata pana acum pe covor.
Lavinia
poze Natalia
lavinia345 spune:
Patricia,cu privire la spate iti recomand un neurolog.Daca te doare rau nu mai sta.Daca durerea se lasa pe picior iar nu-i bine.Iar daca simti furnicaturi pe picior atunci e grav.O sa ai nevoie de pastile antiinflamatoare(ce iau eu acum) si masaj.Cred ca inotul e bun.Sanatate maxima!
Lavinia
poze Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Lavinia, mi s-a lasat si mie pe picioar dar mai rar- sciatica cred, dar furnicaturi nu am simtit decit daca imi amorteste vreun picior cind stau aiurea.
de ce zici de neurolog, tu ai fost??
mi-e frica, sincera sa fiu si de aia nu ma duc. dar am sa incep totusi de undeva...cind am fost la mare si m-am balacit s-a mai atenuat totusi si mi-am dat seama ca mi-ar prii la innot.
Ma doare pe zone, acum s-a lasat pe mijloc foarte tare...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, ai un baiatel pe cinste. Und sint facute pozele, la Braila?? aveti o curte frumoasa.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Am fost diagnosticate cu "GASTROENTEROCOLITA" cu urmatoarele recomandari:
debridat: 2.5ml de 3 ori pe zi'
ercefuryl cate o capsula de 2 ori/zi'
motilium, o pastila dizolvata in 10 ml ceai, sau apa, sau glucoza: cate 2.5ml x 3ori/zi;
Dr. Stanciu, mi-a spus ca e de la apa..si ca nu trebuie sa-mi fac atatea probleme...Si ca in situatia ei ii scade apetitul la mancare.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lavinia345 spune:
Mie imi amotesc mainile si picioarele cand dorm.Am o prietena care e doctor kinetoterapeut.Si am sunat-o pe ea sa-i zic ce si cum,mi-a zis ca daca imi amortesc mainile si picioarele nu poate fi decat de la lipsa de calciu.Restul se rezolva,sa ma duc la recuperari in spital si mi-a zis si ce pastile sa iau(cerebrex pe care le-am mai luat si in Liban de fapt).De neurolog,m-am gandit ca el se ocupa cu afectiunile legate de nervi.Durerea de spate(sciatica,lombara) care se manisfeste si cu lasarea pe un picior nu tine de nervi/Nu inseamna ca se atinge un nerv pe undeva,e apasat?
Natalia are tratament 2 siropuri,am fost cu ea la doctor aici in Medgidia.Siropuri de care n-am mai auzit pana acum,Sumetrolim(antibiotic) si Fluidol.Tuseste urat,suiera.Sper sa nu se agraveze.
Lavinia
poze Natalia
kris spune:
Lavinia, sanatate Nataliei! Noi am auzit de sumetrolin..dar a fost cam slab si ne-a recomandat altceva.. dar acum nu-mi amintesc ce.
Patri,

Liviana, ai o dulceata de baiat! Dar ce curte draguta ai la Braila!
Astazi , pe la 14.00 m-a sunat mama s la servici si m-a chemat acasa pt ca Bia nu se mai oprea din plans, un plans isteric, luata din somn..Dupa vreo 10 min se mai linisti, si apoi o lua din nou..dar eu mai repede de 15.10 nu putui sa ajung acasa..si cu mine a mai plans pana pe la vreo 16.30..eram disperati cu toti ca nu-i intram in voie cu mai nimic...
Doamne cum de se intampla toate astea la noi,,cu cata atentie o cresc, ingrijesc!
Nu de alta, dar de dimineata va dadusem vesti bune..de la pranz nici ca a mai mancat ceva...Iar asta seara dupa ce am venit din parc mi-a vomat din nou, si numai de la ERCEFURYL...

albume foto
lavinia345 spune:
Kris lasa ca va faceti voi bine.Nu e nimic grav,mai ales ca si doctorul ti-a zis la fel.Pupici.
Lavinia
poze Natalia
kris spune:
Lavinia, iti multumesc..dar cand o vad asa fara nici o vlaga, mi se rupe sufletul!

albume foto