Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
BDana spune:
Crinuta ma gandeam la ce povesteai despre Rayan ca se loveste cu capul de ce apuca. Esti tu sigura ca face asta si cand nu esti de fata? SI Cristi mai are iesiri dina stea ca sa imi atraga atentia ca e suparat, dar daca nu are spectatori, nu are de ce sa faca...E doar o forma de protest, care necesita prezenta cuiva sa ii vada ca altfel...degeaba.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
lavinia345 spune:
Neatza fetelor.
Ana-Maria,da am plecat tustrei.In zona noastra nu au fost bombardamente,casa e inca la locul ei asa cum am lasat-o.Partea proasta e ca acum Libanul e in bezna,au bombardat cam toate centralele elecrice si au ramas doar cateva,drept urmare curent e maxim 3 ore pe zi.
Ma doare spatele ingrozitor cu tot cu picior,nu ma pot apleca,sunt ca o baba.Mi-ar trebui un baston ceva.Am inceput sa iau Cerebrex,dar imi trebuie si fizioterapie.De cate ori ma asez undeva abia de ma pot ridica.
Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa.
Lavinia
poze Natalia
crinuta spune:
quote:
Originally posted by BDana
Crinuta ma gandeam la ce povesteai despre Rayan ca se loveste cu capul de ce apuca. Esti tu sigura ca face asta si cand nu esti de fata? SI Cristi mai are iesiri dina stea ca sa imi atraga atentia ca e suparat, dar daca nu are spectatori, nu are de ce sa faca...E doar o forma de protest, care necesita prezenta cuiva sa ii vada ca altfel...degeaba.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Dana, sunt sigura deoarece il aud. Face asta cand unul dintre noi intra in baie fara el si inchide usa, sau cand intru in bucatarie si inchid usa, sau cand pleaca Amin la servici si nu il ia si pe el.
Da tare cu capul si apoi tot el plange. Sper sa se potoleasca. Ieri de ex nu i-am dat nici o ocazie sa dea cu capul, Am preferat sa il tin in scaunul de masa putin decat sa dea cu capul.
pupici
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Pai Crinuta asta e tot o forma de protest cand nu obtine ce vrea.Nu-i mai acorda importanta cand se da cu capul de ceva,sa vada ca nu obtine nimic daca face asa ceva.Da atre de tot?
Daca il pedepsesti dupa ce se da cu capul de pereti exista risul sa nu inteleaga de ce a fost pedepsit.Natalia bataie din picior daca nu o las sa faca ce vrea.Azi o duc la doctor ca a inceput sa tuseasca si tuseste urat.
Lavinia
poze Natalia
kris spune:
Fetelor, eu vin cu vesti mai bune!
Mama s a ramas astazi acasa ca sa-i gateasca diverse Biancai si sa vedem ce i-ar place sa manance.
Dar de dimineata, supriza pt noi: a cerut sa fie dusa la bucatarie si sa i se dea de mancare. A mancat aproape un iaurtel cu fulgi de porumb si o canuta de gris cu lapte..cu mare placere. Iar la pranz un castronel de ciorbita, alta decat cea de ieri, una de zarzavat cu mamaliguta. Este innebunita dupa mamaliguta. Peste prajit nu a preferat.
Abia astept sa ajung deseara la medic, sa vedem ce ne spune..
Aaaa.... si nici nu a mai vomat, nici diaree nu a mai facut.
Sa aveti o zi minunata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
sirimie spune:
Lavinia ce bine ca ati ajuns cu bine.
Crinuta iti urez re-acomodare rapida si sa iti treaca deprimarea. Si pe aici este foarte cald.
Kris sa spui ce a zis doctorul.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
sirimie spune:
Eu am inceput operatiunea olita dar sincer sint foarte derutata si deprimata. Ii dau eu dimineata lui Vladut pampersul jos si il pun pe olita, el sta 3 minute si dupa aia vrea linga olita si face pipi pe covor sau pe parchet. Ii povestesc ca trebuie in olita dar lui ii place cel mai mult pe parchet pentru ca pe urma se joaca cu mina in pipi. Dupa ce sterg el se muta pe covorul lui cu litere si cifre si face kk acolo. Daca nu sint in camera ma cheama din alta camera, ma ia de mina si ma duce sa vad opera lui. Si eu ii spun ca uite, trebuie sa faca asta in olita, nu stiu cit intelege. Am obosit sa sterg pipi si kk de pe covor, nu stiu ce sa fac 
Voi ce metoda folositi pentru obisnuitul cu olita? Vladut are acum 1 an si jumatate, si cineva mi-a spus sa profit ca e vara si pot sa il tin prin casa in fundul gol. Eu il tin, dar mai mult profita el sa se joace cu pipi si kk 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
PatriciaArdeleanu spune:
Lavinia, bine ai venit!!sper sa se indrepte lucrurile si sa va reluati viata normala.
si pe mine ma doare rau de tot spatele, citeodata nu stiu ce sa mai fac, trebuie neaparat sa merg sa fac o radiografie sa vedem care e buba si pe urma mai vedem..
Kris, sper sa vii cu vesti bune de la doctor.Imi pare rau ca nu se simte Bia bine mereu.
Si Rebecca a inceput sa fuga de pe oala si face pe parchet. O fi ceva la virsta asta??? la 1 an statea cuminte pe oala si cite 30 min, acum fuge imediat![]()
A inceput sa repete dupa mine anumite cuvintele, ceea ce inseamna ca daca sint acasa si am timp de conversatie cu ea coopereaza![]()
a inceput sa spuna si ea Becki si un fel de iebeki-de la Rebecca, vorbeste propozitii intregi numai de ea stiute, astazi se juca cu cheile mele si am invatat-o s spuna cheie=chia, paine (pine),, la matusa Anca =Anta sau atna, pe mine cred ca ma striga pe nume, pentru ca zice "mami" si pe orma oii (adica Lori), nani, mina (la minutza), ham-ham...deci, vad ca face progrese de cind stau toata ziua cu ea. ii place foarte tare muzica, danseaza, merge cu pas de defilare prin casa (doar cu un picior, ma intreb unde a vazut) si incearca sa mearga pe virfuri ca balerinele..poate imi calca pe urme si o sa doreasca sa fie balerina, ca eu asta mi-am dorit...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Buna fetele,
intru si eu fugutza sa va spun ca am pus poze cu "gradinarul meu".
Le gasiti in albumul August, mai exact aici.
Pupicei.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
adita spune:
Kris, ma bucur ca azi a fost mai bine. poate ai dreptate si nu e nimic ingrijorator, poate intr-adevar nu tolereaza ea bine caldura, si azi fiind mai placut, mai ales de dimineata, a mancat bine. abia astept sa vad ce zice dr.
Sirimie, ma gandeam si eu ca proasta, oare nu merge sa aduni caca si sa-l pui in olita,sa-i arati, sa-l arunci pe urma la wc, sa vada care ar trebui sa fie mersul firesc al operatiunii?
Liviana, ce dulce e cum uda el gradina. gospodar baiat ai, sa-ti traiasca
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)