Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor am ajuns in sfarsit acasa dar liniste tot nu am.Caldura cat cuprinde,sunt pe drumuri intre Mangalia si Medgidia cam la 2-3 zile,la mama e full de rude.Alerg sa vand ce am de vandut pe aici.Bubu unde mergeti la mare?Eu sunt prin zona,daca ai timp si chef poate ne vedem.Vreme frumoasa si concediu placut.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Ubi tu cand vii la socrii?

Natalia e mucoasa,cred ca de la aerul conditionat din masina si apar si caninii.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Lavinia, bine ai revenit pe meleagurile ro! Sanatate multa Nataliei!

Am mancat si noi cate putin din ciorbita de zarzavat cu carne de vitelus, pilaf, covrig. Fetelor, la pp cuiva, m-am dus cu ea la aprozar sa-si aleaga ce fructe vrea, le-a sfidat cam pe toate, chiar si bomboanele de la casa si a ales doar lamaia..dar nu a mancat din ea. A ciupit cate putin din toate: para, mar, nectarina... de pruna, banana, piersica...nici nu s-a atins.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris merci de primire.Nici Natalia nu mananca mai nimic zilele astea dar o inteleg cu caldurile astea,cu nas curgator si canini pe vine.mi-e cald de mor,ma usuc pur si simplu.Natalia maraie si face numai tampenii.Fetele gravide,cum va descurcati cu caldura?

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Lavinia, bine ati revenit

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita multam de urare.Ce-ti face burtica?Cate sapt ai?

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Lavinia ma bucur tare mult ca ati ajuns cu bine. M-am gandit la voi si v-am tinut pumnii sa fie totul bine. Cred ca ati trait niste zile de cosmar. Imi pare rau ca s-a distrus un loc asa frumos.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Asta seara am iesit afara pe la 19, si am stat pana pe la 21..Bia mea era fara vlaga, nu avea chef de joaca, leagan, pietris, mers pe jos...cred ca are ceva.

Nu a mai vrut sa manance nimic, nici baita sa faca, lucru pe care il facea cu placere, ci a dorit doar sa se culce.

Doamne ce o avea fata mea! Abia astept sa ajung maine la dr. Stanciu. Sunt tare ingrijorata!

Am stat 2 ore pt ca era tare placut, iar cand ne-am intors in caldura din casa, imediat mi-a cerut sa o duc pe balcon.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris poate doar a toropit-o caldura.

Ana-Maria,asa e,pacat ca au distrus frumusete de tara.Unde mai pui ca japonezii aia de hezbolah sarbatoresc victoria printre ruine.Si culmea e ca mi-e dor de Liban,eu care la inceput as fi plecat oriunde de acolo.Ori mi-a venit mintea la cap ori in sfarsit am inceput sa ma gandesc la Liban ca fiind acasa,pana la urma sunt de vreo 5 ani pe acele taramuri.Dar as da o fuga pana acolo,dar am treburi de rez in Romania. Tare as vrea sa va vad pe toate,dar nu am sanse prea mari..

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Lavinia tu ai plecat si cu sotul tau de acolo, da? Am vazut multe familii din care au reusit sa plece doar femeile. Slava Domnului ca sunteti bine. Mie imi pare asa de rau ca viata e atat de scurta si oamenii o fac asa grea. Nu ma pricep la politica dar indiferent care ar fi scopurile nimeni nu merita sa moara...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput