Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
adita spune:
Kris, imi pare tare rau ca aveti probleme
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

kris spune:
SLABUTZI, SI FARA POFTA DE MANCARE AM CAM FOST SI NOI, PARINTII BIANCAI.....DAR CE SA VA SPUN SUNT NECAJITA!
CE SA VA SPUN, DAR NICI NOI NU PREA AM AVUT POFTA DE MANCARE LA MARE, FATA DE ALTI ANII..SI NICI NU AM SLABIT UN GRAM..LA CAT AM CARAT-O PE BIA PE PLAJA SI INAPOI LA MASINA..PT CA NU VROIA LA NIMENI, DESI STAM CU SOCRII IN CASA...
NU VREAU SA VA
PE MINE...
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
Asadar news about us:
Sambata ne-am trezit f de dimineata si ne-am dus la BR pt a-l lasa in "cantonament" pe Matei timp de 2 saptamani cu bunicii.
Nazdravanul meu a intors casa cu fundu'n sus inca de la primele ore de vizita, ocazie cu care a spart geamul de la o fotografie inramata (deh, era mami acolo si trebuia neaparat s-o tina el in mana
) respectiv suportul de la un glob terestru
. O data spart suportul, globul a devenit o mingie tare amuzanta
. Tot pe post de mingie a devenit in scurt timp si pepenele galben din balcon.
Musamaua de pe masa era prea frumoasa ca sa nu fie trasa in jos cu tot ce era pe masa
, a descoperit noi locuri bune de pitit si de facut cucu-bau, etc etc etc. Bineinteles ca rasfatul bunicilor si-a facut imediat simtita prezenta. Degeaba am fost eu stricta o bucata de vreme cu el
... cand s-a vazut la gradina printre pomi, dar mai ales la pietricele, nisip si la cadita cu apa, nimeni nu s-a mai opus in a-l lasa sa se zbenguie. Si ca totul sa fie la superlativ, imediat dupa ce mami si tati au plecat inapoi la Buc, am primit telefon, cum ca Matei, a facut ture cadita<->nisip in cucu' gol, ca la plaja, de nenumarate ori.
In scurt timp, nu se mai stia unde e mai mult nisip, pe Matei sau pe pamant. ![]()
O sa pun si poze in zilele urmatoare.
O saptamana minunata!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
bubu05 spune:
Kris, imi pare rau ca esti suparata si Bia bolnavioara, dar cel mai bine e sa te duci la Stanciu pt. investigatii ca sa te linistesti. Nu se supara nimeni pe tine, stai linistita!!
Liviana, ce ma bucur ca se simte bine Matei la bunici si s-a acomodat repede! Cu somnul cum se descurca? Si cu papa?
Crinuta, bravo lui Ayay ca incepe sa repete dupa tine!
Vladut stie cati ani are: DO! adica doi, in avans! mor de ras cand il aud!
Fetelor, noi maine plecam la mare, pe-aici se aude ca s-ar strica vremea, dar suntem optimisti, macar mai iesim din Bucuresti, ca nu mai pot! Ma duc la calcat rufe si facut bagaje, poate mai intru pe seara, daca nu, sa ne auzim cu bine peste o saptamana! 

Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Bubu, cu somnul tot asa, agitat noaptea. Din pacate am plecat fara scaunul de masa si nu va spun ce chinuiala este sa-l hranesti pe Matei. Nu sta o clipa locului, bineinteles nici vorba sa stea pe un scaun normal, chiar daca i se da ceva sa se joace. De cateva ori l-am tinut in brate si mamica ii intindea lingurita dar manca insuficient pt o masa. Asa ca, in general, ingurgiteaza din mers si stiu ca e tare rau asa, dar nu avem alta solutie...
Distractie placuta la mare. Eu cred ca vremea va fi numai buna, nu ca pana acum, caniculara. Vladut spune cum il cheama? Matei zice numai cand vrea "ATEI".![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
kris spune:
Bubu, scumpa, zile minunate la mare...si o vreme pe masura gandurilor voastre!
Gata am reusit sa ma programez maine la Stanciu, dupa 30 de incercari..Nu a mancat pana acum decat 2 biscuiti si vreo 4 linguri de compot mai rece.
Mama s , ii face o ciorbita de zarzavat acrita cu bors..poate va lua si ea cateva linguri..si nu voi mai insista cu carnita. Scaune nu a mai avut de ieri de dimineata nici moi, nici tari..La capitolul asta e bine..
Starea ei generala e bunicica: mai sunt momente de moleseala datorita caldurii, dar de jucat se joaca mai toata ziua. A primit la jucarii de ziua ei..si inca nu s-a plictisit de ele.

albume foto
kris spune:
SI NOI SPUNEM BIA , DE CEVA VREME..Si AVEM UN AN... si aratam cu aratatorul..
CAND vrea sa faca ceva singura zice : nu mami..Bia...si cand ii este somn: Bia nani!
Na, ca ma laud si eu!
albume foto
bubu05 spune:
Kris, mersi mult! Bine ca ai reusit sa te programezi! Nici noi nu avem AC, e f. cald si la noi, cu toate ca stam la et.2 si avem numai copaci in dreptul geamului, insa Vlad nu e afectat deloc de caldura, mai transpira daca se zbenguie mai mult, in schimb doarme super bine si mananca la fel, doamne ajuta, ca nu am avut probleme pana acum! Cam de vreo luna doarme noaptea super bine, se culca la 22 si se trezeste la 8:30-9, fara intrerupere!
Liviana, sper si eu sa fie frumos, numai sa nu ploua, sau macar sa iasa soarele repede daca va ploua! E nasol ca nu sta Matei pe scaun normal, e zvapaiat rau! De mancat, mananca el cand ii e foame, stai linistita, mai nosol e ca o sa-l alerge buni cu lingurita! Azi la pranz am mancat toti la masa in bucatarie si Vladut a stat pe scaunul normal si a papat cot la cot cu noi piure si snitele de pui. Inca nu spune cum il cheama, e mai greu de pronuntat numele lui, abia 2 copilasi de 1,11 ani il striga Dudutzu sau Dutz. Dar e topit acum dupa carti, cum se scoala cere "catea" si sta cu ea in mana, se uita in ea. Bineinteles nr. 1 a ramas masina si "nanu"(= volanul) si face si semnul acela din manute, ca si cum ar conduce!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bubu, cu deosebita placere! Baieteii sunt cu masinile , iar fetitele cu papusile, posetele..Noi de ceva vrenme mergem prin casa cu vreo 3 gentute de-ale ei pe mana si ne tare plimbam prin casa..
Bubu, fugi si fa-ti bagajele, vezi sa nu uiti ceva..mai da jos din lucrurile lui Vladutz
, si mai puneti-va si voi cate ceva...![]()
Noi suntem pasionate doar de carticele cu animalutze, cand ne-am cam plictisit de jucarii....
si lui " atei" Sunt tare dulci copii cand scalcesc cuvintele, sau le scurteaza...deh "times it's money"- sper ca am scris corect ![]()
albume foto
sirimie spune:
Bubu petrecere frumoasa la mare!!!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot