Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
catiflo spune:
simona, eu am intrebat ieri la gradinita cind sa incep toilet training (de fapt fetele vor face asta pt mine ca el e acolo 10 ore pe zi ) si mi s-a spus ca vor incepe aproximativ la 2 ani si jumatate. noi avem amici care s-au chinuit o gramada cu baiatul si dupa multe incercari nereusite si nervi au ajuns la concluzia sa astepte tot pina la aceasta virsta.
al meu copil s-a transformat in maimuta urlatoare, de citeva zile se trezeste la 4:30 dimineata si urla incontinuu pina pe la 5:30, azi chiar i-am dat a doua sticla de lapte pina am reusit sa il linistesc, ma doare spatele ingrozitor de la atita tinut in brate si sint chiauna de somn. dimineata trebuie sa il trezesc la 7:30 si e f suparat ca ar mai dormi, l-am dus in baie sa-l spal pe fata si zicea "nani nani"... tirziu de tot m-am prins ca de fapt spunea ca vrea sa doarma
. pe mine cred ca ma striga "mamu", nu sint 100% sigura...
lavinia, ma bucur ca ati ajuns cu bine. multa sanatate Nataliei !
kris, pupici si sanatate biancai 
adita spune:
Kris, doar ce ma bucuram ieri ca sunteti mai bine.of-of. lasa, ca o sa-si revina cu tratamentul
Noi plecam azi la munte pentru vreo saptamana, sper sa nu ne apuce vremea rea pe acolo.nu stiu de ce, dar eu care de obicei sunt o mare plimbareata, acum nu simt nici un elan de a pleca.
pe baiatul meu il chinuie talentul de cateva zile. vine la bucatarie si ma ia de mana sa-mi arate mandru ce capodopere a mai facut cu pixul pe pereti
. cum sa-l fac sa inteleaga ca nu e voie? el chiar e incantat de rezultat, cred ca se asteapta sa-l laud. e un jmecher, ce n-am pomenit. se suie in patul suprapus si incepe sa se joace, sa topaie. daca ma duc sa-l iau incepe sa strige nuuu, nani. si se tranteste pe perna, eventual inchide si ochii. asta pana ma intorc cu spatele la el si o luam de la inceput, el se ridica, eu vreau sa-l iau si el cica face nani.
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

kris spune:
Catiflo, Adita, va multumesc, 

Adita, concediu cat mai placuta si vreme minunata!
Catiflo, de ce nu intrebi pediatru? Poate il nelinisteste ceva, sau poate fi de la maselutze!
Bia a dormit mai bine noaptea ce a trecut, de dimineata s-a trezit si a cerut "bobo", a mancat niste branzica, paine calda, si a facut un scaun moale. A luat tratamentul fara probleme, i s-a facut masajul ..asa o cocloseste matusa, si a luat-o din nou somnul..
Fetelor, zace, zace ca un om mare..nu are chef de joaca..poate de maine incepe sa-si revina..in urma tratamentului recom de Dr. Stanciu.
O zi minunata, si sanatate tututror, pitici si mamici.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, sanatate multa! eu una as mai face nsite investigatii sa stau linistita. i-ai facut pina acum analiza scaun, sumar??
Adita, unde mergeti la munte?? as merge si eu dar nu stiu unde si mi-e si frica de ploi...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
In sfirsit am depasit si noi pragul de 9 kile, avem 9,2, va rugam sa ne modificati. Lungime inca nu stiu.
La mare mi-a facut figuri la mincare si aproape ca imi refuza laptele, acum, cum face ochi dimineata zice "papa", si peste zi merge in bucatarie si cere papa. sper sa aiba si ea pofta de mincare, ieri mi-a mincat un castronel plin de piure cartof cu piept de pui, de buna voie si nesilita de nimeni.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
adita spune:
Patricia, mergem la Piatra Craiului, pe langa cabana plaiu foii
mamica de trei copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

lbelciug spune:
Merci frumos pt complimente Adita, Patricia si Kris.
Da, pozele sunt facute la Braila, la parintii mei. Ei locuiesc la bloc, insa au si o gradina+casa de vara, la Lacu Sarat, un sat la numai 7 km de oras. E o adevarata oaza de verdeata (deh, nu degeaba isi rup oasele ai mei muncind la gradina) si de relaxare, mai ales cand venim noi in vizita. Desigur si pt Matei este un paradis.
Kris, multa sanatate lui Bia. Imi pare rau ca treceti prin asa o experienta. Dar de ce a spus dr Stanciu ca e de la apa? Ce fel de apa bea Bia? Eu lui Matei ii dau numai apa plata.
Zilele acestea ne-a sunat dr. pediatra ca sa ne cheme la vaccinul obligatoriu de 1,5 ani. Il vom face la mijl. lui septemebrie cand vine Matei acasa. Am insa emotii, mai ales ca din cate spunea Tomsa, este foarte dureros... 
Apropo de durerile de spate, un alt motiv este si statul mult pe scaun, fetelor. Vai de noi ce dureri vom avea cand vom fi de varsta parintilor nostri...
Adita, ai incercat sa nu-i mai lasi pixurile la indemana lui Nectarie? Si eu ma gandesc ca va veni perioada asta si am oroare la gandul ca "cineva" e posibil sa-mi picteze peretii... Apropo, mi-am amintit de poza cu Nectarie in chiveta, explica-mi si mie pls cum se urca acolo???
Aaa si inca ceva. Spune-mi te rog cat mai e cazarea la cabanele din Piatra Craiului?
O sa plecam si noi sambata dimineata la Petrosani la niste prieteni. Abia astept, mai ales ca n-am mai fost plecati in 2 de foaarte multa vreme undeva. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
adita spune:
Liviana, bineinteles ca nu las pixurile la indemana lui Nectarie, dar nu prea exista loc destul de inalt in casa in care sa nu se poata cocota. pana acum doar pe frigider si sifoniere n-a ajuns. in rest se suie pe toate mesele, rafturile, a inceput sa excaladeze si biblioteca. ca sa ajunga in chiveta se suie intai pe cada, ca sunt lipite una de alta.se tine de chiuveta si ajunge pe cada si de acolo, tusti in chiuveta, sa se dea cu spay (tzasss zice el)si cu strugurel pe buze, ca altfel nu vrea sa iasa la plimbare.cu tarifele de cazare nu te pot lamuri, ca noi mergem la niste rude care au o cabanuta acolo, asa ca nu m-a interesat problema banilor
mamica de trei copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Shobo spune:
Liviana, scump si frumusel foc flacaul tau! si imi place nespus curtea aceea cu gradina, aaah, ce mi-as dori si eu una!!! sper ca in viata ac sa reusesc sa am!
Doamne ajuta!
kris, Doamne ajuta sa se faca bine Bia! spune-i rugaciuni seara la culcare, ia niste aghiasma si stropeste pe la ea prin camera.
crinuta, ce mai faci? cum iti mai e? te-ai imprietenit cu vecina?
adita, esti eroina cum te descurci tu cu atatia copilashi si gravida pe deasupra, si parca te intrebai tu dc oare mai poti face a 5-a cezariana? ![]()
fetele, mai facem si noi vreo intalnire? ce ziceti de maine sau vineri dupa amiaza?? eu plec 1-18 sept in vacanta si parca vad ca pierd intalnirea.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"