Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mersi fetelor, caut la Diverta si in diverse papetarii. mi-a intrat mie in cap ca ac mesaj pe luneta protejeaza copilul si asta e, vreau neaparat sa-l avem pe luneta ca sa stau eu linistita ca mi-am facut temele.

maiine ma duc sa-mi caut niste blugi -marime mai mica si mai subtiri, de vara. aveti idee pe unde in afara de Kenvelo sau Collins se gasesc mai misto si ieftini (am auzit ca acum sunt reduceri) si mai ales DE CARE SE POARTA VARA ASTA? ca habar mai am...

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

'neatza!
Ce faceti?

Eu am o stare depresiva. Viata de aici e de vina. Zau ca nu stiu cat mai stau, ca simt ca pierd vremea si imi irosesc viata inutil.
Chinui copilul tinandu-l in casa, nu am parcuri, de mine ce sa mai zic, plictiseala ingrozitoare, implicit depresie.

In rest ce sa mai zic: Rayan face pipi prin casa peste tot cand il las fara pampers si apoi cand isi uda picioarele incepe sa planga.
Eu chiar nu stiu cum sa fiu mereu pe faza ca nu-mi dau seama.
Si cand face kk nu pot anticipa, deoarece nu se screme, nu se opreste din joaca. Am vazut ieri cand a facut in fata mea in cateva secunde. Nici nu am avut timp sa aduc olita. Ce ma fac?

In rest, am descoperit alt cuvant pe care il spune de ceva vreme dar nu mi-am dat seama, si anume la " dinti" spune " titzii". Il spune articulat deoarece de cele mai multe ori ii spun " hai sa spalam dintii", asa ca de aici a ramas " titzii".

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, imi pare rau ca ti-e greu acolo.da' cum asa, nu au parcuri? chiar nu va gasiti nimic de facut?si mie mi-e tare greu ca n-am parcuri aproape, dar tot nu stam in casa, tot ne gasim de plimbareala, ca altfel ne urcam pe pereti.de exemplu aseara am iesit doar pana in fata blocului, ca ma simteam foarte obosita si nu aveam putere de mai mult, le-am dat creta si au purces la desenat pe trotuare. s-au distrat grozav, si nici eu nu am obosit, si am mai scapat de plictiseala. eu nu-l las pe Nectarie fara pampers, tocmai ca sa nu patesc ca tine, ca si el face fara nici o jena si nu ma anunta, decat in cele mai fericite cazuri cu doua secunde inainte de eveniment. si cum am cam peste tot covoare, nu-mi convine deloc ideea asta, ca nu vreau sa-mi puta in casa a wc public.abia astept sa schimbam si noi linoleumul asta jerpelit si sa punem parchet, ca sa nu mai am nevoie de covoare
Shobo,daca tot te uiti tu la diverta dupa autocolante, poate imi spui si mie daca vezi din alea cu fumatul interzis.ma innebunesc niste vecini care au "bunul simt" sa fumeze in lift. si cand intru in asa spatiu ingust in care e plin de fum, mi se face rau, ca sa nu mai vorbesc de copii. nu stiu daca rezolv ceva cu autocolantul, banuiesc ca nu o sa le pese, dar macar sa zic ca am incercat
m-a disperat Nectarie, ca de cand cu intarcatul mananca mult mai bine, dar face si caca pe masura. si nu face si el o data si bine, face in vreo cinci reprize, si stricam la pampersi in prostie, ca nu ma anunta sa-l pun la olita

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita, nu exista parcuri, doar mall-uri si un fel de parcuri la malul marii, dar la 51 de grade la umrba cine rezista afara?

Eu am devenit irascibila de cand am ajuns aici. Ma distrug incet dar sigur....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
Bubu, petrecere frumoasa la botez.
Shobo, cind plecati la mare??unde?

Crinuta, te inteleg foarte bine...Imi pare rau ca e asa, poate daca se mai racoreste putin veti mai putea sta prin curte.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, pana se va racori mai trec inca 5-6 saptamani, si ce fac pana atunci?
Acum ma gandesc sa plec in Germania la rudele mele, dar deocamdata nu avem bani insa chiar vreau asta, macar o luna de zile.

Am ajuns sa plang tot timpul, din orice..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Da, ar fi o solutie. Poate reusesti sa faceti rost si sa plecati, cred ca ti-ar face foarte bine!
Nu puteai sa mai ramai in Ro o luna-doua??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, imi inchipui doar ce inseamna sa stai numai in casa, adica sa nu poti iesi unde/de caldura prea mare... chiar iti vine sa urci pe pereti... asta iarna cand nu puteam iesi afara aveam zile cand simteam ca nu mai pot si eu!... se pare ca am reusiut sa ma cunosc destul de bine ca eu mi-am zis dinainte sa nasc ca nu rezist mai mult de 1 an acasa cu copilul si asa a fost.
nu e bine deloc asa, si dc tie nu iti e bine il afecteaza si pe Rayan! dar numai tu poti hotari dc plecati in alt loc, adica tu vei stii ce sa faci. te inteleg perfect cum e sa nu ai parcuri, nici noi aici in Militari NU avem dar o umbra de copac / curte de scoala / cresa mai gasesc, si si asa mi se pare ca e un cartier de kko rau fara parcuri, este oribil - si numai acum mi-am dat seama de cand am copilul, inainte nici nu obs asta ... oricum de aici nu plec DECAT la casa pe pamant, unde vom gasi terenul potrivit.

Patricia, plecam pe 2 sept pt 2 sapt in Grecia, insula Thassos, in nord. noi 3 cu mama mea si inca un cuplu (2 masini).

adita, te-am retinut cu "fumatul interzis!" - vrei sa-ti iau eu sau doar sa-ti zic unde si cat costa? oricum mi-ai o idee ff buna si pt mine. la birou am niste fumatori ff nesimtiti si incerc si eu faza , numai ca as prefera sa nu vada cine le lipeste pe usa...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Shobo, doar sa-mi spui daca se gaseste, e suficient, ca nu cred ca ne intalnim noi prea curand in caz ca imi cumperi tu

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Adita inteleg ca l-ai intarcat pe Nectarie? Vreau si eu sa stiu cum ai facut, ca stiu ca era la fel de inebunit dupa tzitzi cum e si Victor. Daca ai mai povestit zi-mi s caut eu.

Crinuta imi pare tare rau ca nu ti-e mai bine acolo. e drept ca statul in casa inebuneste oamenii. Nici macar seara nu se poate iesi?

Shobo pana la urma vom pleca si noi cateva zile in Grecia dara fara Victor. Asa visesz eu, ca dupa ce il intarc sa plecam doar noi doi intr-o excursie de odihna si refacere,.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput