Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, am vazut pozele, Rebe e o dulce cu maieurile cu spatele gol si s-a si bronzat! N-am fost in Mamaia-sat, nici in Mamaia, pare frumos din poze si din ce povestesti. Abia astept sa plecam si noi peste cateva zile, am auzit ca se va raci vremea, insa sunt optimista.

Crinuta, ma innebunesti cu fingersul! Eu n-am mai facut de mult ca mi-e groaza sa coc pe caldurile astea! Sa aveti pofta la el!

Adita, mie mi s-a facut rau! Se urca singur acolo? Dar cum? Daca aluneca?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

adita draga, mie mi-ar fi frica sa-l las cocotat pe chiuveta... poate il convingi cumva sa nu se mai urce...
eu cumpar crevetii cruzi si curatati, la pescarie sint $17/kg cei mai ieftini. nu ma indoiesc ca toti au fost in prealabil inghetati, cel putin pe traulere cind ii pescuiesc si pina ii aduc in port.
cupilu' nostru e iar miriit si vrea mereu in brate, ieri si azi l-am lasat la poarta gradinitei sa-l duca taica-su inauntru si a urlat dupa mine...
shobo, ai dreptate in ceea ce zici si te inteleg, au fost vremuri cind si eu mi-am dorit alti parinti...
azi plec la 3 ca mi-am facut programare la tuns, miine mergem la o cununie si nu-mi sta parul in nici un fel...
va pup si un weekend cit mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

va dati seama ca si mie mi-e frica rau cu cocotatul feciorului meu in chiuveta. mi-e groaza sa nu se duca fara sa bag eu de seama si sa cada, ar insemna sa dea un cap zdravan cu capul de cada, de la inaltimea aia. pana acum, singura solutie pare a fi sa inchid usa cu cheia,si pe urma sa ascund cheia, ca ajunge si la aia sa deschida si nu pot sa stau chiar non stop cu ochii pe el.dar asa apar alte probleme, ca nu mai pot aia mici sa mearga singuri la wc, mereu trebuie sa-mi ceara mie ajutorul.ei, macar o perioada, pana o uita de sportul asta, n-am ce face.
Patricia, chiar ca e frumos si linistit la Mamaia sat.noi am fost intr-un camping, intre Mamaia si Navodari si faceam aprovizionarea din Mamaia sat, ca era aproape si nici nu erau preturi mai mari ca la magazinul de la mine din fata blocului.
Florina, si eu m-as duce la tuns, m-am saturat de parul lung pe care nu am deloc timp sa-l aranjez si il port numai strans in coada. dar mi-e tare frica de o schimbare prea radicala, ca eu am parul mai ondulat si sta umflat cand e tuns scurt, si dupa ce ca sunt grasana, mi-e sa nu ma faca sa par si mai umflata. asa ca nu stiu ce sa fac. voi ce ma sfatuiti?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamici. Nimeni la cafeluta?

Crinuta, nu am pe yahoo, dar daca nici azi nu reusesti fac o selectie si ti-o trimit pe e-mail.

Adita, referitor la tuns, sfatul meu este sa nu te tunzi, nu scurt, poti sa mai tai putin, sa-i dai alta forma...eu sunt genul de persoana care la fiecare 2 ani, cand in sfarsit creste parul lung, ma trazneste sa fac o schimbare si-l tund scurt si de fiecare data realizez ca nu se aranjeaza mai frumos si nici nu mi-e mai simplu, decat cu uscatul.Acum abia astept sa-l pot prinde in coada. Oricum cu un par lung poti sa jonglezi mult mai usor decat cu un par scurt. Ai mult mai multe variante de a-l aranja.

Oana 14+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si eu ma gandesc ca ai mai multe variante de aranjat, la parul lung, dar eu nu-mi gasesc aproape niciodata timpul necesar sa ma ocup de aspectul asta. asa ca stau cu el strans in coada si m-am plictisiiit. of, mi-ar placea sa gasesc, cum zicea Crinuta, pe cineva la care sa ma duc si sa stie ce ar trebui facut cu parul meu ca sa ma avantajeze, nu sa stau eu sa ma gandesc cum o fi mai bine. am un programel din ala de-ti pui fel si fel de coafuri peste poza, sa vezi cum iti sta mai bine, dar mie mi se pare ca imi sta cu toate la fel de urat

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da fetelor, ati citit bine, Pretul la crevetii proaspeti, cei mari, este de 4-5$.
Aici nimeni nu cumpara congelati. Cred si eu la pretul asta.
Mi-a spus Amin ca ma duce in piata de peste sa imi arate maldare de creveti, sa vad si eu cum se vand.

Deci, Fingers a iesit foarte buna, i-a placut in sfarsit si lui Amin. Eu nu inteleg cum nu ii place frisca, dar ma rog, cum mie nu imi plac deloc dulciurile arabesti, asa nu ii place lui frisca.

Amaya, webshot nu se deschide deloc aici, niciodata, nu intr-o zi da si in alta nu, deci ori imi arati pe yahoo messenger prin photo sharing, ori imi trimiti mail.

Rayan zice de cateva zile cuvantul " ati" de cate ori primeste ceva sau ne da ceva. Nu stiu de unde a scos cuvantul, dar il foloseste regulat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, Liviana, ambii - parinti si socrii sunt divortati de peste 10 ani... . practic, noi nu mai avem relatii decat cu mamele, mama mea si soacra, ambele locuiesc singure de atunci si nu si-au mai gasit pe nimeni, nici nu vad mari sanse pt ele de acum. cu tatzii vb ff rar, pb de alcoolism grav la ambii

asta e viata, uneori nu ai chiar copilaria dorita si de aceea incercam sa ne crestem copiii asa cum ai nostri poate nu au stiut sa o faca... incercam sa NU repetam macar greselile vazute f clar la ei... imi amintesc ca in felicitarea de nunta soacra care e o sensibila de felul ei ne-a urat ceva de genul "va doresc din tot sufletul sa gasiti voi know-how-ul unei familii/relatii, caci eu din pacate nu-l detin!" ... si asta incercam , Doamne ajuta! eeh, si ne-a mai scris ea muuulte cuvinte frumoase, e tare priceputa la scris .

ahh, abia astept si eu vacanta in sept, numar zilele deja

am si eu o intrebare la voi:

unde gasesc autocolante cu "Baby On Board"?? tb neaparat sa punem pe masina cu care plecam si habar am de unde sa iau?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, am vazut pozele, ff frumos, deja ma ard calcaiele de mare

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, gasesti la Diverta. Dar de ce trebuie musai sa puneti??

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mmm, ce as manca si eu niste creveti proaspeti...dar pe-aici prin zona mea nu gasesc...

Shobo, chiar, ce de vrei neaparat sa pui? Poate gasesti la produsele de papetarie...noi nu ne-am lipit in geam.

Maine mergem la botezul nopotelei, abia astept!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput