Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

multumim fetelor.
Bubu, am fost in Mamaia-sat, este o zona noua de vile in constructie si hoteluri dragutze-putin mai departe de hanul piratilor, daca stii, spre Navodari.

Plaja mi-a placut cel mai mult, mai salbaticutza, asta insemnind fara sezlonguri, butice, lei, maimute, foto, porumb, seminte, samd, ceea ce mi s-a parut super.
conditiile au fost bunicele, camera cam mica dar ok.
Cu mincarea ne-am descurcat destul de bine, am mai gatit cite ceva, am mai mincat prin Mamaia seara, si mai ciugulea si ea cu mine gratar si cartofi, etc.
S-a simtit la mare foarte bine, i-a placut la nebunie, ar fi stat numai in apa daca ar fi fost dupa ea. S-a dus singura din prima, fara sa ii fie teama. Sint f fericita ca nu am avut probleme cu ea.

Oana, asa e, poza aia e opera mea si mi se pare superba, f potrivita pentru o vedere

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumim mult de tot pentru laude!

Catiflo, nu numai ca nu ne-a anuntat, dar chiar ne-a spus sa o mai asteptam 15 minute in conditiile in care ea a venit dupa 45 de minute...inadmisibil. Ai dreptate, accidente se intampla, insa in conditii similare, stiind ca sunt o groaza de pacienti care asteapta, eu as fi lasat masina, as fi luat un taxi si mi-as fi indeplinit responsabilitatile. Astazi i-am facut reclamatie si persoana care se ocupa de contractul cu firma noastra mi-a multumit pentru sezizare (nu sunt prima si nu este prima data cand se intampla) si mi-a spus ca, dupa sedinta lunara la nivel de clinica, ma vor suna sa-mi spuna ce masuri s-au luat.

Shobo, multumim...nu am fost roscata, culoarea la care ajunsesem era un blond-caramel in incercarea de a ajunge la o anumita nuanta, insa astazi m-am saturat si mi-am inchis parul la loc, sunt iar o bruneta focoasa .

Patricia, multumim...cu siguranta e fetita, abia acum inteleg obsesia mea catre parfum de cand am ramas insarcinata...ma trezesc si noaptea sa ma dau cu parfum .

Daniela, deci nu e nici o problema daca repetam vaccinul chiar daca a prins prima data? pai atunci il refac si eu.

Oana 14+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, din pacate n-am putut vedea pozele tale. Ai si pe yahoo?

Patricia, v-am vazut pozele. Mi-e dor iar de mare. Noi ne-am simtit foarte bine.

Acum am pus a patra tava de fingers la cuptor si apoi mai am ultima si gata.
Nu le gac cu smantana ca nu ii place lui Amin, dar voi face cu budinca de vanilie, custard, parca asa se numeste si prevad ca vor iesi de vis.

Aici e o caldura ingrozitoare si Amin zice ca e nimic, ca poate fi mult mai rau. Nici nu vreau sa imi imaginez cum e sa fie si mai rau de atat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, si eu am plecat cu o jale...ma intristez mereu cind plec de acolo, mai ales ca ne-am simtit tare bine.
Rebe chiuia de fiecare data cind ieseam din camera ca stia ce urmeaza, iar ieri cind am iesit sa plecam cu bagajele la masina la fel, credea ca merge la apa...asa m-a intristat. Am zis ca poate mai dam o fuga intr-un wkend macar.

Astept sa imi spui cum iese prajitura. De la inceput mi-am imaginat-o buna cu crema de vanilie si am vrut sa fac si eu. eu vara nu prea fac prajituri decit cu fructe, asa ca nu m-am mai bagat.
si aici se anunta citeva zile de caldura f mare.
la mare era asa misto, temperatura placuta, uscata, apa buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, da-mi si mie te rog mai multe info despre Mamaia-sat. Pt ce fel de cazare ati optat si cam care erau preturile?
Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, din ce am gustat inainte sa pun la frigider e o minune, dar, nu mi-a ajuns crema de vanilie asa ca mergem sa luam lapte si facem si restul.
Mi-au iesit ca niciodata 5 tavi de fingers, nu va spun ce moi, o minunte, si le-am dat si o forma frumoasa, ca le-am facut cu spritzul.
Deci 1 l de crema de vanilia mi-a ajuns abia pt jumatate de fingers.

Apropos de mancare, aici e sezonul crevetilor si stiti cat e kg? - 4$.
Stiti cat e in Bucuresti?? 20 $.
Eu nu pot pricepe de unde diferenta asta uriasa si nu doar la creveti, ci la peste in general. De ce e pestele proaspat atat de scump?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

ia uite unde a invatat baiatul meu sa se catere: http://pg.photos.yahoo.com/ph/viorel_calin/detail?.dir=d2a3re2&.dnm=9685re2.jpg&.src=ph
nu stiu ce sa fac cu el, cum am putina treaba, cum tup, iar se suie.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Moama, adita, unde se suie Nectarie! Si ce calm este. Am uitat sa iti zic ca am vazut ultimele filmulete si poze de la zoo, sunt niste scumpi. Mi-a placut tare cum se dadeau uta pe bara aia, trei gimnasti.

Patricia, la vedere ma gandeam si eu cand am vazut-o.

Amaya, esti tare rau cu parfumul. Dar poate a fost un semn, cum ai spus si tu.

Crinuta, e 4 dolari (eu am euro pe tastatura) kg de creveti proaspeti? Aici gasesti cei mai ieftini congelati la 4€/kg. Proaspeti sunt de la 10€ in sus kg.

Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Liviana, Mamaia sat promite sa fie o statiune draguta peste citiva ani, dar sper sa ramana tot in stilul asta.
am avut o camera intr-o vila, cu acces la bucataria comunca, echipata cu ce aveai nevoie. Colega cu care am fost a avut un apartament care avea o chicineta (au fost mai multi membri de familie) si a avut conditii mult mai bune, dar si pretul pe masura (270 ron/noapte, 3 camere, terasa, chicineta, baie). Camera noasttra ne-a costat 8 mil/7 nopti, am avut tv (din pacate nu au cablu in zona si nu aveam decit 2 programe, dar alte case aveau digi tv), un frigider mic, un sifonier ff mic, o baie doar cu dush. O combinatie de lux cu zgircenie daca vrei, un pic neprietenoasa din cauza asta.dar pina la urma ne-am simtit bine, pt ca nu petreceam in camera mult timp decit somnul de prinz si noapte.
Plaja mi-a placut cel mai mult si apa extrem de curata (plaja extrem de degajata, nu te calcai in picioare).
Sint multe vile in constructie, in viitor vor fi mai multe optiuni.

Fetelor, ma innebuniti cu crevetii vostri ieftini. chiar si 1o euro sint ieftni, nu mai zic 4 $...la noi cei frumuosi sint si 900 mii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eeee, Patricia, si la noi aia frumosi sunt de la 20 euro in sus. Eu ziceam de aia mai ieftini si mici.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput