Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna!

gabiarama, multa sanatate si totul sa fie ok!!!!!!!! Eu nu stiu, ce este Trisomia 21? Nu-i problema daca nu ai timp sa-mi raspunzi, oricum o sa dau o cautare...

quote:
Originally posted by buli

voi ce luati cadou la copii de mos Craciun, de ziua lor?
e buna ideea cu trenul, dar inca mai trebuie

De Sf Andrei si Sf Nicolae, Sebi a primit prea multe dulciuri si prea multe masini (3 de la noi si 2 de la bunici) si un trenulet.....

Pt Craciun, noi i-am pregatit lui Sebi:
-toata seria de carti (7) cu Winnie the Pooh, de la Editura Egmont (avem deja "Cartea celor mici cu Winnie Ursuletul", de la aceeasi editura, si este cartea lui preferata!)
-ursuletul de plush Winnie (cel mai mare pe care l-am gasit),
-un joc de constructie (cu 156 de piese diverse ca forma),
-un puzzle,
-“Activitati matemetice-Caiet pentru grupa mica, 3-4 ani” de la Ed. Aramis,
-doua scaunele din lemn de fag (sa nu se mai certe cu "musafirii" lui pt scaunel, ca pana acum avea doar unul, de plastic),
-dulciuri (ouale de ciocolata sunt preferatele lui Sebi), dar va primi si un cos cu fructe, ambalat foooarte frumos, special de la … mami!
-si posibil ca vom mai cumpara si un camion maaaare (asta isi dorea inca de la primul mos) si un Mos Craciun cantaret.

Probabil ca trenuletul Thomas i-l vom oferi abia de ziua lui +un sac si manusi de box (s-a jucat cu asa ceva acasa la o colega de la gradi) +alte carti de povesti (cand incepem sa citim, nu ne mai oprim!!!!!! e o mare bucurie pt noi!).

Am mai primit "comanda" de un bradut mic pt camera lui Sebi si un brad mare pt sufragerie.... asa ca suntem in negocieri cu Mosul si pt acestia..... ("Daca merg la gadinitza, imi aduce Mosu' badutz mic la mine in camera!!!!!!" )

Ca sugestii, am pus poze cu cateva dintre jocurile pe care Sebi le indrageste tare mult (printre altele):

-carticele-puzzle cu autocolante "reutilizabile" de la Teora -am gasit pana acum 5 din seria "Hai sa ne jucam cu animalele!" si 3 din seria "Lumea animalelor" si pe cel putin jumatate dintre ele le-a completat Sebi singurel!

-Pista Puzzle "O calatorie cu trenuletul" si "O calatorie cu automobilul" (sigur ati auzit de carticelele-puzzle-piste pt trenulet/masinuta, ca am vazut un subiect special pe DC)

-"Ferma de animale" (care se decupeaza si se construieste dintr-o carte cu pagini cartonate)

-laptop pt 3+ ani (Sebi l-a primit inca de la Craciunul trecut si se joaca cu el)

Ma mai gandesc... si mai scriu daca-mi mai vin idei bune in legatura cu cadourile!

Il asteptam cu drag pe Mosu!!!!!!!!!!!!!!!

Edit pt poze...

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna seara!am gasit putin timp si pt.scris,ca de citit am mai citit dar cand vine vorba de scris...Va salutam,va dorim multa sanatate,sarbatori frumoase!Sa va aduca Mosul numai ,,bunuri"...!Si o Europa de nota 10!
Suntem bine,nu mergem la gradi.Edi sta cu buni!cu tati,cu mami.Vorbeste foarte corect,mai putin pe r.,iiplac mult povestile,sa se joace cu alti copii de varsta lui...sa se joace cu mami,cu tati...
Cam atat!
Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

oh, my God, Vic, da' cite jucarii ii luati !!!
noi luam cite una doar cu fiecare ocazie, e mult prea de ajuns, parerea mea :)
pt. mos i-am luat chiar azi un garaj cu etaje si masini mici, e innebunit dupa masini mici care incap in locul pt. canuta de la scaunel

va pupam pe toti,
Gabi sigur va fi bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!
Gabi, multa sanatate iti dorim, o sa fie bine!!!

Ce sa va spun, Albert nu se joaca cu jucarii. El e innebunit sa taie hartii cu foarfeca, sa se joace cu surubelnite, suruburi, sa desfaca suruburi, chestii de-astea. Asa ca eu nu ma stresez de loc cu jucariile . Ce ii cumpar se joaca 5 minute si gata, le depozitam si acolo raman. Le mai ia cate odata ,dar tot asa doar ca sa le intinda prin casa si atat.
Mai nou i-am luat acuarele si ccu astea se joaca, adica coloreaza. Mai are si la calculator vreo 2 programe de colorat.
Dulciuri insa sa ii dai ca ar tot manca, dar nu orice. E pretentios si aici.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Cu intarziere (si dupa o lunga absenta pe forum) vreau sa urez La multi ani puiutilor tai, Tatiana.
Sper ca nu m-ati uitat cu totul.
In alta ordine de idei, si noi suntem 4, adica mai avem un baietel. Nu mai stiu daca v-am spus, am nascut pe 10 aprilie pe Krisztian, deci acum avem deja 8 luni.
Am sa va pun poze in curand.
Toate cele bune si bine v-am regasit!

Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Otilica, felicitari pentru familia vostra si sa fiti toti sanatosi! Asteptam pozele!

...Si noi incercam sa-l facem pe bb2, dar... intarzie sa apara....
Sebi vrea bebe mic. Sotul meu este hotarat ca va fi mai bine ca Sebi sa aibe fratior sau surioara. Sincer, eu am unele indoieli... desi si eu sunt dezamagita cand constat ca a mai trecut inca o luna si... n-am ramas insarcinata...

Anca, sunt o mama rea, ca-i cumpar prea multe jucarii?!

Cu cartile... am zis ca-i bine pt el sa prinda drag de carti de mic. Acum ii place asa mult sa-i citim povesti si "sa-si citeasca singur" (se uita la poze si... povesteste! e asa simpatic, manca-l-ar mama!), ca ar fi in stare sa stea cuminte si trei ore legate, numai sa auda povesti (mereu vrea "inca una!!!")!

...Si mai nou, a descoperit si Sebi foarfeca.... Ii place nespus sa taie hartie.... Valeuuuuu.... marunteste tot ce prinde!
Chiar aseara, a fost dragut la masa: a "taiat cu foarfeca" (formata din degetul aratator si cel mijlociu) si felia de paine si felia de cascaval.

Ai vostri sunt fascinati de trenuri?! Sebi isi "construieste" trenulet din orice... chiar si din sticlutele mele cu oja ("Mami, sa-ti mai cumperi d-astea, ca-s buuune pentu trenu' meu!!!")!

Ziua buna tuturor!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Imelda, am vizionat filmuletele cu Andrei. M-a impresionat albastrelul-carliontat! Ma bucur mult pt evolutia lui! Felicitari si pt voi! Cu multa dragoste si atentie, va reusi si el sa vorbeasca asa, ca ceilalti pusti din gasca, nu-i timpul pierdut!

DARAEL, pe unde esti?! Cum e vremea pe la voi?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ziua buna si de la noi!!!

Salutare tuturor si La multi ani cu sanatate! cu intarziere tuturor ce si-au serbat ziua de nume: Andrei si Nicolae .

Mav, m-am uitat cu atentie pe toate pozele cu jucariile preferate de Sebi si tare mi-au placut. Avem si noi parte din ele sau asemanatoare. Pe langa carticica cu ferma 3D exista si una cu locuinta, tot in editura Prut. Noi le-am cumparat cadou Arturicilor. Cum functioneaza laptop-ul?

Mai nou Rares e innebunit sa picteze cu degetele fluturasi (tehnica aceea cu mazgalit si indoit hartia). Am cumparat niste tuburi cu tempera cu sclipici si ies tare draguti fluturasii. Avem o intreaga colectie afisata pe faianta din bucatarie. El este peste masura de incantat sa-i fac diafilme. Am facut rost de un aparat si de vreo 30 de diafilme si seara de seara ne delectam cu Fram, Scufita Rosie, Ursul pacalit de vulpe... In rest ne jucam cu platilina, cu lipit diverse chestii decupate de mami. Eu inca nu i-am dat foarfeca. Parca as mai astepta putin pt. ca ma tem de accidente.

Anca, si eu ma gandisem la o parcare supraetajata de Mos Craciun, dar Rares "l-a fortat" pe Mosul sa-i aduca o masinuta cu telecomanda radio, un Mini Cooper pe care l-a vazut intr-un magazin de jucarii si din fata caruia nu a mai vrut sa plece dacat cand i-a spus vanzatoarea ca i-o va trimite prin Mos Craciun. Din ziua aceea mereu imi spune ca-i va aduce Mos Craciun un Mini Cooper galben. Asa ca a trebuit sa ma duc de urgenta la magazin sa-i iau masinuta pt. ca era si ultima. Poate Mosul sa dezamageasca baiatul???
In plus i-am cumparat o carte cu ferestruici si un puzzle cu Mos Craciun. Cred ca este suficient, mai ales ca Mosul vine si de la bunici si de la Tanti Cila, bona noastra draga.

Pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna mamici si pitici

Vin si eu cu o intrebare :oare copilasii nostrii la un an jumatate au facut vaccinul pentru rujeola,rubeola,scarlatina?!!!Asta inseamna ca nu le mai fac????
Sunt stresata ca va trebui sa o duc pe Iris la gradi si cum sunt gravida .In plus eu se pare ca nu am facut aceste boli.

Multumesc!

poze
Iri +16 si Iris

Mergi la inceput

Ziua buna!

Iri, imi pare rau, habar n-am....

quote:
Originally posted by ad_risnov

Mav, m-am uitat cu atentie pe toate pozele cu jucariile preferate de Sebi si tare mi-au placut. Avem si noi parte din ele sau asemanatoare. Pe langa carticica cu ferma 3D exista si una cu locuinta, tot in editura Prut. Noi le-am cumparat cadou Arturicilor. Cum functioneaza laptop-ul?

Adriana, am pus foto cu laptop-ul si cutia acestuia, pe care sunt scrise principalele caracteristici.

Pt Sebi-cumintelul, a cumparat Buni costum de spiridus (merge bine in loc de costum de pitic, pt serbare). Aseara, eu am venit acasa tarziu, de la munca, si cand l-am rugat pe nazdravan sa probeze costumul, sa-l vad si eu... stiti ce mi-a raspuns?!
"Da' l-am probat o data (cu tati), ce mai vrei de la mine?!"
Apoi, vorbeam cu tati ca ar fi cazul sa ma tund putin, iar Sebi:
"Mami, da' eu nu vau sa te tunzi! Vau sa fii fumoasa, asa, FATA, adica cu paru' luuung!"

diferenta intre sef si angajat

Sa aveti o zi buna!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput