Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna seara si de la noi! Si noi am fost tare cumintele si a venit Mosu' la noi. Sa le fi vazut pe fete ce se mai bucurau de jucarii si nu mai nimereau sa desfaca cutiile lor..Erau asa scumpe. Si noi avem lazi de jucarii dar Mosu' na rezistat la asa tentatii si le-a cumparat masini cu Scooby Doo si cu Shaggy, o masina de spalat si un cuptor cu microunde destul de reale, bluze cu Scooby, normal, creioane de colorat cu Alba ca Zapada si Mica Printesa, bebelusi pt Dari, kinderuri si inca niste casti sub forma de ratuste din blanita si alte nimicuri..ce mai, o nebunie...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La Multi Ani pentru toti sarbatoritii de azi!!!

Si noi am fost cuminti!!!! Alex s-a trezit de dimineata si a fost super incantat de cadouri.Aseara era asa de bucuros cand am spalat ghetutele.

Mav trenuletul Thomas l-am vazut in Careffour si aici:http://www.crazytoys.ro/Locomotiva-Thomas-si-prietenii-Thomas-Friends.php

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu muncesc de zor toata saptamana asta ca mi-am luat concediu. Dar muncesc acasa si m-am mai relaxat psihic. Dar nu as rezista foarte mult doar acasa. Oricum cu Albert m-am inteles foarte bine, m-a ajutat la treaba, intelegeti voi, mai mult ma incuirca, ca sa spele si el geamuri, sa stearga praful, tot ce fac eu face si el.
I-am cumparat tempra ca ma tot batea la cap cu acuarelele si s-a facut tot una, noroc ca se spala usor cu apa.
Azi am stat numai in casa ca e o ceata urata afara si nu am chef sa ies cu Albert pe vremea asta. Ieri a fost super.
A progresat si cu cantecele si poezii , s-a facut mai intelegator.
Va pup.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi.
Noi aseara am fost la petrecerea de Craciun de la munca, la intoarcere am gasit aliniati pantofii nostri de la mic la mare.Paradox de la 46 al lui Vio la marimea 16 a RebeccaiAsa ca dimineata fiecare a avut cate ceva in pantofiori si tare ne-am bucurat ca Phillip a avut grija si ne-a curatat si pus pantofii la usa(stie de la gradinita ca asta au facut vreo 3 zile).

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Tatiana - maine sigur nu mai apuc sa intru pe net asa ca le doresc piticilor tai scumpi Daniel si Eduard multa sanatate multe bucurii si "La Multi Ani!"

Despre noi ce sa va spun - doar ca in 14 dec avem prima serbare si am niste emotii groaznice. stiu ca e un pic neastamparat si nu stiu cum o sa reactioneze cand o sa ne vada acolo.El in general face cam ce vrea.Poezia o stie bine dar de cate ori am repetat-o o spune tare incet de nu se intelege nimic.O sa fie om de zapada.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La Multi Ani pentru gemenii Tatianei care fac maine un anisor!

Weekend placut la toata lumea!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Layla, multumesc pt info!

Daniel Eduard! Tatiana, sa fiti sanatosi cu totii!!! La multi ani fericiti! Numai bucurii!

Si noi ne pregatim pt serbare. Sebi va fi pitic (sper sa reusesc sa-i fac rost de costum), hihi... Poezia o stie si o zice f bine. De fapt, sunt numai 4 versuri usoare, insa aseara ne-a surprins foooarte placut: ne-a cantat "Saniuta" (cantecel invatat la gradi)!
...In rest... in ultimele zile a mancat prea multe dulciuri si nu ne mai intelegem cu el... negociaza cu noi pt orice ii poate aduce in schimb o bomboana....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Daniel
Eduard
Tatiana, sa-ti traiasca puiutzii...Parca ieri anuntai pe forum k esti insarcinata...
Intr-adevar, nu stiu unde trec anii...Mai e putin si puiutzii impiinesc 3 ani...
Andrei e foarte bine, merge singur, vorbeste(dar din pacate foloseste multe, foarte multe vocale si doar cateva consoane...) dar noi intelegem ce spune..
A invatzat si poezii pt Mos Craciun si d-abia asteapta sa le spuna...A facut si "comanda " de cadou:o masina de politzie mare mare...
Multumim celor care ne-au urat de sf Andrei( Adriana si Roxana.
La cea de-a doua adresa din semnatura puteti vedea niste filmuletze cu Andrei...
Va pupam si va dorim o seara minunata,

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Tatiana , la multi ani piticilor tai !

Adlemi , felicitari lui Andrei pentru performantele lui !

Off, Mihnea nu vrea sa invete acasa nimic .Daca ii cint ceva sau ii spun o poezie imi spune sa tac , deoarece e acasa nu la gradinita .In schimb , educatoarele imi spun ca acolo repeta dupa ele , e activ .Nici nu stiu cum sa il conving sa cintam macar un cintecel pe care il stie de la gradi .

In rest , bb 3 e in regula , desi se pare ca ne-am speriat un pic dupa eco de la 12 sapt , cind valoarea pliului nucal era mai mare decit trebuia .Am facut amniocenteza , pentru ca aveam o sarcina cu risc crescut pentru Trisomia 21 .Rezulatele de la analiza Fish ne-au mai linistit , iar acum asteptam si rezultatele finale .

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, stii de intilneala cu mos Craciun la Iasi? baga un ochi la subiectul iesencelor ;)

voi ce luati cadou la copii de mos Craciun, de ziua lor?
e buna ideea cu trenul, dar inca mai trebuie

Mergi la inceput