Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare!

Vad ca s-au inmultit gravidutele!
Din gasca veche doar cateva am ramas cu un singur bebe. Dar va prindem noi din urma ........

Noi suntem bine, slava Domnului ca am terminat cu tusea.
Monica intrebai de siropuri: noi am incercat Stodal, Mucosolvant jr, Mucosin.

Mai avem un pic si facem 3 ani! La ce cadouri v-ati gandit pentru Mos Craciun? La noi luna grea si Mosul si ziua lui.

Ramona? Sper ca sunteti bine!

Un weekend excelent la toata lumea!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor.
A tusit si Albert vreo 2 zile, i-am dat 2 lingurite de paxeladine si i-a trecut.
Eu am muncit toata saptamana cu amenajariel, am alergat dupa ele prin oras si asta numai seara dupa ce plecam de la serviciu. Mai am inca de lucru, dar nu conteaza, le termin eu.
Nu ne-am gandit inca la cadouri nu am avut timp de asta.
Felicitari noilor gravidute!! Noi nici macar nu avem in plan. Nu mai am tragere de inima sa o iau iar de la capat, desi cred ca o sa imi para rau mai tarziu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Pupici si de la noi la toti copilashii bb1, bb2 si chiar bb3.........felicitari pentru prospetele mamici si pentru cele in devenire. Wow......bb3?????? Nu stiu ce sa zic.......ma termina astia 2 ....dar nu se stie niciodata.

Noi suntem bine, Darius a avut un streptococ care se pare a disparut...l-a chinuit un picut antibioticul, a fost prima data cand a luat, dar pana l-a urma s-a convins singur ca e mai bine sa il ia decat sa stam la spital.

Micuta.........hehehe.........rautatea pe lume......Darius intelege acum tot ce ii explicam si ii place sa se joace educativ .....ea repede fuge strica tot ce face el si dispare cum a venit...........

Se bat cateodata ca si chiorii dar se si iubesc nelimitat. Fratiori ce mai......par gemeni ca fetita e aproape cat Darius.....ceva mai mica la inaltime.

http://public.fotki.com/1603/

Va pupam,

Mergi la inceput

LA Multi Ani tuturor sarbatortilor de azi!

Andrei si Andreea

Mergi la inceput

Astazi il iau pe Bubu ca iar a fost la tara de duminica. Il aduce mama, deja de la 12 de cand i-au spus a stat numai pe langa ea " hai sa mergem, hai sa mergem!! "
Maine am liber ira saptamana viitoare imi iau concediu sa stau cu el, mai am 2 saptamani da luat, si profit ca sa pot sa stau doar cu el ca ma simt vinovata fata de el ca nu ii dau atentia cuvenita. Ziua la serviciu, seara acasa mai am si treaba , il tot trimit ba la tati , ba sa se joace singur.. Si imi pare rau ca pierd momente pretioase, e asa de scump acum si vorbeste ateatea lucruri de iti e mai mare dragul sa stai cu el. Dar ma si scoate din sarite cateodata cand nu sta sa-l imbrac, ii place sa ma alerge prin toata casa , el se distreaza de moare si eu...mai ales cand ma grabesc. e f. incapatanat cateodata, dar nu face crize de isterie, totusi.
Am observat ca in comparatie cu altii e totusi mai cuminte, adica se poate si mai neastamparat decat el. Sanatos sa fie, asta e important.

Azi l-a dus mama la gradinita cateva ore, a stat s-a jucat, fara mama, dar era totusi cu cineva cunoscut. Insa s-a jucat cu ceilalti copii, a mancat , ma gandesc ca daca il voi da la gradi va invata sa socializeze ca nu se prea joaca cu copiii. El vrea cu mine.
Imi pare rau ca nu prea are rabdare sa invete ceva, o poezie, un cantecel, a invatat vreo 3-4 poezii, dar nu are rabdare deloc. Acum are o poezie de invatat pentru la biserica ptr. serbarea de craciun, sper sa vrea sa o mai spuna in fata . Ca nu ma pot baza. O sa aiba serbare cu toti copiii de la grupa mica, pana in 6 ani.
Si sa va spun si voua ce i-a trecut prin cap . Poezia e asa "inimioara as mai vrea, tot curata sa ramai " si el zice " ...tot mizerie sa ramai" cum s-a fi gandit el la antonimul cuvantului, sper sa ii scot asta din cap si s anu ma faca de ras acolo. Are niste idei...
Cam atat de la noi, va doresc week-end palcut, daca nu mai lucrati maine!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

tot eu...
vroiam sa va intreb voi le mai facetui analize de sange la copii asa pentru control?? Eu i-am facut acum 1 an mi s-a pus pata sa ii fac din nou asa de rutina, sa stiu ca e ok.
E recomandat sa le facem o data pe an sau nu are rost atata timp cat nu are nici un motiv ??!!?? Astept raspunsul vostru. va pup.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

MONICA, eu nu i-am facut niciodata Clarei analize de sange, desi au fost perioade cand am vrut sa fac (pentru linistea mea). Doctorita-pediatra mi-a zis sa n-o chinui, atata timp cat e sanatoasa si n-am probleme cu ea. Am incredere in ea, ca dac-ar fi fost nevoie, m-ar fi trimis. E si medic homeopat si "vede" altfel problemele (fata de doctorita pe care am avut-o, e de 10 stelutze).

IOANA - ARTURICII, intr-adevar au crescut baietii!!! Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut anul, singurul regret e ca nu am timp sa ma bucur indeajuns de realizarile lor. nazdravanilor!

LAYLA, pentru Clara mosul va aduce un roller (trotineta). I-a fost promis daca scapa de pampers (nu vroia sa faca kk numai in pampers) si vad ca metoda a functionat (desi la inceput zicea ca nu vrea roller - cu toate ca si-l dorea foarte tare - cand vedea la vreun copilas sau in magazin zicea ca "si Clara va avea cand va face kk la WC"). Plus, niste carti de colorat, plastelina cu stante. Iar de ziua ei, ne-am gandit la o bicicleta cu 2+2 roti, ca triciclata e cam mica deja si un urs mare cat ea (daca nu si mai mare)

tuturor, s-aveti o saptamana bogata!!!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Salutare,

Monica eu lui Alex nu i-am facut niciodata analize de sange.Am considerat ca nu este necesar.
Te inteleg perfect, si eu ma simt vinovata de multe ori ca trebuie sa gatesc sau sa fac altceva prin casa, iar el vrea sa ne jucam. Nici Alex nu are rabdare sa invete poezii, sa-l imbrac, fuge prin casa dezbracat si daaaa este foarte incapatanat.

Pentru Mos Nicolaie i-am luat niste dulciuri, un puzzle, penarul cu masinutele din Cars, creioane colorate.

Pentru Craciun am hotarat sa-i luam trenuletul Thomas. Iar de ziua lui nu stiu inca. Si eu ma gandisem la bicicleta 2+2 dar unde sa o mai depozitez pana la primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by layla

Salutare,

Monica eu lui Alex nu i-am facut niciodata analize de sange.Am considerat ca nu este necesar.
Te inteleg perfect, si eu ma simt vinovata de multe ori ca trebuie sa gatesc sau sa fac altceva prin casa, iar el vrea sa ne jucam. Nici Alex nu are rabdare sa invete poezii, sa-l imbrac, fuge prin casa dezbracat si daaaa este foarte incapatanat.

Pentru Mos Nicolaie i-am luat niste dulciuri, un puzzle, penarul cu masinutele din Cars, creioane colorate.

Pentru Craciun am hotarat sa-i luam trenuletul Thomas. Iar de ziua lui nu stiu inca. Si eu ma gandisem la bicicleta 2+2 dar unde sa o mai depozitez pana la primavara?

Salutare!
Unde ai gasit trenuletul Thomas, ca si noua ne-ar placea sa-l avem?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bonsoir,

ia ziceti, ati fost cuminti, ori ba?
noi se pare ca am fost oarecum cumintei toti
Matei a primit o marioneta-catel, care latra. i-a placut grozav. si atit. are oricum muuult prea multe jucarii.

de craciun, nu stim inca, poate un garaj cu etaj, ca ne pune mereu sa-i facem poduri si piste din lego.

lui Matei nu i-am facut deloc analize de singe, nu-mi vine sa-l intep, iar doctora nu mi-a pomenit nimic. ea e asa ... mai spartana, dar imi place genul.

nu invata nici el poezii daca vreau sa-l invat, in schimb, daca ii place una ne pune sa i-o recitam de citeva ori si apoi o spune singur - daca are chef.
nostim a fost ieri cind ii citeam o poveste, eu eram cam obosita si mai improvizam. eheeei .... si m-a corectat baiatul, a spus cuvint cu cuvint frazele, nah, de-acu gata cu abureala
ii place mult sa-i citesc in franceza, engleza si germana. chiar daca nu intelege nik :)). insa dupa o vreme ma pune sa citesc aceleasi carti in romaneste - ca sa ma prinda daca gresesc, desigur ;)

va pupam si va dorim sa va aduca mos Neculai bomboane fine si cadouri frumoase

am uitat sa zic "la multi ani!" sau celor care isi sarbatoresc miine onomastica

Mergi la inceput