Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 23
TatianaG spune:
GABI, FELICITARI!!! Sarcina usoara si un bebe asa cum vi-l doriti! 
BABEE,
micului "bucatar" si surioarei scumpe!
ADRIANA, mult succes si putere pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus! 
RAMONA, multa sanatate si putere sa treceti peste orice problema! 
Ei, ei DARAEL! Ii tai Gabrielei orice speranta de a avea acum o fetita...
Orice este, sanatos sa fie!!!
MONICA, felicitari pentru casa noua! Sa fiti fericiti si s-aveti noroc de ea!!!
Va dorim we placut, cu mult soare si relaxare! Multi
pentru poznasi, mamici si tatici!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
gabiarama spune:
Anda , sa va fie de bine in casa noua !
Multumesc tuturor pentru incurajari , inclusiv lui Darael .Eu imi doresc foarte mult o fetita , dar am un feeling ca o sa fie tot un baiat
.Vom salva oarecum bugetul familiei , asa ma incurajeaza sotul ![]()
GABI
10+ ,de 3 ori mama
Poze
anda141 spune:
Gabi, iti dai seama ce super e cu 3 baieti? Eu as fi tare mandra, intotdeauna m-am vazut mama de 2 baieti. Dar sa fie ascultatori cand vor fi mari.![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Babee spune:
Anda sa fiti sanatosi si fericiti cu totii in noua casa
Si eu imi doream doi baieti
ca asa ma vedeam eu mama de baieti, dar si cu fata e frumos
Mi s-a parut mai greut la shimbat..ca eram obisnuita cu baiat dar a trecut si ne descurcam de minune
Acum doua zile erau 19 grade si astazi e o ceata de nu puteam conduce si un friggg
Prin oras e totul pregatit de Craciun si toata lumea asteapta zapada cea mare.
Va pun pozici cu Phillip ca sa nu ma "laud" degeaba![]()
revin ca nu merge photobucket![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
Dovezile ![]()
la bucatarie1 2 si produse finite si..Rebecca
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
arturicii spune:
Monica
Felicitari pentru mutare! Sper sa va simtiti minunat in noua casa si sa va acomodati f repede!
Tatiana
Mai, ce mari au crescut copii tai!!!!!! Oau, nu imi vine sa cred! Si sunt si tare frumosi!

Babee
Felicitari pentru gospodarul Phillip si ptr frumoasa Rebecca!
Gabi
Mii de FELICITARI!!!!
In caz ca va intrebati ce mai facem....
Suntem bine din fericire, toate merg conform planului.
Arturicii au deja 2 luni de gradi fara pauza; adica zero boli! Si sunt asa de fericita pentru asta! Luni au .. zi de mers in pijama la gradi. Nu stiu ce sarbatoare e si toata lumea, de la educatoare la copii merg in pijamale. Arturicii de-abia asteapta.
Eu ma straduiesc sa invat franceza, Arturicii deja inteleg f bine engleza si un pic de franceza. Au inceput sa imi si cante si sa mai spuna cate un cuvant ici-colo.
Si aici e vremea f schimbatoare. Dimineata erau 16 grade, dupa amiaza erau 9. Pentru duminica au zis 5 max si ptr luni 3. Asa ca vine iarnaaa!!!!
Si aici e plin de decoratiuni de Craciun, vecinii au facut chiar si bradul..
Maine mergem la Parada de Craciun a Montrealului. Sper sa fie frumos!
O seara frumoasa!
Ioana
ad_risnov spune:
Seara buna!!!
Ce de vesti bune!!!
Gabiarama, felicitari!!! Sa ai parte de sanatate si de o fetita frumoasa, sanatoasa si norocoasa
!!! Daca e baietel ... ii doresc aceleasi lucruri
!!!
Monica, felicitari si voua! Sa stapaniti sanatosi apartamentul, sa va mearga bine si sa fiti fericiti acolo
!!! Eu ii dadeam lui Rares pt. tuse fluimucil, humex sau ambroxol daca tusea incarcat, paxeladine daca tusea sec.
Roxana, ce fetita mare si isteata ai!!! Pe cand un fratior??? Inteleg ca aveti chef mare de Revelion???
Babee, ce poze superbe!!! MI se pare asa mare Phillip! Si Rebecca e nemaipomenita! Vreau si eu reteta de biscuiti!!!
Tania, cum merge noul loc de munca?
Ramonaaaaaa, ce mai faceti voi???
De la noi, toate bune.
Si Rares e sanatos, vad ca raspunde f. bine la tratamentul homeopat.
El inca e cumintel. Am inceput sa aplicam calendarul cuminteniei pe care l-am primit cu revista Mami si deja maine merge la teatru de papusi, la Cenusareasa, ca recompensa pt. o saptamana de stelute vesele. Seara il intreb ce stelua merita si ma bucur sa vad ca stie sa se autoaprecieze. Cand a meritat una suparata, nu a ezitat sa si-o dea
.
Pupici tuturor!!!
piticasigogosica spune:

toate maicile(taticii),piticii de pe aici si ma bucur tare sa vad cat de mari sunt puii nostrii!!!
Mai avem putin si facem 3 ani!!!
Sper ca nu ne-ati uitat!
Noi mai asteptam un bebe(am pus si poze cu "burtica")
,dar v-am mai spus...![]()
Acum observ o mamaica colega cu mine la cealalta odisee,Gabi!(se vede ca nu ne stiam de aici
)
Numai bine !
poze
Iri +13 si Iris
dadi_t spune:
Monica, sa fiti sanatosi si fericiti in noua casuta! Sa petreceti numai clipe fericite si o viata plina de bucurii!
Adriana, m-am acomodat deja ... desi in prima faza ma coplesisera responsabilitatile noi si ... necunoscute... Am inceput sa intru in linie dreapta si se vad ... deja roadele . Am facut cea mai grea( greui m-am hotarat) , dar si cea mai buna alegere... acum pot s-o spun hotarat!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

,mi-e foame intr-una