Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, felicitari!
sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Gabi felicitari!!! Multa sanatate!! Ti-am admirat baietii, ce mi-au placut cand dormeau ei amndoi. Sunt superbi, trebuie sa fii tare mandra de ei!! Sunt frumosi foc si asa dulciiii.....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Wow, felicitari Gabi!Acum trebuie musai o motazata frumoasa si nabadaioasa, sa faca fata la doi nazdravani! sa ai o sarcina usoara!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hmmm, incep sa fiu invidioasa, marea majoritate a mamicilor de pe forum au 2, daca nu chiar 3, copilasi. Las ca ma pun eu pe treaba si vedeti voi!

Amenajarile merg "stau", adica culmea culmilor primele chestii care au fost gata au fost perdelele si jaluzelele si nici alea toate. Lustre nici nu avem peste tot. Mobila ioc! Dar progresam, progresam, sper eu! Adica sper ca pana la Craciun ne mutam.

In rest munca si mai trebuie sa pun burta sa invat pentru un examen pe care il am pe 25 nov. Sper sa fie ok, ca prea m-am zbatut sa ma inscriu.

Alex e bine sanatoasa, la gradi. Aseara am fost la sedinta cu parintii si am fost tare mandra ca am auzit numai cuvinte de lauda despre ea. E tare dulce si haioasa.

Cam atat de la noi. Pupici si o saptamana minunata.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

L-am luat si noi pe Albert de la tara de vineri .
Saptamana viitoare ne vom muta si noi in noua casa , in sfarsit ne-au conectat la gaze. Am facut ceva amanejari, mai avem de facut, dar avem ceeace ne trebuie ca sa putem locui. Restul le putem face si fiind deja mutati. Lui Albert nu ii prea surade ideea, chiar ma intreb cum va reactiona, ptr. ca de cate ori mergem acolo, sta ce sta si apoi vrea acasa. Ma gandesc totusi ca atunci cand o sa ii ducem lucruile o sa i se para mai "acasa".
Tot despre Albert s-a facut f.neastamparat, nu sta o clipa intr-un loc, tot timpul stau cu gura pe el ca face cate-o boacana.E foarte energic, dar ma bucur ca e sanatos. Ca in rst e si f. smecher, ne da niste replici ...
V dorim multa sanatate !!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gabi , felicitari!o sarcina usoara si da Doamne o fetita.

Monica - felicitari si noroc mult la casa noua.
Roxana la fel si voua felicitari si noroc la casa noua.

Noi ne-am vandut ap. din Cluj si am inceput constructia la casa.Pana la sf lunii asteia ma mut si eu ...dar la soacra-mea pt aproximativ un an.

In 14 dec. avem prima serbare iar Dragos o sa fie om de zapada iar daca invata inca o poezie o sa fie "Mos Craciun".In rest e un baiat energic si silitor.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Gabi felicitari si o sarcina usoara!sa dea Dumnezeu!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gabi curajoasa Sa fiti sanatosi si o sarcina usoara si linistita
Noi suntem bine, avem diverse activitati la gradi, acasa si tot asa.
Revenim

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

gabiarama – felicitari !

Fie ca baietelul care o sa vina sa fie sanatos cuminte destept bun si.... baftos. Si sa ii pape urechile lui tati..... dar pana atunci, sa ai parte o sarcina fara probleme si o nastere usoara......

Pupici la burtica !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Ne-am mutat in casa noua. Aseara am dormit prima data acolo. Avem casa plina de cutii , dar sper ca in week-endul asta sa le pot aseza.
Albert cam tuseste , voi ce le-ati mai dat de tuse??
Va pupam, weeek-end placut!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput