Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

LA multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua onomastica!!!
Sa ne traiti, sa fiti sanatosi(sanatoase) si fericiti(fericite)!!!

Va multumesc pentru sprijinul moral!
Dupa 3 zile de febra in jur de 40...subit Maysa nu a mai avut nimic...a ramas doar cu o tuse, iar temperatura e ok...36.6

A fost o viroza, se pare...cateva zile o mai tin acasa sub supraveghere...
Sunt ceva mai relaxata...insa e tare greu cu doi acasa...
Maysa e foarte nazdravana...nu prea asculta...e cat 10 baieti la un loc...Vorbesc cu ea de capiez, ii explic, pare ca intzelege...ma aproba...imi tine teorii cum ca a intzeles si ca e copil cuminte...si in secunda doi face o boacana...

Parca trebuie sa pazesc sacul cu purici, n-o pot lasa cu Allen singura nici o clipa pt. ca mi-e teama..in dragostea ei face numai prostioare...

Voi reveni cu boacanele ei...acum plec la Allen, plange, e ora lui de masa!

Pupici de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multumesc pentru urari!

La multi ani Babee! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie!
La multi ani gabiarama!Sa fii sanatoasa si iubita!

La multi ani,tuturor celor cu nume de Gabriel si Mihai cu derivatele lor!

Aramona
, bine ca s-a ameliorat starea Maysei!
Layla, sanatate multa si tie!O imunizare homeopata n-ai incercat pentru otitele astea pacatoase?

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ziua buna si de la noi!

Dupa o luuuuunga perioada de absenta iata ca-mi fac si eu timp sa va scriu motivele pt. care am lipsit si ce am mai facut intre timp...

Dar inainte de toate:
Ramona, felicitari din suflet!!! Sa-ti traiasca copilasii si sa-ti aduca numai bucurii. Iti doresc putere multa sa le treci pe toate. Cu siguranta peste un timp vei zambi cand iti vei aminti de perioada grea de la inceput.

La multi ani Babee!!!
La multi ani Tania!!!
La multi ani Gabiarama!!!
La multi ani tuturor care poarta numele arhanghelilor Mihail si Gabvril si sa fie ocrotiti de ei!!!

Eu am avut o perioada fffffffff ocupata, asa incat nu am mai apucat sa comunic deloc cu voi, dar am citit abosolut tot ce s-a scris.
In primul rand am avut probleme cu Rares care se pare ca este alergic si toate racelile lui se faceau pe acest fond. Dupa tratamente peste tratamente cu medicamente clasice am ajuns, in cele din urma, la dr. homeopata Chirila. I-a facut testele si este alergic la polen de arbori, la acarieni si la anumite chimicale din alimente. Acum suntem pe tratament pt. cresterea imunitatii (pt. ca alergiile se fac si pe fonudul unei imunitati scazute), dar si pe tratament de desensibilizare a organismului la acarieni si polen. In plus ne-a dat mare grija la ce-i dam sa manance din comert. La inceput a fost tare greu cu remediile acelea, dar acum am invatat schema iar Rares le rontaie ca un iepuras. Ne-a interzis de ex. sa-i facem vaccinul antigripal.
Acum Rares este foarte bine, e sanatos, mananaca de rupe, doarme bine, e un vorbaret si jumatate. Ma bucur mult ca el inca este ascultator, ne intelegem bine cu el si coopereaza cu noi.
De ex. a fost mama mea o saptamana la noi si a dormit in pat cu ea. Eu ma temeam f. tare ca nu va mai vrea sa doarma singur dupa ce va pleca bunica, dar spre surprinderea noastra nu a zis nici car cand a revenit in patutul lui.
Este foarte atent cu noi, ne face tot felul de surprize: vine si ne face declaratii de dragoste, ne pupa, de face masaj, ne aduce cate o jucarie de-a lui ca si recompensa, mie imi aduce zilnic din parc fie o floare, fie o frunza sau o castana. Toata ziua ne intreaba daca ne poate ajuta cu ceva, iar eu am ajuns, ca si Babee, sa gatesc impreuna cu el: el tine mixerul, el imi pune faina, el bate snitelele. E un omulet sfatos si dragalash.
Am reusit sa scapam partial de facut pisu in pampers noaptea, ca ziua am rezolvat-o. Si obiceiul lui cu mana la buric s-a diminuat, dar nu a disparut complet. Inca negociem.

Dupa problemele cu Rares eu am avut de sustinut un referat la doctorat. Pregatirea referatului mi-a stors toate puterile si mi-a mancat tot timpul inainte de 25 oct. Una peste alta s-a terminat cu f. b. si deja ma simt mai aproape de asaltul final, teza de doctorat. Mai am un referat de sustinut in decembrie si altul in februarie. Apoi urmeaza munca cea mai grea: elaborarea tezei.
Zilele acestea am ajuns la o concluzie trista pt. noi, dar realista: nu voi putea face un al doilea bb in urmatorii 2-3 ani pt. ca la mine la serv. se complica lucrurile. Eu sunt acum lector universitar, iar noua lege a invatamantului superior va elimina aceasta functie din cariera didactica universitara. Asa ca voi fi obligata sa fac pasul spre un post de conferentiar. Aceasta presupune, pe langa titlul de doctor, multe, multe articole, publicatii, participari la conferinte in specialitate, carte de unic autor, manual pt. un curs pe care il tin... Voi avea de tras din greu pentru a indeplini toate criteriile, iar timpul ma va presa cumplit. Prin urmare nu-mi voi permite in nici un caz sa ies sin campul muncii pt. un al doilea bb. Sanatosi sa fim si vom mai vedea ce se va intampla dupa avansare.

A treia problema a fost una de sanatate cu mama mea. In vacanta gradinitelor am adus-o la Bucuresti pt. un control de rutina si la consultul ginecologic i-a gasit medicul un polip cervical (ea nu mai fusese la ginecolog de ani de zile, iar de un an era la menopauza). Asa ca a tr. sa suporte o mica dar extrem de neplacuta interventie chirurgicala pt. scoaterea lui. Acum asteptam biopsia si speram ca totul sa fie ok. Am fost si la testul pt. osteoporoza, am facut toate analizele obisnuite de laborator. Nu va spun ce slalom am facut o saptamana printre medici, cabinete si servici, plus Rares acasa.

Cam acestea au fost motivele disparitiei mele "motivate"...

Tania, m-am vazut o singura data cu Costin, la masa. L-am invitat la mina in birou la o cafea, dar nu a mai dat nici un semn de viata. El banuiesc ca va termina cursul in martie, nu? Voi nu veniti nici un we in Bucuresti??? M-as bucura mult sa ne vedem.

Carmen, sanatate multa! Mai, ce ai mai tras-o cu otitele astea! Sper sa scapi si sa te faci bine. Daca vrei sa mergi si la homeopat iti recomand www.naturalia.ro Acolo ii gasesti pe sotii Chirila, medici homeopati recunoscuti. Mai dificil e ca au cabinetele in Voluntari.

Monica, gata apartamentul?

Roxana, voi ati terminat de amenajat?

Va pup si promit sa nu mai lipsesc asa de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Refacere rapida si multa sanatate bolnaviorilor!!!!

Adriana, felicitari pentru sustinerea cu succes a referatului pt doctorat! Curaj si multa putere de munca iti doresc!
Vom incerca sa ajungem si noi, cu Sebi, la medicul care l-a vazut pe Rares. Multumim pt link! Daca nu ma lamuresc, o sa te rog sa-mi trimiti detalii pe PM.
Oricum vrem sa venim la Bucuresti, la circ si probabil si la spectacolul lui Sfefan Banica jr. (stiu ca e pe 15, 16, 17 dec, cred ca la Sala Palatului, oare s-au pus biletele in vanzare?)

Nu am apucat sa va povestesc despre nepotica si finuta noastra, Andreea (4 ani si 11 luni), care a suferit o operatie de apendicita, de urgenta, duminica noaptea (pe 5 nov). A fost la un pas de peritonita (era foarte rau daca mai intarziau cu ea doar o ora!)... apendicele f mare (20cm), era ascuns pe dupa ficat si printre intestine... operatia a fost grea si a durat 2 ore!
Nu ne-a venit a crede, la Urgenta fiind, cand am auzit dr "Pregatiti sala! Intram imediat in operatie!"....
Andreea este acum muult mai bine!
Ieri ciripea vesela si desena cu mana stanga (la dreapta are branula cu atela si nu poate folosi manuta). S-a cam plictisit la spital...
Sunt convinsa ca patania Andreei v-a socat, ca si pe noi.
Nu v-am povestit ca sa ma vait... ci ca sa stiti ca se poate intampla si asa ceva, la varste mici (la Terapie Intensiva era un baietel de 2 ani si 11 luni -parca il vedeam pe Sebi in locul lui-, care venise intr-o stare foarte grava, cu peritonita. Eu am plans cand l-am zarit... cu atatea tubulete de drenaj... avea unul in nasuc, altul in burtica, si altele... )!
Nu doresc nimanui sa treaca prin asta, dar am gandit ca e bine sa stiti, caci "paza buna trece primejdia rea"!
Va pup!

Cateva poze de aseara, de la ziua Taniei-Gabriela, aici

O zi frumoasa tuturor!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ramona- multa sanatate, Maysei,lui Alen si nu in ultimul rand tie. Stiu ca ti-e greu dar cum esti o fire puternica treceti voi de nas infundat, temperaturi si alte cele.

Adriana felicitari pentru sustinerea referatului pt. doctorat si multa bafta in continuare.

Andra- felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare.

Mav- sanatate nepotelei si refacere rapida. Orice boala pe care o au copilasii ne afecteaza.
Noi suntem bine, am scapat in sfarsit de scutec noaptea.Dragos a decis ca nu mai are nevoie de scutec noaptea.
De cand mergem la gradi nu am racit nici o data. Acum tusim un pic dar nu avem temperatura si nu ne prea curge nasul. Sper sa trecem cu bine si sa nu aduca virusi acasa .
Si Dragos e tare harnic vrea sa puna mana pe tot si mancare facem impreuna. Sper sa prinda ceva iar cand v-a fi mare sa ajute si atunci la bucatarie.
Cu Victor e tare dragastos. El vrea sa-i de medicamentul pt colici, el sa schimbe scutecul , el sa-i de-a tzatza ... si multe altele.Trebuie sa fiu mereu pe faza ca altefel Dragos vrea sa se joace cu el si-l intoarce de pe o parte pe alta

"La Multi Ani!"- cu intarziere ce-i drept celor care au sarbatorit ieri ziua onomastica.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pfiii, fuse sarbatoare si nici nu mi-am dat seama ca tre sa vin la chef
La multi ani, va pup pe toti sarbatoritii in grup, v-as lua la rind dar mi-e sa nu sar pe cineva :))
imi pare rau sa aud de cupii bolnaviori, le dorim sa se insanatoseasca repede.

eu sint super-ocupata, mor dupa o vacanta, iar Matei a cistigat in mod cinstit primii lui bani :))
a vindut 2 tablouri pictate de el. cumparatorii sint, evident, mama mea si o matusa.

va pupam, s-aveti un we fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Adriana, felicitari si ,,la mai mare,,! Drum lung cu doctoratul...mai ai putin si iesi al pensie...hihi am glumit. Dar asta-i situatia...toata viata trebuie sa invatam si mai ales pre banii nostri. Si asta in mod special la bugetari se intampla...
Costin , e plecat la Brasov la facultate...de aceea a lipsit...cica la o minisesiune cu predat, si culmea....au dat si 2 examene si 2 colocvii..In iarna mai au doar 3 examene. Ciudat sistemul la ei...n-am mai auzit..
Cred ca niste teste de imunitate trebuie sa fac si eu...vad ca mi s-au accentuat manifestarile plangacioase la rinita alergica pe care o am..
Anca, pupa micul picasso din partea noastra!Anduta era curioasa ce a desenat...pana am lamurit-o cati ani are Matei...apoi s-a linistit. Dar tot imi spunea...,,o sa fie talentat ca mine, si eu tot asa mica am inceput sa desenez...,,

Si pentru ca ma vaitam fetelor, zilele tercute ,ca bibica mea nu mai poceste cuvinte si nu spune nici o duma, azi mi-a facut cadou doua faze:

- Mami cine-i ala la televizor?
Eu: -Un om.
-Nu-i adevarat,este un nene!

sau

Ma jucam dupa baita cu ea si am incercat sa-i troznesc degetelele de la picioare. Ea se tot ferea si-mi spunea:
-Nu-mi rupe picioarele, ca-s ale mele!
Intr-un final reusesc sa-i troznesc un degetel, iar ea:
-Vezi ce-ai facut? Mi-ai spart piciorul.....
M-am spart eu de ras la raspunsul asta...

We placut si copilasi sanatosi!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Tania, special pt tine, dintre "boabele" de aseara:
-"columanda"=telecomanda
Dupa ce a fredonat varianta "melc, melc codobelc, scoate coarne bouresti si te du la balta.... " (varianta pe care n-o pot reproduce in scris).....hihi, Sebi ii canta melcului, sa iasa totusi din cochilie (ca poate intelege mai bine varianta a doua):
-"meee(l)c cobobeg scoate papu' din tăsută!!!!!!"
(Aseara am avut surpriza ca pe alocuri l-a pronuntat pe "c"!)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

GABI9+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Gabi (gabiarama) ! Felicitari!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput