Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 20
aramona spune:
Andra, Monica, multumesc pentru gandurile bune!!!
Inca nu stiu ce verdict a dat medicul pentru Maysa, e tati plecat cu ea...
Felicitari Andra pentru baietzel...sa ai o sarcina ushoara! Mare curaj ai! Si mare dreptate...Maysa e mai nazdravana decat multi baietzei...si foarte stricacioasa...nimic nu ramane intreg in mainile ei...
N-as vrea ca Allen sa fie sfios ca o fata mare...insa mi-as dori macar ascultator sa fie, sa ma intzeleg cu el...ca in ce-o priveste pe Maysa...abia cand ma vede mai ferma...chiar nervoasa...face ce-i spun.."Da, mami..."..in rest parca vorbesc cu peretii!!!
Va tzin la curent!
Pupici!
aramona spune:
Layla, cum te mai simti??? Da-ne o veste!!!
Nici Maysa nu e OK...inca e inflamata in urma otitei, chiar am sesizat ca nu aude foarte bine, am discutat despre asta cu ORL-istul...ii vom face o audiograma...calitatea auzului este diminuata din cauza inflamatiei, sper sa fie doar ceva temporar!!!
In rest, uneori aude doar ce vrea...De pe acum!!!
Emilly spune:
Buna fetelor,
imi pare tare rau ca va gasesc cu probleme...
Layla sanatate multa!
Tania
noi suntem bine, un picut mucioase dar iarna abia incepe asa ca iti dai seama cit sunt de optimista...
Cum iti merge in noua functie?
La mine miine va fi prima zi de munca si am emotii cit carul.Parca nici sa vorbesc nu mai stiu...offf, va trece ca doar nu-i mare lucru.Sanatosi sa fim!
Ramona draga de tine, prin cite mai treci
Imi pare rau de Maysa, din cite imi amintesc in ultimile luni tot ai avut probleme de sanatate cu ea...offf!sper sa se rezolve repede...
Sanatate multa si lui Allen, asa de micut si deja bolnavior ![]()
Sanatate multa si tie!si multa, multa putere sa treci peste greutati
Monica cind vine acasa Albert?trebuie sa-ti fie tare greu fara el...nici nu ma pot pune in pielea ta.
O seara buna tuturor!
Emilly spune:
Andra, felicitari!o sa fii soacra cu 2 nurori!
sarcina usoara in continuare si multa sanatate!!
anda141 spune:
Ramona, cum e Maysa, ce i-a spus medicul. Am vrut sa iti spun, m-am gandit aseara la tine. Spuneai c aai vrea s ate internezi cu Maysa, eu zic sa nu te grabesti, o poti trata si acasa. Poate veni putea sa o tii mai departe de Alen, dar e mai bine acasa ca sa poti fi si langa cel mic. Altfel te vei chinui cu alaptatul, el e micut... Parerea mea. Eu sper sa nu fie ceva grav si sa treaca repede. Poate primeste, totusi si un antibiotic pentru otita si atunci se va rezolva repede. Te pup si asteptam vesti.
Emily, da imi este dor de Albert, dar e bine si fara el, intr-un fel, sunt si eu mai libera, m-am mai odihnit , am mai facut cate ceva in casa ( in noua casa ) cu el nu pot sa fac nimic. Vorbesc in fiecare zi cu el la telefon, aseara mi-a spus ca vrea sa vina acasa. Normal.. o sa merg vineri la el. Dar e foarte fericit acolo , si ii merge bine.
Va pup, mai vorbim!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
layla spune:
Ufff Ramona cate probleme!Multa sanatate Maysei, poate rezolvati fara internare, ar fi mare pacat sa-l intarci pe Alen.
Ai mare grija cu otita Maysei, eu din copilarie o trag cu urechea asta.S-ar putea sa nu auda acum cu urechea bolnava, dar nici o problema ca se rezolva, este doar temporar. Asa sunt eu acum "surda" de o ureche.
Si Alex a a vut o viroza cu febra mare (peste 39) dar l-a lasat dupa cateva zile.Oricum l-am tinut in casa o saptamana, acum doar mai tuseste putin.
Multumesc Monica, daca ma hotarasc sa schimb medicul iti zic.
Eu am incredere in doctorita mea (am numai referinte bune despre ea) dar anul asta mi-a pus capac. Eu faceam otita o data de 2-3 ani.
Mai vorbim,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
La multi ani tuturor sfintisorilor sarbatoriti azi!
Multa sanatate Maysei si Ramona, multa putere si o sa treceti peste asta.
Pupici.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
mav spune:
La multi ani fericiti!
Sa traiti cu numele, Mihaili, Mihaele, Gabrieli si Gabriele!
special pt Tania si Babee!
Ramona, tare rau imi pare ca sunteti bolnavi! Refacere rapida si muuulta sanatate va doresc!!!
Numai ganduri bune!

Vic &
Sebi (04.02.2004)
Babee spune:
Multumesc frumos de urari, La multi ani si celorlalti sarbatoriti
Vad ca e sezonul racelilor si al imbolnavirilor, Rebecca luni tusea putin, ieri cam behaia si nu mi s-a parut normal cum respira si fuga la medic.Are micuta bronsita-cam prea mica pentru asa o boala- si trebuie sa-i fac aerosoli.Sta , mi se pare ca e mai binisor, dar e groaznic.Cel mai rau e cand sunt copilasii bolnavi.
Acum 2 seri urla si Phillip ca il doare burtica si asa deranjat a fost..
dar i-am dat prafulete si a scapat.E mandru ca merge la program lung la gradinita, ca mananca si nani(un fel de.. sta cuminte pe salteluta si "citeste" carticele) si la 4 nu mai vrea acasa.Luni i-am facut fursecuri si a fost incantat sa taie el forme(biscuitei, inimioare, braduti etc).Ii cam place in bucatarie, sa-l vedeti cum se suie pe scaun si se uita in oala sa vada cum se prepara mancarea
E topit sa o plimbe pe Rebecca cu carutul, are mereu grija sa o inveleasca si sa o mangaie.Sa nu mai zic ca o pupa de-o spala![]()
Sanatate tuturor si aniversare frumoasa
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip