Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Mav, multumesc pt. poza! Acum cred ca l-am reperat si eu in Metro. Ii sta tare bine lui Sebi in costum de spiridus !!!

Iri, e posibil ca Iris sa fii facut acel vaccin, ROR, desi stiu ca nu era obligatoriu. Mai stiu ca un asemenea vaccin da imunitate max. 5 ani, dupa care tr. repetat, altfel copilul poate face boala. Am mai auzit ca si cu vaccinul facut, copilul poate face forme usoare ale bolilor respective. Acum, Dumnezeu cu mila.

Poate cel mai bine ceri sfatul unui medic. Daca exista un risc cat de mic, parerea mea este sa amani mersul la gradinita pt. Iris.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineatza!
De ce nu mai scrieti?! Este nevoie.... sa strig catalogul???
Observ aproape 5500 de accesari ale topicului, dar numai 260 de postari....

Sebi "picteaza".... Observati culorile, in functie de starea de spirit?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Helloooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chiar nu mai dati pe aici?!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna ziua si de la noi. Suntem bine sanatosi, voiosi, asteptam concediul. O sa avem liber de pe 22 pana pe 8 !!!
Albert in fiecare zi ma intreba de zapada, vrea sa ninga si sa se dea cu sania. Ii place la nebunie zapada.Sa speram ca va ninge macar putin .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ba eu dau :))
dar numai cu cititul, e tare greu cu timpul si cu scrisul
am vazut si pozele - suuuper

aseara ne-am adunat fetele de pe forum din Iasi la un Mos Craciun. foarte simpatic.
Matei a spus o poezie tare mindru de el, dar n-a vrut in brate la Mos. in schimb i-a facut la poooooze :)) - imi calca pe urme cu asta

am uitat: ieri am fost si la teatru "Craciunul celor 2 ursuleti". Matei a distrat lumea din jur cu intrebari puse in gura mare: de ce e intuneric, de ce vine iarna, de ce ninge, de ce lupii au ochii asa mari,care-i fetita si care-i baiatul? etc
oricum n-a fost nici pe departe ca alt copil care s-a dus pur si simplu si s-a culcat pe scena :)))

va dorim o saptamina minunata

si da, si eu sint in concediu, de pe 21 pina pe 8, abia astept, ultimele 2 luni au fost de nedescris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Mda, trebuie sa ma puneti si pe mine in lista celor care citesc dar scriu mai rar ......

Vad ca ati crescut copii, parca ieri povesteam despre nasteri, pregatiri de bagaje pentru maternitate, emotii si cate si mai cate......

Revenind in prezent, ma uit la voi si ma bucur pentru Bucuria voastra . In rest, consum aerul planetei, in ciuda celor care vor sa nu mai fac acest lucru nobil

Sarbatori fericite tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Prezent! cu jumatate de gura, sunt suparata.

Alex a cazut afara vineri cu nasul de o bordura. Am ajuns la Grigore Alexandrescu la chirurgie plastica. Are nasul cusut la ambele nari + despartitura (nu stiu cum de cheama) dintre nari.

Cam atat,

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Layla, imi pare rau...dar o sa treaca. Se mai intampla la copii. Imi inchipui ce rau v-a fost.
Darael , din mesajul tau inteleg ca si tu esti trist... De Craciun trebuie sa fim veseli cu totii !!!
Albert e cu sotul meu si saptamana asta , e in concediu . Asteapta sa ninga, m-a zapacit cu ninsoarea. Sa ninga, sa ninga...aseara se uita pe geam sa inceapa sa ninga, eu ii spuneam ca nu ninge si el imi zicea "asteapta, stai aici si asteapta ca incepe"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am gasit!
Ahhh asa e ,de citit citim insa putin din noi scriu.
Eu sunt bine ,burtica creste si am pus in albumul trei si un filmuletz 3D cu bebe.
Maria e din ce in ce mai nazdravana asa ca-l intrece pe frate-su la prostii.Asteptam vacantza timp in care mi-am facut curatenia si carnatii si mai am putin de munca prin casa,am dat si holurile cu lavabila ptr ca Maria le pictase cap coada.
la toti si toate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 24+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

I’m back.....

ralualexandrei – pupici la burtica !

layla - zambeste copil frumos.... ingerasul se va face bine – a scapat ! Acum trebuie ca si tu sa “scapi” de griji, sa le lasi in urma – au trecut !!! Ia-l in brate asa cum il luai inainte, Sarbatoreste asa cum ai fi sarbatorit, Bucura-te asa cum se cuvine.... e Istorie totul......

anda141 – nu acesta era scopul, sa arat ca sunt trist..... dar chiar sunt trist ? Cum poate fi trist cineva care Traieste asa cum Eu Traiesc, cand Trecutul si Viitorul impreuna isi dau mana Aici si Acum, in Inima mea si Sufletul meu, Dezvaluindu-se ?

Nu, nu sunt trist.

Sunt doar Singur,
desi nici Singur nu sunt –
caci Impreuna cu Voi ma bucur de fiecare zi,
caci Impreuna cu Voi cresc,
caci Impreuna cu Voi ma minunez de fiecare Clipa.....

Va las acum copii ai Luminii – voi pleca acum , dar o parte din Mine aici va ramane , chiar daca de multe ori nu se vede .....

Sarbatori Fericite voua
si celor dragi Sufletelor voastre !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput