Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 29
anabordea spune:
Buna seara...ce liniste!!
Si pe mine ma termina Dari ca vrea numai in brate si e asa grasana...Are 9.700 kg si vrea si numai sa se ridice in picioare. E cea mai fericita in premergator... Azi o alerga pe Diana sa-i fure gogoasa din mana..e ceva de speriat..ar manca orice si e tare pofticioasa! Eu daca o tin in brate si duc ceva la gura raman rapid fara dumicat!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
pisoi3 spune:
Buna fetelor,
Si noi ne pregatim de culcare (eu cu sotul ca bebe doarme demult), am intrat sa va spun noapte buna si o noapte linistita sa aveti si voi si bebeii.
Pupici
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Giova spune:
Apar si eu intr-un tarziu, acci am iesit cu Clau si sorrela la restaurant.Ce bine e sa ai cu cine lasa pe bebe!!!
Silvi am vazut filmuletele.
Dana ene chiar ca seaman Ayan cu Alina, e un baietel superb.
Am vazut ca ai pus tu o poza cu marco la 7 luni. Iti voi trimite eu dupa nunta alta, ca aia nu-mi place. Pana atunci poti sa o lasi asa.
la fete.
Povesti nu-i citesc ca nu sta sa le asculte,el vrea doar sa muste din carte si sa o rupa. asa ca am renuntat deocamdata.
Fete multumesc de urario, tot nu-mi vine sa cred ca se apropie cu pasi repezi ziua Z si parca nu vreau, nu ma simt pregatita sa fiu in centrul atentiei. Pe urma sigur voi regreta ca a trecut asa de repede.
Am probat rochita si e ok, se pare ca nu am slabit mult, sau poate deloc.
Am pus 2 filmulete cu al meu baiet.
Tata i-a cumparat un leagan si l-am dat in el, dar ii e cam frica, sa-l pap tot.
si noapte buna.
pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
oachi_79 spune:
Mai este careva pe aici? Sau numai eu care n-am somn?
Ce sa fac daca bebe a dormit pina la 20.30 si noi linga el? Si abia mi-a adormit la 12. Sper sa-l tina cit mai tirziu dimineata.
De dimineata am observat ca atunci cind minca se auzea un scirtiit (in weekend am observat gingia crapata). Si acum cind ma uit in gurita, hop un dintisor. Ura!!!!! Ca sa fiu sigura am pus si degetul. A spart gingia. De aceea era ficioru'miu mai miriit. 

Oana si
Razvan-Stefan
anasebe spune:
Ce ma enerveaza! Am mai scris odata mesajul si a disparut!
Gio Ce misto se da jos Marco din pat!
Silvi Sa-ti traisca plimbaretul!
Oachi Felicitari pentru dintisor!
Dana Saru'mana pt. poza lui Ayan! Am vazut ca si Bianca e la zi cu pozele. Tare mult ma bucur!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri!
LA MULTI ANI EMMA, ANDREA MARY SI ALEXANDRE! 
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Buna dimineata si pupici la mamici si bebelasi. Am intrat sa va salut, azi a adormit bebe pana la 7,20
, inca nu a papat ca mai are chef de joaca. Aseara i-am dat 2 ml de Panadol si vad ca a dormit mai bine, deci e bun in eruptile dentare, vi-l recomand cu caldura.
Dana_Ene, multumesc pentru aprecieri, iti trimit astazi poza si datele de la 6 luni. Cum s-a rezolvat faza cu nasucul? Pupicei .
Giova, spor la treaba, am vazut si eu filmuletele cu Marcolino, e total in leagan. E un simpaic, iti vine sa-l mananci si are niste ochi minunati.
va raportez ca i-am citit si eu lui bebe dar n-a avut rabdare mai mult de5 minute, el necajesc dintisorii asa de tare...nu vrea decat sa il iau in brate, asa ca i-am zis o poveste tinandu-l in brate
, a stat cuminte dar nu se pune ca statea oricum. Fug sa-i dau papita ca i s-a facut fomita, pupicei la toata lumea.
poze
anasebe spune:
Azi noapte a dormit Tibi pt. prima oara pe burta. Adevarul e ca imediat ce-l pun in pat se intoarce pe burta si incepe sa urle de oftica (banuiesc)
. Si eu tre' sa-l pun pe spate, si iar se duce pe burta...uite asa pana intr-un final adoarme intr-o pozitie masochista.
Dar azi noapte in somn s-a intors pe burta si a dormit.
Maine imi fac de cap. Las copilul cu sotul acasa si pleeeeeeeec la o prietena cu o prietena. De abia astept. Cred ca e pt. prima oara in 7 luni cand fac asta.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
szaboali spune:
'Neata gagici, dar ce liniste totale e pe aici ![]()
La multi ani puisorilor:
EMMA ANDREEA, ANDREEA MARY, ALEXANDRE
Aseara vroiam sa va multumim pentru urari si mi-a picat iar netul
asa ca va multumim acuma.
Deci nu e nime pe aici....
v-am pupat
si sa aveti o zi faina si insorita.
si bebelusii cuminti si plimbareti(ca majoritatea sunt)
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
anasol spune:
hop si io pe aici,neata fete si bb-i
azi noapte david m-a trezit din 2 in 2 ore ,dar exact mai parca are ceas la 1,la 3, la 5,la 7, si a mancat cate 150 ml la fiecare masa.,io nu mai inteleg nik,de ce o manca asa?
giova-super marco,ce crezi l-am pus si io pe david sa se dea jos din pat
si a reusit
anas- distractie maxima maine, si io il duc pe david de maine seara la soacramea ,ca sambata plecam la cheile bicazului pana duminica -si io de abia astept, ca saptamana asta m-a terminat si psihic si fizic, ma duc sa ma refac
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Ana cred ca esti franta dupa o asemena noapte. Cu nervii....stiu si eu cum e. Bine ca pleci sa te refaci.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica