Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Giova, scoate militaria din pod cu parintii si socrii!!!!! Sa le zici clar si pe fata ce vrei, ca altfel te trezesti cu mai stii ce initiative iti urez ca la nunta la mearga totul brici, asa cum va doriti, dar sa va distrati in primul rand voi, caci e ziua voastra. Toate grijile cu organizarea sa dispara odata cu zorii acelei zile, si sa aveti o nunta feerica

Ah.. si apropos.. Ralu ca trasnmite salutari !!!!

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Deea mai lasa gura lumii la parerea mea e ca nu tre sa tii cont de ce zice lumea ci sa te simti tu bine.
silvi_2005 am vazut filmuletele,sa iti creasca mare bebelinul cu ochi frumosi. Despre cabane: la Mogosa e super , la Suior iar e fain cand mai faceti vizite prin Maramures nu rata sa vezi macar astea 2 cabane(acum numai astea imi trec prin minte) si peisajele sunt super faine.Nu stiu sigur cam cate stele au dar stiu ca au si stele.

fetele v-am ca ma duc sa ii dau papa la Iarina ca daca nu.... isi papa piciorusul si mai avem nevoie de el.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Multumim pentru urari, nici nu imi vine sa cred ca bebe are 7 luni, parca mai ieri eram graviduta, mai ce trece timpul, incredibil!
Mie mi-a crapat ieri netul cand imi era lumea mai draga!
SILVI, merci mult pentru informatiile in ceea ce priveste oferta Huggies, o sa dau si eu o fuga la Metro sa iau.
Povestile pe care i le citesc lui bebe sunt din carti in limba romana, engleza sau franceza. Am o carte Baby Animal Stories, cu poze multe si frumoase, ii citesc de acolo si ii povestesc despre poze, una tot in engleza Fairy Tales, mai multe in romana (vitelusa Joitica, Pisoiasul Pisu si alte d-astea) si niste revistute in franceza Picoti, cu povestioare scurte si poze multe. Mai am inca o carte mare in franceza cu povesti pentru copii. Am citit ca e bine sa incepem cu povestile de la 6 luni, acum cat o fi de bine nu stiu, dar eu am vazut ca ii plac, sta cu gura cascata si asculta, desi nu intelege nimic inca.
Sa iti fie de bine vopsitul, abia astept sa pui poze. Vazut filmulete cu Alain, frumos foc nazdravanul mic, sa nu fie de deochi.
CUSCRA, multumim de informatiile cu privire la nora mea, Mark ii trimite un pupic dulce de tot.
ANA S, bravo pentru spanac! Nici mie nu imi place! Bine ca Tibi papa, ca e bun, o sa incep sa ii dau si eu lui Mark, ca de mult tot vreau sa ii dau.
ANSASOL, bravo pentru incarcator, sa il stapanesti sanatoasa!
GIO, zi-i soacrei sa foloseasca hartia aia pe care a luat-o pe post de hartie igienica daca vrea!
Iar cu soacrele, mai fetelor, nu va mai stresati, ce rost are? Asa sunt ele, saracutele, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Io zic ca cea mai otravita e a Cuscrei, pe urma urmeaza a lui Maraki.
DEEA, superbe poze, frumusica rau de tot Dariuta!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Si eu ii citesc lui Tibi de muuuuult. Eu ii citesc in germana (vai ce poligloate suntem). Am gasit la Carrefour niste carti superdragute cu povesti scurte. Absolut superbe. Si am mai luat una de la Kidex in engleza cu mai multe povesti clasice. Foarte frumoasa. Tibi nu e foarte fascinat de ce spun eu cat de carti in sine. Ce le-ar mai papa el!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum mi-a adormit bebele si am apucat si sa adun de pe aici, nu mai are stare in casa, inainte de 16 l-am scos la plimbare vreo 30 de minute ca nu mai tacea, il necajesc si dintisorii, saracutul de el, e cam moraici.
Multumim de aprecieri, toti bebelsii din secta asta sunt de revista, mai rar asa grupare de copilasi .
Ali, multumesc pentru informatii, poate venim la iarna cand mergem la schi. Chiar nu stiam cabane faine in zona, care de altfel e superba, una dinte cele mai frumoase din tara si maramuresenii sunt niste oamenideosebiti, am amintiri foarte placute. tie si scumpicei Iarina.
Anda, merita scutecele.Multumesc pentru informatiile cu cititul, eu ii citeam lui bebe cand avea 2 luni, din carticica cu Dezvoltarea bebelasului, lui ii placea intonatia iar mie imi placea ca ma lasa sa citesc ce aveam nevoie, o sa incerc sa-i citesc din nou, pe la 4 luni am renuntat ca nu mai avea stare. Momentan ne jucam zilnic cu carticele cu animalute si inventam povesti despre ele dar le si papam in veselie, asa cum zicea Anasebe. Am lucrat la radio mai demult si printre alte emisiuni aveam si povestea serii pentru copilasi asa ca am o multime de carticele de povesti.Eu ma gandeam ca de la un an sa introduc povestea serii, acum are cantecelul lui de culcare dar in seara asta ii citesc o poveste si raportez rezultatul
Anasebe, multumesc pentru informatii, pupicei lui Tibi cel mancacios. In legatura cu asta,voi ce mai papati? Cum ati scapat de greva, ai facut tu vreo smecherie sau s-a apucat Tibi de papat singurel? Eu sunt disperata ca nu vrea nimic al meu...
Ma retrag si eu putin ca imi vine soacra in vizita,.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Giova va urez si eu sa aveti o nunta ca in povesti, sa va simtiti extraordinar si totul sa mearga asa cum vreti voi. Peste ani iti vei aduce aminte numai e momentele placute de la nunta, asa ca iti urez sa ai parte numai de astfel de momente si sa nu va umbreasca nimic minunata zi. Incercati sa traiti din plin ziua de sambata pentru ca trece mult prea repede!

Sa aveti casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!

Pupici si la restul gastii Mirela, Denisa, Ursoaica, Monica, Miri, Ali si la toate mamicile nenominalizate

Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca e cam liniste prin zona, cred ca toti bebelasii sunt la baita sau papa lapticul de seara. Alain a adormit in sfarsit, de cand s-a intors de la plimbare de la ora 18, m-a disperat, a morait in continuu, il dor dintisorii si nu vrea decat in brate. Mi-e mila de el saracutul, sper sa scapam cu dintisorii astia durerosi cat mai curand. Merg sa fac un dus si ma bag in pat ca am o contractura musculara la spate de toata frumusetea. Pupici si noapte buna.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mai, frumosi mai sunt copilasii nostri - eu pe toti !

Deea, e minunat rucsacul acela . Si Daria e o bebelina top-model. Superba !!!!!!!!!

CE FAC RALUCA SI ANASTASIA ????
Transmite-le salutari de la mine !

Silvi, am vazut poze cu puiul tau. Ce mare mi se pare, zau asa! Un frumos e !

Apropo de citit... Roxana mea mititica asculta vrand-nevrand, fiindca ii citesc Oanei.
Avem repertoriu bogat... multe, multe, multe povesti.

Pe site am adaugat poza lui Ayan la 6 luni. E SUPERB ! Seamana bine de tot cu mami a lui.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

cam pauza mare pe aici
mai fetelor ce m-a mai chinuit azi david,a dormit numai o ora toata ziua,marait ,marait toata ziua,am si plans de oboseala,i-am zis sotul ca iau bona ca numai pot,iau pe dracu ,zic si io asa.In sfarsit l-am adormit dupa 2 ore de leganat in carut prin gradina si un frig afara,nus c s-a racit asa
va pup si o noapte lisnitita va doresc si mie la fel,daca o sa mai fiti pe aici mai intru

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Seara buna gagicute, da' pe unde va ascundeti de nu sunteti prin zona?
Dana_ene te rog sa imi pui si mie poza de la 6 luni la Iarina asta si datele ti le dau luni dupa ce mergem la vaccin.
Acum sa probez sa vad daca merge poza.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput