Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 27
silvi_2005 spune:
Salutare, eu sunt agitata cu bebe , care nu ne lasa sa facem nimic.
Eu l-am pus inpremergator, cu 8 roti
, pentru ca sta deja in picioruse, se invarte peste tot cu el, o sa pun si ceva filmulete daca ma descurc cu programul, sa vedem.Se distreaza de minune in el doar ca se plictiseste repede, ca de orice altceva de fapt
.
Ali, am iesit blonda, prea blonda chiar, voi pune poze maine dupa ce ma primeste si la cosmetica sa-mi vopsesc spancenele in mari, acum sunt ma Madona in Like a virgin
.
Deea, imi pare rau ca ai fost dezamagita de acbana, din pacate stam f prost la capitolu asta, mergeam si eu in "tinerete" in maramures la munte dar tot asa la nicte cabane cam aiurea, pe atunci ni se parea faine..
, acum au mai crescut pretentiile. Bine ca v-ati bucurat de aer curat si de soare, bravo Dariei ca a stat cumintica.
Ursoaica, scumpi
, scuze ca am uitat sa-ti raspund, Jean e sotul meu, de fapt Jean-Paul in "scrie" in buletin dar noi ii zicem Jean, Jean-Paul e doar cand face vreo boacana sau il tratez mai "oficial".
Bee, am incercat cu meniu divesificat si ne-am ales cu pete diverse de la scuipaturile lui Alain, incercam in continuare, pana la urm vom papa noi ca nu are cu cine sa semene nemancacios.
Anasebe, Giova, Ana si restul fetelor din zona, pupici, fug la bebe.
poze
szaboali spune:
silvi_2005 ia spune rapid la ce cabane ai fost?
Sa vii acum sa vezi ce aranjate si dichisite sunt, care mai decare.

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
LunaNoua spune:
Ma bucur ca v-au placut! si multumim de aprecieri la toate cate un pupic
dublu
Ana, multumesc mult, dar sa stii ca nu am primit nici un PM
E prea mult daca te rog sa imi mai trimiti odata pe email? fatamuntilor@yahoo.com
Gagici, cine nu si-a facut inca concediul, haidati la mare. De pe 1 sep sunt reduceri f mari la cazare. Eu mi-am luat bilete la Mercur-Minerva 2*+ in Mamaia cu 282 RON = 2locuri+copil camera dubla, 6 nopti. Abia astept concediul. Facem o saptamana la munte si una la mare. Yupiiiiiiii!!!!!!
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
szaboali spune:
Deea
sa aveti distractie placuta, e super sa combini muntele cu marea si pentru bronz, se zice ca tine mai mult.
la toti bebeii si mamicile
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
LunaNoua spune:
ali, multumim ! Doar ca nu prea tin eu cont de bronz. Eu oricum o sa imi ascund suncile cat pot de mult
. Daria poate vrea sa isi faca bronzul
Oricum ma eclipseaza oriunde mergem, deci in sfarsit ma simt si eu bine, ca nu se mai uita lumea la burta mea 
Giova spune:
Mark, Clara, Daniel, Iarina, Maria, Andreea
!!!
Deea super pozele, macar pe ale tale am apucat sa le vad, asa fugitiv. Ce fain sta Daria in rucsac, papusa mica si frumoasa ce e!!!
Andiaroro multumim de urari, sper sa avem o nunta asa cum am visat.
Astery esti in febra pregatirilor?
Maraki? cum stati? a venit mama ta?
Anasebe ma bucur ca a papat Tibisor spanacul. de Liliana mai stii ceva?
Eu nu-l pun in premergator, cu toate ca se tine foarte bine pe picioare si am vazut ca trebuie sa fim tot dupa el si sa-l tinem ca numai sa mearga vrea.
Acum e bine ca sunt multi aici si are cine sa se ocupe de el, dar cand ajungem la Tm, imi voi ruga moartea.
Ma
ca va citesc in diagonala si tot mereu pe fuga, dar ma intelegeti voi.
Sa va zic faza: am auzit-o pe soacra ca a luat hartie creponata alba si albastra pt. masini si am vazut negru in fata ochilor
.
I-am zis ca nunta noastra e pe auriu(parca n-ar stii) si ca eu am luat deja funde pt. masini nu hartie creponata ca pe vremuri.
Vineri facem o intalnire cu toti si le spunem la fiecare ce au de facut sa nu ma trezesc ca fac altceva sau cine stie ce-i apuca.
Mi-a venit si sotul, ce bine e cu el aici, nu credeam ca mi-e asa de dor de el.
L-am trimis la maica-sa sa manance. M-a chemat si pe mine, dar nu merg, ca nu vreau snitele. M-a tot chemat zilele astea sa mananc la ea si nu m-am dus
. nici pe marco nu l-a vazut de luni.
Cu aranjatul la mese vom intampina ceva greutati, dar sa speram ca se rezolva.
pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
silvi_2005 spune:
Giova, spor la treaba, f bine ca va intalniti sa stabiliti ultimele detalii, ce faza cu hartia creponata
, sa nu-i lasi sa puna pe masi din alea pls.
Ali, mergeam f des la Izvorul Albastru al Izei, cred ca am fost si de 10 ore, zona e superba, s-au facut ceva cabane faine in zona?
Am pus si eu ceva www.dropshots.com/silvi" target="_blank">http://www.dropshots.com/silvifilmulete[/"urlpoze
LunaNoua spune:
Ana, gata, am primit si PM-ul. Multumesc