Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 26
LunaNoua spune:
Salutare si voie buna 
Ali, eu am pus-o in premergator de cand inca nici nu avea 6 luni. Acum se plimba prin toata camera cu premergatorul. S-ar plimba prin toata casa, dar nu stie cum sa treaca pragurile
. Si cum eu ma fatai cu treaba prin casa, ea umbla dupa mine.. si cateodata chiar reuseste sa ma prinda de picioare. Mare victorie !!!
Despre zahar, unii spun ca nu trebuie nici zahar nici sare pana la un an. Glucoza am cautat si eu in farmacii, si nu am gasit. Tre sa mai caut, acum ca am auzit-o pe Cristina vorbind despre asta.
Eu zic ca merge bine treaba cu zaharul invertit (fiert 10 min cu putina apa si lamaie, astfel incat sa iasa un sirop gros). Asta se poate folosi si de catre adulti, in loc de zahar tos, pentru ca isi schimba structura moleculara, devenind astfel mai usor de digerat si asimilat.
Fetelor, imi spuneti si mie reteta pentru sufleu de dovlecei? M-ati facut curioasa, as vrea sa incerc si eu.
In alta ordine de idei, noi am comis-o we asta
Am fost pe munte, la Diham. Am mers cam o ora jumatate, doua, cu Dariuca in spate. A fost superb drumul, eu am fost uimita ca m-am tinut totusi pe picioare
. Dariei i-a placut nespus. Tot drumul a "vorbit" si a facut br-br .. si balonase la gurita. Sus la cabana, dezamagire totala. Imi venea sa plang de ceea ce am vazut. O porcarie!!!!!!! O jignire pentru munte si pentru cei ce iubesc munte
. Stiam inca de cand era cabana veche in picioare ca cei ce au cabana acolo sunt oameni de doi lei, dar nu stiu de ce ... speram totusi ca cea noua (construita dupa ce a ars prima) sa fie ok, un loc in care sa poti merge cu drag. Fetelor...e o tiganie !!!! 

Sperand ca e doar o prima impresie falsa, am cerut un ceai. Mare greseala !!! Spalatura de vase cu zahar 
Imi pare foarte rau de starea in care e acea zona la ora asta, dar .. nu am ce face. Mai sunt si alti munti de cutreierat. Asta e ! Dumnezeu sa ne mai ierte inca o data ca ne batem joc de minunile tarii asteia !
Oricum, experienta cu drumul de munte o avem, deci ... muntii ne astepta !!
PS. Am pus poze la semnatura, sa va aratam si voua locuri frumoase.
Pupicei cu drag!
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
andiaroro spune:
Cum nu stiu, daca voi mai putea intra pana saptamana viitoare, ii urez "oficial" Giovei : Casa de piatra! si distractie cel putin pe masura efortului depus.......si "nasei" Cristina idem: distractie cat cuprinde. Maraki- nu te-am uitat:sa fii fericita alaturi de micul crestin!
Maine, dupa cateva sute de km cu trenul, vom pasi si noi cum se cuvine in a doua jumatatea a primului anisor cu morcovei.
in rest.....iar am dus copilul la chef toata noaptea, iar aseara( ca tot s-a facut nitel mai cald) am stat la o terasa pana pe la 11.30. oricum, de la 10, dupa ce-si mancase lapticul, dormea....... dar nu puteam lasa balta "mariile" noastre. profit sa urez si eu celor de aici care au sarbatorit cele bune, iar celor care asteapta maria de septembrie le reportam urarile.....
am zis ac e mai cald.........sa va spun ca in we am avut 12 grade si ca am scos plapumile la bataie
ana si alexandre (17.02.2006)
anasebe spune:
Deea Ti-am trimis reteta pe Pm.
A mancat fii-miu spanaaaaaaaaaaaac!![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasol spune:
deea-super pozele de la munte ,cum statea papusica in spate
io azi i-am dat la pampers-o palma-nu mai pot ma face cu nervii, e obosit dar nici nu vrea sa doarma ,nici in fundulet nici in carut ,numai in brate,nu mai pot frate ca de acu e greu ,a tras o partida de bocete si a adormit acum,doamne de ar dormi macar 2 ore sa ma linistesc si io ca o iau razna, marait copchil mai am
mi-a luat maicamea incarcator ca e la bucuresti, a dat 2 mil asta e, cica e cadou de sf maria din septem
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Deea Am vazut pozele. Absolut superbe. Si peisajul, dar in special Daria. Doamne, e mortala in rucsac. Frumos copil ati facut!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
szaboali spune:
anasebe
, bine ca i-a placut lui Tiberica spanacul,nu ai presimtit bine
.Super de super 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
anasebe spune:
Ana Da mai, i-a placut. Eu mai aveam putin si imi varsam matele. Eu nu suport spanacul, nici sa-l vad, nici sa-l miros. Si imi venea sa ma tin de nas. Dar el a mancat cu pofta!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica
szaboali spune:
Deea sunt super pozele peisajele sunt superbe si se observa ca si Dariutei i-a placut mult pe acolo.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
anasol spune:
nici mie nu-mi place spanacul deloc becsssss,mi se trage de la o cura de slabire cu spanac oribil ,nu mai mananc cat oi trai,ma duc si io sa dorm lanaga el ca is rupta
anasol si david-andrei(06.01.2006)