Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pe mine ma dispera Marco ca e asa energic, ca nu sta locului o clipa. dar intr-un fel imi place.

Anasol nu mai imi aminti ca o iau razna.
Anabordea ma bucur ca ai scris. Chiar nu mai stiam nimic de voi. Dariutei.

merg si eu la culcare, caci maine o iau de la capat.
si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna dimineata fetele, sunt la munca si am o dimineata mai linistita si am intrat sa va scriu o faza tare de azi dimineata. S-a trezit Dari inainte sa plecam la munca si o tinea bunica-sa in brate si ea facea cu manuta si zicea "pa, pa, pa"...Mi-a venit s-o rontai...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Pupici tuturor, aseara n-am mai reusit sa intru ca am ajuns tarziu acasa si cu baita si papita s-a facut ora 10 iar bebe a picat mort de oboseala si n-am mai dat drumu la comp sa nu-l trezec pe dl.mofturici. Vad ca astazi avem foarte multi sarbatoriti:
La multi ani!!!!! Mark, Clara, Daniel, Maria cea cu mamicu ingerasz, Andreea si Iarina. Fetelor avem dej bebelasi mari, peste cateva zile face si al meu 7 luni si nu-mi vine sa cred.
Giova, spor la treaba si pupicei lu Marco cel plimbaret
Irinutza, nu-ti face provbleme c Sabina arat f bine, nici Alain nu mananca nimic in fara de lapte, asta e ,mami il lasa sa face cum vrea, ca-i un alintat si papita cu forta nu se poate.
Cuscra, cred ca va fi economie mare in familie cu copilasi asa de "nemancaciosi"
Anasebe, Anabordea, Anda, Ali, Toanca si restul fetelor pupici, fug ca sunt ce ceva vopsea super blonda pe cap si nu vreau sa arat chiar ca nordicii...
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata mamici. Dar ati scris nu gluma. V-am lasat la capitolul 81 si va gasesc la 82. Noi am fost la Iasi si am facut petrecere de 6 luni. Fug sa va citesc din urma si revin.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Uram si noi La multi ani luiMark, Clara, Daniel, Maria , Andreea
Giova bravo lui Marco e foarte harnicut
anabordea e fatita mare ce mai...
Ursulina asa e si soacea-mea asa ca stai linistita ca nu numai a ta, numai ca a mea mai face si comparatii(ca sa jigneasca omul) cu a lui cumnata-mea care e mai mare cu 2 luni(aia e mai pufoasa ) dar la mine nu are pardon si ii arunc si eu replici pe masura, macar a ta mai vine cat de cat si daca vine cu mana in dar a mea nu vine deloc (o singura data a venit cand am nascut si atat) si atunci i-a adus la Iarina niste haine de la fata lui cumnata (cred ca erau si purtate) asa ca stai linistita ca nu esti singura asa cum iti spuneam (intru si eu in club )
Anasol asa sunt soacrele ? ok. , dar si mamele noastre tot soacre sunt si nu se comporta asa nu? Oare de ce nu se comporta si soacrele ca si mamele....la naiba.

offffff...m-am descarcat si eu, ca de ieri eram un pachet de nervi si mai imi spunea si sotul ca mi se pare mie...

la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor vreau sa va intreb i-ati pus pe bebei in premergatoare? de la cate luni? Ca Iarina mea numai in picioare vrea desi nu sta prea mult face mai mult geoneflexiuni . Oare e bine sa o tin , nu se crecaneaza? Voi ce ziceti? In fundic nu sta bine, numai cateva minute si apoi se arunca pe burtica.

Acum a treminat de papat si a inceput cu povestile, tipetele, suptul degetului mare de la picior si imediat ne pregatim de plecat la plimbarica , in sfarsit a iesit si la noi soarele si s-a mai incalzit putin

silvi_2005 cum a iesit culoarea?
v-am pupacit pe toate si pa bebeii vostri.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neata fetelor,mama ce ma enerveaza piciul asta mic,ca ma mai trage de nas de ochi si ma pisca asa de tare de peste tot,imi trage niste palme peste fata,ii arat io cand creste mare,pe voi nu va ciupe?
io l-am pus de la 7 luni statea f bine in fund, dar nu-l las prea mult maxim o ora pe zi cat mai fac si io ceva treaba ,sa-i pregatesc legumele,mai mult il tin in masuta lui in bucatrie,io fac treaba ,el se uita la mine si se joaca cu vreo jucarie

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Servus!

Mai fetelor ieri iar am fost la spital cu Ana ca avusese o noapte cu trezit cu tipete si credeam ca are ceva din nou. A consultat-o d.na dr si cica este super bine dar din cauza eruperii gingivale este foarte maraita si cica se pregatesc si cei de sus.
Remediu este 1 ml de panadol cu 5 picaturi de nevralgin, adevarul este ca se calmeaza pt cateva ore dar tot maraite suntem oricum.
Are un dintisor care nu mai iese odata se vede si chiar a plesnit un pic gingia dar de cateva zile nu se mai vede nici o schimbare.
Eu sunt cu nervi in pioneze uneori imi vine sa ......... Acum a adormit dar fructe nu a vrut sa serveasca asa ca i-am dat lapte, pentru pranz am facut sufleu de dovlecei super bun sa vedem daca ii place.
Bee nu vrei sa facem schimb de Ane?
Giova ce putin mai ai pana la nunta odihneste-te sa fi fresh si sa te poti distra ca este ziua voastra.
Ali am cumparat premergator ca si ana vroia numai in picioare dar nu o intereseaza prea tare, nu stie sa mearga cu el, nu poate baga jucariile in gura...... plus ca nu cred ca este prea bun premargatorul are doar 4 roti cred ca tb sa cumpar cu mai multe roti.

cam atat va pupam si sa nu faceti ca noi.

Tina si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ali Eu zic ca daca nici in fund nu sta bine, mai asteapta. Se zice ca pui copilul in premergator cand s-a ridicat singur in picioare pe marginea patutului.
Eu i-am luat premergator (de la chicco si sunt foarte multumita, dar il pun rar si cate putin in el. Se deplaseaza prin toata casa cu el, trage de tot ce apuca. E intr-adevar foarte fericit cand il las. Dar mi-e frica sa-l las prea mult, caci totusi vad ca nu este recomandat.
Tina Premergatorul meu are 8 roti.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ali eu inca nu am premergator ... dar nici nu este timpul pt pitica mea ... nu sta in picioruse.
Tina pai daca are prea putine roti ... mai cumpara roti din magazin si adauga ... mi se pare cel mai simplu asta decat sa cumperi alt premergator.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput