Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 24
Giova spune:
Sunt eu
!!!
Mira
lui David!!!
Toanca
sotului tau si micului Mateias pt. nume.
Ursoaica parca e soacra-mea, numai ca ea a muncit, nu e doamna, are o pensie amarata, euroi in banca, casa lux, dar cica n-are bani. asa ca...incerc sa ma calmez si sa-i sfidez.
Fete v-am citit pe sarite. azi-noapte numai la 4.30 m-am culcat, cand a ajuns sora-mea si la 9 eram sus. Noroc ca am dormit de la 16-18 azi dupa amiaza.
Am mai rezolvat una alta, maine vine Clau.
Ma dispera nasii ca ii mananca undeva sa vina de joi seara, ca sa mai umblam si dupa ei, ca nu avem noi atata treaba.
Marco face toate tampeniile: se da jos singur din pat, se agata de scaune si se ridica, vrea tot in brate, face tai cand are chef, mananca si doarme bine.
Va
, merg sa terminam marturiile alea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasebe spune:
Mai Gio dar nazdravan se facu Marco! Numai al meu e bolovanos!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anabordea spune:
Bey, Giova..am inteles ca ai nunta..sa fie intr-un ceas bun!!! Tot ce-i mai bun pe lume si o familie de aur!
Anasol, Dari s-a comportat tare bine..a dormit la greu..la mancare nu mi-am dat seama ca ea oricum mananca la greu...pot zice ca i-a priit...de fapt ambelor fete...ca Di a fost in extaz..
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasol spune:
lasa anas ca nici david al meu nu prea se omoara,de abia sta in 4 labe dar numai se fatie si hop in botic. e cam puturos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Gagici, va pup, ma duc sa ma bag in pat si ma uit la televizor (oare o fi ceva interesant?!).
AnaB Ma bucur sincer ca ai intrat si ai dat un semn de viata. POate, poate totusi o sa auzim mai de de tine. Pupici fetelor!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anabordea spune:
Eu am pus-o pe Dari in premergator..sa vedeti ce ture face..iar in brate nici sa n-auda s-o tin in fundulet..numai in picioare!
Ana, mamica de
Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasol spune:
anab-ma bucur ca le-a priit fetelor la mare
io creca inchin steagul,ca sub indrumarile aneis am baut o bere si parca parca.....se arata un mos ene
somn usor si o noapte cat mai buna
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anabordea spune:
ok, si eu ma retrag ca maine sunt la munca...pupici tuturor
Ana, mamica de
Daria Oana (6.01.2006)
Album