Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 30
szaboali spune:
silvi_2005 ai sa vezi ca iti va placea e tare fain si este si pista de schi si sus in varf urci cu telescaunul e
si peisajele sunt superbe.
anasebe
asa se odihnesc bebeii mai bine, Iarina mea doarme asa de vreo 1 luna jumate (de cand se intoarce singura pe burtica), chiar daca eu o pun pe spate ea se intoarce ![]()
Giova
Marco , imi vine sa ii pap ochisorii aia frumosi 
oachi_79
bravo pentru dintisor
acum au trecut durerile puteti sa va distrati ![]()

pe restul gagicilor si puiutii lor le
mult,mult de tot.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
anasol spune:
oachi_79-sa va fie de bine ,aveti un dintisor,la mai multi fara dureri
anymony-unde esti scumpa,ati plecat in vacanta?
maiiiiiiiiii sa iau oare niste pastile de nervi ,poate ma mai domolesc si pe mine?as vrea sa am rabdare mai multa ,dar de unde? fetelor stiti de unde sa cumpar niste rabdareeeeee?
gata a adormit de la 7 treaz-
mai imi vine sa-l mananc,il pun in premergator si sta cu mine in bucatrie si numai sub masa sta,nus ce face acolo,dar ii place la nebunie si cand iese de acolo intinde mainile sa-l iau in brate, ma topesc dupa el,numai maraielile astea ale lui ma doboara
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Avem primul dintisor
!!!
Sarbatoritilor de azi
!!!
Scuzati ca nu pot sa scroiu si sa citesc, dar trebuia sa intru sa va zic vestea. pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasol spune:
giova-felicitari-s-a cam lasat asteptat dintisorul asta,cine l-a vazut primul? tre sa-i cadou lu marco
uram si noi un calduros LA MULTI ANI
SARBATORITILOR DE AZI
anabordea spune:
Giova felicitari!!!
Dari nu are inca nici un dintisor..
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasebe spune:
FELICITARI MARCOOOOOOOOOOOOO!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Acum ne-am intors de la plimbarica. La multi ani sarbatoritilor de azi:EMMA ANDREEA, ANDREEA MARY, ALEXANDRE
sa creasca mari si sanatosi!!!
Giova felicitari pentru dintisor, spor la treaba miresico.
Anasebe, distractie plactu, mai e nevoi de putina evadare, eu o mai tulesc din cand in cand in oras cate o ora-doua, sa ma mai relaxez si eu. Alain doarme pe burtica de cand s-a nascut,acum se mai intoarec pe spate prin somn dar nu ramane asa, te inteleg ca esti stresata, numai eu stiu cate npti albe am facut pazindu-l cum doarme deaorece numai asa dormea, daca il intorceam urla cat il tinea gura. Acum sunt mai mari si dupa ce se intors ei singuri nu mai e nici un pericol.
Ali, am fost la schi la Borsa acum doi ani, a fost superb peisajul si admosfera de acolo, mai putin ca am luat o tranta zdravana si am coborat zidul mare pe burta....pana jos.
Anasol, te cred ca ti-e greu si noi trecem printr-o perioada de maraieli.Poate ii ies dintisorii.Distractie placuta la mute, abia astept si eu concediu....
Oachi_79, felicitor si vou pentru dintisor, pupici sa va treaca supararea.
Am fugit sa-i dau papita si dupa aceea dau o fuga pana la cosmetica.
poze
anasol spune:
azi merg la mitropolie ca nuami prostii am visat azi noapte,se facea ca dav cazuse de pe pat si i s-a desprins doamne capul de corp mama ce prosti si am mai visat mult aur ,oare ce o insemna aur?
eeee prostiiii nici nu cred in prosti dea stea
anasol spune:
ce ciudat copilul asat al meu,pana acum un timp manca fructele de numai si nu manca legumele. acu e invers ii plac legumele si nu mai mananca fructele am si io un ciudatel,aaa stiti cum ii zice tasu,mos holbat si clapaug, ca are urechile mari si ochii la fel
dana_ene spune:
AnaSebe, si eu ma bucur sa vad cum cresc de frumos Bia si Ayan. Tare-mi sunt dragi
.
Oachi si Giova, FELICITARI PENTRU DINTISORI 
.
Silvi, astept poza.
Am scapat cu nasucul relativ usor (adica nu s-a spart). Dar am tras o sperietureaaaa... mama-mama !
Azi ne-am intalnit cu Astery si cu Razvanel.
Astery se pregateste de petrecerea de nunta sambata. Razvanel e un scump. A facut Cristina si ceva poze fiindca eu nu am luat aparatul
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006