Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ia sa vad daca am reusit...daca nu, incerc mai tarziu...pt ca acum s-a trezit sebita si trebuie sa ii dau papa...oricum am inteles ce este de facut...multumesc muuuuult si

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

betivan mic de craiova

www.dropshots.com/bumbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

BUMBITA, TREBUIE SA MAI INCERCI, CA NU PREA AI NICI O POZA SI NICI UN FILMULET....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gata si io-am pus o poza -ca sa vad daca reusesc
bumbita -chiar nu ai nik
anasol si david-andrei
http://www.dropshots.com/anasol

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

N-am apucat sa citesc tot ce s-a scris dar vreau sa-i multumesc lui Bee, pentru retete, .
Anda, am vazut pozele cu Mark, sunt bestiale. Multumesc de sfaturile date, cu oala n-am rezolvat inca. Scutecele sunt 66 de buc in pachet si au pretul de 500.000 dar acum cu 1 mil iti iei trei pachete. Mie imi par mai bune, au elastic pe tot spatele si se fixeaza f bine. Pupicei, intru mai tarziu ca au venit ai mei in vizita.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

anasol, ai reusit; se vede poza.
Asa ca acum asteptam si filmulete

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am uita de repezita ce sunt, Anda vroiam sa te intreb ce povesti ii citesti? Eu ma gandeam sa incep de la un an sa-i citesc.
Bee, super ideea voastra de vacanta, de mult imi doresc asa ceva, noi anul asta mergem in Grecia. O sa distrati mult mai bine deat intr-un singur loc.
Eu sunt super necajita deoarece Alain a urlat la supa-crema pana i-am facut din nou lapte, offf ma dispera. N-a vrut nici laptele pana nu l-am dus la cutie si i-am dat sa o miroase si i-am arat ca ii pun in sticluta lui lapte, e un prapadit cum n-am mai vazut. Urla si de nervi nu vroia nimic, cu toate ca era mort de foame, nu stiu ce o sa ma fac cu el.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

toanca-stai sa iau incarcator la camera si pun si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Si eu paci'
Cica ma simt un pic mai bine.

Silvi pe fratele tau il cheama Jean? Sau nu am inteles eu bine? A.. si pe al meu tot Jean
Anasol jos cu salteluta daca nu vrei jos cu David. Si ... vezi cu spatele tau ce faci , sa nu patesti ca mine...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Na ca mere bine forumul!

Cuscra ... deci ... restanta...
Raisa:
- a inceput sa bage in ea la greu in fiecare dimi 200 lapte, apoi pe la 10 300g fructe, pe la 15 300g (carne vita 50g; restul ... radacini: ceapa, morcov, telina, patrunjel, pastarnac, cartofi; dovlecel, ardei gras), pe la 18 fulgi, pe la 21 si la 24 lapte cate 200ml.
- sta in fundulet bine,
- se hatana bine in 4 labe ... pana oboseste si nu mai stie cum sa se lase pe burta ... si binenteles urla pana o lasam noi,
- in curand (pe micile ecrane) erup 2 dinti (cei de jos),
- avem nene un tignal de se aude de jos...
- doarme la greu, daca nu o las urla de mama focului ... seamana cu mine...
- ranjeste la toata lumea pe strada,
Nu mai stiu ce sa zic.

Va

Mergi la inceput

Fiti atente ce zice Duminica soacramea:
Ne venisera banii lui Raisa si mergem sa ii luam. Ii da Tino 20.000lei la care ea zice "sa stii ca am dat 30.000 de lei postasului nu 20.000".
Fetelor am vazut negru in fata ochilor.
Scarba asta ordinara nu ii cumpara nimic fetei, mai dar nimic, zice "ca ea nu are bani". Nici macar 1 kg de morcovi sau de mere sa ia si ea ... nu nimic. A... ba mint i-a dat o piersica pe care am aruncat-o ca era stricata toata.
In schimb maicamea ii ia de toate: lapte, fructe, legume, carne. Pt AC ea ne-a imprumutat, medicamentele pt Matrix cand a fost bolnav tot ea le-a platit si nu vrea nici un ban inapoi.

Zice scarba de soacramea "pai ea munceste de aia are bani , eu nu am muncit niciodata si nici nu o sa muncesc ca sunt o doamna" sunt exact cuvintele ei. Dar nici socramiu nu ii cumpara nimic util fetei, i-a cumparat biscuiti glazurati cu zahar si napolitane la kg... pai alea sa le manance EL nu Raisa...
Imi vine sa

Scuzati-ma dar nu mai pot de nervi!!!!!! Sunt un pachet toata!

A... si colac peste pupaza cand au fost la ultima vizita la noi ii zice socramiu lui Tino "vezi ca ai praf pe geamuri, mai pune-o pe aia sa le stearga".

Mergi la inceput