Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita: Te duci pe www.dropshots.com iti creezi un cont, downloadezi programul, il instalezi apoi la tine in PC si iti va aparea in coltul din dreapta jos al ecranului o fereastra. In aceasta fereastra tragi filmuletul si el se va incarca singur in contul tau (a trage adica il iei de unde e, tii apasat pe el si pur si simplu il tragi in casuta). In timp ce incarca filmul, in fereastra o sa -ti aparea: encoding si apoi ulpoading. Cand termina iti spune. Apoi poti sa ne dai si noua linkul.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anasol Pentru adresa din Bucuresti intra pe http://www.bucuresti.com.ro/www/ Vezi ca ai o casuta in care poti baga direct numele strazii, si apoi ti-o afiseaza pe harta.

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ia uitati ce facea sebastian aseara....

bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian

betivan mic de craiova

Mergi la inceput

Anasol, Bumbita De ce nu va activati si voi mesajele private? Va duceti in profil personal si aveti acolo ceva de genul Doriti sa primiti mesaje din partea membrilor? Si daca optati pentru DA, veti putea primi mesaje private de la noi.

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ia uitati ce facea sebastian aseara....

poze sebastian

betivan mic de craiova

Mergi la inceput

Bumbita Cred ca ii era sete de la sufleul de dovlecei

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gata am activat pm
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

anasebemultumesc...DAR...logat...instalat...si acum unde pun filmuletele, pe ce trebuie sa mai apas?...help me please...

cat despre PM....am vazut este a doua rubrica...era pus DA...dar nu stiu de ce nu imi apare Pm...dar sa stii ca eu am primit cateva mesaje private de la tine de la giova...nu stiu in sa de ce nu imi apare PM....

poze sebastian

betivan mic de craiova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

bumbita super ca plecati la mare....
Ce-as mai vrea si eu!
Sa aveti vreme buna, apa buna, liniste si multa distractie!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbita, pai dupa ce ai instalat trebuie sa apesi UPLOAD (e sus in dreapta cum te uiti la calculator), dupa care BROWSE sa copiezi filmuletele din fisierul tau; pe urma iti cere user name si parola si apesi UPLOAD FILES.
Si cam asta e tot

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput