Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mama da ce mult costa,tre sa-mi intreb sotul,ce excroci astia
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

toanca -ai dreptate,o sa-l dau si io jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

multumesc mult toanca...o sa incerc si cu milupa...
eu am incercat cu gris cu lapte de consum milli....si, surpriza (pentru mine ) a mancat...este adevarat nu prea mult...dar a mancat cam cinci lingurite...si eu am acum piureul pe foc ( cartof, dovlecel, morcovi, telina, piept de pui ), dupa care o sa le belnduiesc cu putina sare si ulei de masline....

pot sa spun ca sebi in continuare, dupa ce mananca, oricat ar manca, mai si si putina tzatzica...

cu spanac, nu am incercat deloc pana acum....ma simt vinovata pentru ca ...nici mie nu-mi place, asa ca nu mi-a venit nici lui sa-i fac...dar o sa incerc...spuneti-mi si mie, va rog, cum il faceti voi?

as vrea sa-mi explicati si mie cum postati voi filmuletele? as vrea sa postez si eu cateva....sau sp[uneti-mi de unde cititi toate chestiile astea....

bumbita si sebastian(03.01.2006)
capsunica mea

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MIRA, felicitari pentru job, ma bucur pentru tine, sa dea Dumnezeu sa fie totul asa cum iti doresti tu!
La Multi Ani pentru David, sa creasa mare, frumos si norocos!
BUMBITA, habar nu am cum se pun filmuletele.
TOANCA, sa iti traiasca Mateias si sotiorul si sa fiti fericiti toti trei!
ANASOL, ce scump e incarcatorul ala!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

chiar ca scump,dar ce sa fac sa stau asa cu camera bibelou?,am dat 15 mil pe cam si auzi 2 mil incarcatorul,ce hoti.........pana intr-un mil mai ziceam dar asa si drumul pana la is,niste magari,nu mai pot de nervi..

Mergi la inceput

nici io habar n-am cu filmuletele,asteptam fetele experimentate sa ne explice

Mergi la inceput

fetelor aveti idee pe unde vine
.C. Absolut Video srl
B-dul Dinicu Golescu nr 16, Bucuresti
aici e serviceul sony
sa-i explic maicamii ca vine maine la bucuresti cu cumnata-mea
Chiar nus daca v-am povestit cumnata mea are o fetita de 7 ani si acum e iar inasrcianata,parte naspa ca are rh-ul negativ si fratemiu pozitiv,dar partea si mai proasta este ca tre sa se opereze la ochi, are - 10 la un ochi,si de asta vine la bucuresti pt operatie,sa vada daca poate s-o opereze daca e insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

pisoi3

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

am cateva filmulete super-super...mi-ar placea si mie sa le impart cu voi...eu ma uit singura la ele...si rad!nu ma mai satur de ele...
anasol...asa este cu accesoriile astea...ai nevoie de ele si nu le mai gasesti....te inteleg...si eu am nevoie de un an de o fata originala de telefon nokia 6610 i si nu gasesc...am cautat si in bucuresti si la brasov si la noi in craiova si nimic...cred ca o sa imi cumpar un alt telefon

fetelor, noi de maine o sa plecam la mare....bineinteles ca o sa luam si piticul cu noi...de abia astept...o sa luam si laptop-ul cu noi, asa ca o sa va trimit poze de acolo...

astept cu nerabdare " procedura" postarii filmuletelor de la experimentate ...cu multumiri anticipate!!!!!!!

bumbita si sebastian(03.01.2006)
capsunica mea

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Haideti sa va dau paste la o reteta care am gasit-o eu (ca e bine, ca e rau, nu stiu):

Piure de spanac
200 g spanac, 1 lingurita zahar, 5 g unt, 5 g faina, 100 ml lapte, 5 g orez, sare, lamaie.
Se spala spanacul pana apa iese curata, se scot coditele si se lasa sa se scurga. Se fierbe inabusit in zeama lui sau in bain -marie. Se toaca pe un fund de lemn. Separat, se face un sos Bechamel din 5 g unt, faina si lapte. Se pune spanacul in sos, orezul care a fost fiert separat, si se lasa sa mai fiarba putin. Se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie.
Sos Bechamel
5 g faina, 5 g unt, 100 g lapte
Se topeste untul, se pune faina amestecand mereu, fara sa se rumeneasca. Se stinge cu laptele rece, amestecand continuu cu lingura, sa nu se faca cocoloase.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput