Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am aparut si eu, ale mele fete urla care mai de care, A facut selin un circ pana a adormit, acum e randul Dariei.....si eu am atata treaba de nu mai stiu de mine.
Azi David implineste 4 ani, vreau sa-i fac un tort pentru diseara cand se intoarce de la gradinita, ceva praji pentru maine la gradi, cu prietenii lui il sarbatorim poate vineri, mai asteptam sa se incalzeasca nitel vremea.....casa mi-e ca dupa razboi
......dar cel mai important am primit jobul....nici nu-mi vine sa cred, mai trebuie sa-si dea acordul farmacistul cantonal sper sa nu faca figuri, eu l-am sunat cu ani in urma si mi-a spus ca nu e problema din partea lui, de lucru sa-mi gasesc.....asta din cauza diplomei mele romanesti. Daca e de la 1 octombrie incep.
trebuie sa plec Daria nu vrea sa doarma
La multi ani Mariilor!!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Anda, nici la mine nu merge mess o fi ceva de la ei!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele si bebei.
Am aparut si eu pe aici, dar intai m-am pus la curent cu noutatile.
la toti cei care isi serbeaza azi ziua de nastere.
miraklucker sa-ti traiasca baietelul!
Azi este si ziua sotului meu (de nume), iar maine e ziua sotului de nastere (schimba prefixul 30 de ani), iar maine, ne-a zis un preot ca este si sfantul Matei.
DECI MAINE E ZIUA BAIETILOR MEI!!!
Am fost la munte, unde tin sa va spun ca a fost minunta.
Mateias a mancat de a rupt, a dormit, a stat foarte mult afara, cu alte cuvinte i-a priit.
Asa ca peste vreo 3 saptamani il ducem din nou.
Ca noutati, deja ni se vad un pic dintisorii de sus (ca pe cei de jos ii avem de ceva timp), insa ne chinuie destul de tare.
Dar, de dormit dormim, de mancat, mancam....
Toate bune si frumoase.
Ati incercat sufleul de dovlecei?
Si daca da, cum vi sa parut?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Aoleu Toanca am uitat de sufleu. Am facut. Mi-a placut la nebunie! Mie! Ca pe Tibi l-am prins intr-un moment taaaaaaaaare prost si nu a vrut nimiiiiiic (ieri nu a papat nimic de la 8juma dimineata pana la la ora 16). Dar iese super. E usor de facut si cred eu ca o sa-i placa si lui.

Dana La multi ani! Sa va iubiti mai abitir ca in prima zi!
Mira LA Multi Ani lui David! Spor la gatit si felicitari pentru job!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

salutare fetelor!
Toancaeu am incercat sufleul de dovlecei.i-a placut foarte mult lui sebi...el care este un mofturos fara pereche...mai mult, i-am facut trei zile la rand aceeasi reteta...mi-am notat-o in carnetel....multumesc...
ati inceput sa le dati gris cu lapte?

bumbita si sebastian(03.01.2006)
capsunica mea

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita Dar vad ca i-a placut lui Sebi, nu gluma. Maine vreau sa-i fac spanac lui Tibi. Prevad un esec total (asa ca pregatesc si altceva), dar macar ma stiu cu sufletul impacat ca am incercat.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

puiul doarme io bantui pe aici,i-am facut legumele ,i-am pasat si orez cu ele si sare le-am pu is super le-as manca io
mamam,ce mai bea fiiumeu apa daca i-as da un kg intr-o zi tot l-ar bea
fetelor nus ce sa fac sa dau salteluta de la patut la nivelul de jos,ca se ridica de acu pe margini ,mi-e sa nu sara peste,dar daca pun salteluta la nivelul de jos ce greu o sa-mi vina sa-l pun la nani acolo sa-l iau ca e jos tare,voi cum faceti?
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

anas cum faci spanacul,il fierbi pur si simplu si-l mixezi sau cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, ma bucur ca am reusit sa va fiu de ajutor.
Lu' fimiu daca i-as da zi lumina sufle de dovlecel, n-ar zice nu.
Da, vad ca si spanac mananca ...... si diseara vreau sa-i fac supa cu galusti.
Bumbita, eu gris ii dau de la 6 luni, dar ii dau din ala instant.
La Milupa gasesti cereale cu fulgi de orez si porumb; este delicios si are exact gustul de gris cu lapte.
anasoleu te sfatuiesc sa dai salteluta mai jos sa nu ai vreo surpriza neplacuta.
Si eu l-am lasat la nivelul de jos si sa stii ca nu e greu deloc sa-l iei din patut sau sa-l pui in patut

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

fetelor am primit raspuns de la sony
Ma numesc Elena Ozunu si lucrez la departamentul service .
Pentru aparatul dvs. marca Sony model DCR-HC19E va pot ajuta cu partea de alimentare, adica cu alimentatorul care se numeste AC-L25 si costa 180 ron.
Eu il pot trimite printr-o firma de curierat rapid cu plata in ramburs, adica dvs platiti la curier contravaloarea alimentatorlui de 180 ron si transpotul dus (colet) - intors (banii).
Daca sunteti deacord si doriti, puteti sa-mi transmiteti prin e-mail adresa dvs exacta si pe ce nume sa facturez

Mergi la inceput