Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bb-lul meu doarme de la 10,n-am mai mancat de la 7 dimineta si tot astept sa se trezeasca sa-i dau fructele.stiti ce frumos doarme cu nasul in perna pe burtica,parca is niste ingerasi cand dorm,mor de dragol lui
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

bee si noi plecam in vacanta de o zi la cheile bicazului-lacul rosu ca e mai apropae de noi.plecam sambata asta si ne intorcem duminica ca al meu sot cu serviciul lui, nu poate sa-si ia concediu ,ca am fost in grecia in iunie si gata i s-au dus zilele.oricum de abia astept sa ma recreez o zi la munte.
bee-luati si bb cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Fa-i si tu o poza lui David acum cand doarme, sa-l vedem si noi pe ingeras!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

anas -dar nu am aparat am numai camera si aia descarcata si incarcatorul l-am pierdut.Apropo stie cineva unde gasesc incarcator la camera sonyDCR-HC19E?
NU GASESC NICAIERI

Mergi la inceput

Off, mai Anasol, pacat, mi-ar fi placut sa-l vad pe David dormind! Cat despre incarcator llhfWLHJFBOUY, sau cum zici tu....habar nu am.

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anasol, dar la asia de unde ai cumparat camera, nu ai incercat? Vad ca-s multi care vand.

tiberica fara frica

Mergi la inceput

anasebe-eu am cumparat camera de unde lucrez io la MEDIA GALAXY IASI.sI ITI DAI SEAMA CA DACA AVEAU LUAM. aM FOST SI LA REPREZENTANTA SONY IN IS NU AU,M-AU TRIMIS LA FLAMINGO NICI ATATA. ACUM AM SCRIS UN MAIL LA ASTIA DE LA SONY LA BUCALE.
sa vad ce raspuns primesc,pup

Mergi la inceput

Anasol Bine ai facut ca le-ai scris. Pai e stupid sa nu gasesti. Dar... nu ma-s mira, sa nu aiba, caci doar suntem in Ro.

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Iar nu merge mess-ul, nu stiu ce are de nu merge, nu vrea sa se conecteze!
BEE, pai o sta Mark toata ziua intre matze si jucarii, dar si eu ma joc cu el si ii citesc povesti iar cand vine sotul stam amandoi dupa el, ne jucam cu el, ii cantam, nu mai zic de scos la plimbare si altele. Da' lasa sa iubeasca el matzele, ca pe noi sigur ne iubeste, imi doresc mult de tot sa invete sa iubeasca animalele si sa nu le chinuiasca. Asa ca io zic ca e pe drumu' al bun. Lasa ca o zice el mama si tata, are tot timpul. Ce-mi place la el e ca e independent si nu sta toata ziua agatat de noi, a invatat sa se joace singurel si nu se plictiseste cand noi suntem ocupati cu altele.
SILVI, spune-mi si mie, te rog, cat costa Huggies-ul la Metro si cate bucati sunt intr-un pachet? Ai curatat oala? Io tocmai am uitat una pe foc, ca ii citeam lui Mark povestea de pranz, asa ca acum ma duc sa aplic metoda despre care am scris mai devreme.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

ANA, asa e, si io zic ca tine, nu m-as mira sa nu gaseasca Anasol incarcator, ca de, la noi e totul posibil, io am patit-o cu un incarcator de telefon mobil, s-a ars si nu am mai gasit.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput