Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Si eu stiu ca nu e bine sa petreci azi, dar...pana la urma e ziua lor onomastica.
Cheful si cinstea le asteptam intr-adevar pe 8 sept si o tinem pana pe 9 ca sa se serbeze si Anele.

Fetili, cand e Sf. Alexandru?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Gata, am aflat. Pe 30 august.

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani uram si noi tuturor celor capr poarta numele de MARIA.

Am si eu o MARIA(mama care isi serbeaza si ziua de nastere).
J G la Carla sa treaca sperietura.
anasebe si mie mi tare somn ca papusa mea a adormit aseara pe la 8 si nu a papat de seara si azi dimineata s-a trezit la 5 , a papat si a mai tras un puiut mic de somn iar acum povesteste si se distreaza si pe deasupra mai face si ca si un catelus (cand are limba scoasa)de bucurie dar nu pot sa-mi dau seama ce o bucura intr-atata.
anasol la noi pe 8 sept. se tine Sf. Marie mica

dana_ene la cat mai multi ani de acum inainte si papuselele sa va aduca numai bucurii.
silvi_2005 s-au topit banii ai avut spor las' ca vin altii
Giova listuta

si la restu si la bebelini si babeline

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si noi suntem la zi cu ce se scrie pe net si cu pozici vizionate si filmulete, dar cu scrisul......mai rarutz, ca sunt cu ochii pe Ana ca pe butelie. SI tot degeaba! Zilnic reuseste sa cada si sa se loveasca, asta chiar sub ochii mei si chiar in conditiile in care fata sta pe jos si de jos unde sa mai cada? Gasestea ea colturi de pat, usa, sau direct parchetul de care sa se loveasca. CE sa fac si eu, daca ea vrea doar in picioare si se catara pe te miri ce! E in stare sa se catere pe cutia de servetele umede. Se sprijina in ea, ridica fundul si tzup in picioare.
LA MULTI ANI celor ce azi isi serbeaza ziua de nume!
DAna, la cat mai multi ani fericiti alaturi de sot si papusile mici!
Ali, felicitari pt Iarina care a papat 2 banane.
Anasol, daca am inteles bine ai un dintos cu 4 dinti! Felicitari!
Silvi, spor la diversificat. Hai sa-ti dau alte idei, ca si eu sunt cam disperata. Fa-i mai multe feluri de papa. Foarte diferite si da-le pe rand la aceeasi masa. Sa aleaga el ce-i place. Si chiar daca mananca putin din fiecare se aduna. MAi nou asa fac si surprinzator e mai bine. Dimineata fructe cu cereale si iaurt cu branza (nu mai spun ca dupa branza Fagaras e innebunita). Ai incercat Nectarina? Mofturoasa mea a capotat in fata ei. Nu-i mai tb nimic de vreo 4 zile decat nectarina cu orice. La pranz ii dau legume/piure/pilaf/mamaliga, urmate de branza, iaurt si fructe (pepene cu cereale). Seara iaurt. Si eu zic sa nu-l infometezi si sa-i dai lapte cat cere. Ana de putina vreme nu mai vrea lapte ziua decat pe la 2 cand o culc (atunci cred ca bea de relaxare si placere). Insa seara si noaptea recupereaza. Baga 4 mese de lapte, deci minim 600ml.
Deea, m-ai omorat cu pozele, cu rucsacul pt bebe si cu papa la fata. Am leshinat de tot, pe loc. Sa fie sanatoasa mititica si voi pe langa ea. Si sa stii ca Willi (free) arata bine! Nu stiu ce avea mama ta cu ponchoul. Era
Giova, spor la pregatirile de nunta. Ai ceva emotii? Nu-ti vine s-o iei la goana? Ca eu asa patisem.
Tina, tot am vrut sa-ti spun, dar cum n-am prea intrat si am uitat......Sanatate multa tizei noastre dragi. Sper din suflet sa nu va mai dea emotii si sa fie sanatoasa micuta.
Janina, Carlita mica. Nu plecati in Franta?
March, frumoasa foc draguta Ioana. Si pe motocicleta. Si Robert va avea un soc cand o sa vada cat ii seamana.
In continuare sa stiti ca va pe toate si pe cei mici.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Si hai sa ma plang eu de mine si s-o laud pe Anuska. Eu cred ca am facut o enteroviroza. Am o stare oribila de 2 zile. Febra si manifestari digestive urate. Tot ce sper e sa nu ia Ana de la mine. Ana mea in schimb e scumpa foc, dulce si cuminte (daca se poate spune asta despre un bebe care nu sta locului nici o secunda). Daca fug in bucatarie si ea e pe jos, plange si vine dupa mine. In baie la fel. Singura problema majora e ca face escala la pantofi si vrea sa-i haleasca cu talpa cu tot. Asta noapte intre 10 si 8 s-a trezit doar de 2 ori. La 1.30 si la 5, pentru lapticul drag. In rest a dormit super, ceea ce la noi e mare eveniment.
Acum fac planuri de concediu (ceva tare spectaculos) si tot bantui netul.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani mariilor! si celor care se simt maria azi! ca sarbatoriti sau nu, sa aveti parte de o zi superba!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetelor
LA MULTI ANI MARIILOR CARE SE SERBEAZA AZI! Numai bine si sanatate sa le dea Dumnezeu!
SILVI, merci mult pentru raspuns, asa o sa o iau si eu, incetul cu incetul, poate il fac sa bea mai putin laptic, sa ajunga la 600 cum spuneai si tu, ca e innebunit dupa lapte, numai asta ar manca daca l-as lasa.
Si, cum spunea si BEE, si al meu bebe e innebunit dupa nectarine, mananca in disperare, nectarine cu banane, cu branzica, cu mere etc.
In ceea ce priveste oalele arse, incearca cu CIF, freaca putin, lasa la inmuiat apoi freaca iar. Daca oala e antiaderenta freaca cu burete moale, daca e oala obisnuita, freaca cu un burete de ala mai dur si se curata imediat. Si eu am ars aseara piuré-ul lui Mark si la 11 noaptea curatam oala.
BEE, sper sa te faci bine, si sa nu ia Anuka de la tine. Bravo ei ca e activa, lasa ca e bine, se potoleste ea mai tarziu.
Era sa uit: Mark a zis aseara Yodi, nu mama, nu tata, ci Yodi (asa il cheama pe pisicul cel mai mic), iar in urma cu vreo doua saptamani a zis bebe, de unde rezulta ca probabil eu si sotul vom fi ultimii carora le va pronunta numele.
Se ridica in picioruse, se tine de marginea canapelei si se ridica, sau se ridica in tarc, de manere. Daca il tinem de manute, paseste.
In patru labe a invatat sa mearga aseara, dar parca ii place mai mult in picioruse.
Premergator nu mai luam ca nu are rost, avem unul, un Chicco mai vechi, fara jucarii, de la nepoata-mea dar nu vrea sa stea in el, urla, asa ca nu il fortez; in schimb, daca il luam de manute si il ridicam in picioruse e cel mai fericit.
Cam cu atat ne laudam. Fug sa ii prepar masa.
O zi faina, fetele.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am mai intrat o secunda, bebe e la plimbare cu Rodica bunica si eu am adunat de prin casa si am pus o supita la foc,sper sa nu o fac scrum si pe asta. inchipuiti-va ca am lasat-o pe foc ieir si am plecat la Metro .
Bee, iti multumesc din suflet pentru sfaturi, nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani sa-i dau mai multe feluri la o masa. o pupacesc mult de tot pe Anuska ta, ma bucur ca e asa zglobie, acum e "prea" zglobie dar asa le sta bine bebelasilor.Te-ai ocupat f mult de ea si acum iti arata rezultatele, e o scumpica.Nici Alain nu are stare, nu pot sa-l las nici o secunda, m-am convins dupa tranta luata sub ochii mei. Vreau sa te mai intreb ceva( asta respectand principiul ajuta un prieten si data viitoare cand va avea nevoie va apela tot la tine ), imi spui te rog cu ii faci tu pilaful si mamaliguta si mai ales cu ce ii dai mamaliguta. Voi incerca si cu nectarina, sa vad daca merge. Alain manancaenorm de mult lapte, peste un kg/zi dar n-am de gand sa-l reduc pan cand nu-l pot inlocui cu altceva. Multumesc inca o data. Spor la cautat vacannte, unde v-ati gandit sa mergeti, eu am bantuit netul o luna pana am ales, daca te pot ajuta cu ceva informatii o fac cu placere.
Alin, si voua, pai am bagat la greu cumparaturi pentrubebe, doar sunt ai lui banutii.
Fug sa mai adun din casa si sa pun la foc o ciorbita pentru jena ca imediat mis e intoarce bebe. Vroiam sa va mai zic de gris si de alte cateva chestii dar intru mai tarziu.

poze

Mergi la inceput

Anda, ce m-am distrat cu Mark si Yodi! Super! Asta ca sa vezi cat va baga pe voi in seama si cine e important pentru el! Pai daca toata ziua sta intre jucarii si pisici, doar n-ai vrea sa zica mama?
Silvi. Pilaf, eu i-am facut cam ca pentru noi: jumate de rosie, o felie de ardei rosu, morcov, pastarnac, toate pe foc cu putin ulei sa lase eosia zeama. Apoi apa sa fiarba radacinoasele care fierb mai greu. SI cam dupa 20-30 de minute pun putin orez si completez cu apa. Ieri in chestie i-am bagat la sfarsit si piept de pui (deja facut la cuptor) ca sa-i dea un gust ceva si gata pilaful. Din chestie aleg morcovii, pastarnacul, carnea si ceva orez, bag la robot si papa fata cat papa si ea. Dar sa stii ca eu ii pun sare, altfel nu mananca. Mamaliga o fac fix ca pentru noi, doar ca din ce iese iau cam 2 linguri,pun branza de vaci si iaurt, sare si totul la robot (chestia asta ii place mult). Si incearca sa-i dai carnea bucati, direct din mana ta. Poate asa o va manca mai bine. Ana asa mananca de multe ori. De promotia Huggies la Metro, am profitat si noi! Super. De plecat cred ca plecam in Suedia cu masina. Adica facem un fel de tur al Europei de Nord cu masina. Vom face vreo 6mii si ceva de km cu masina, in 10 zile. CE sa faci daca eu si sotul n-avem stare sa vegetam intr-un loc la soare? Ma mai intreaba el din cand in cand: "Chiar nu vrei sa mergem si noi undeva linistiti sa stam si sa nu facem nimic?". Dar se lecuieste rapid. SI ne mai intrebam pe cine seamana copilul nostru agitat!

Bee

Mergi la inceput

Anda E suuuuuuuuuper Mark! Bravo lui!

tiberica fara frica

Mergi la inceput