Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vlad !!!

Ali, Janina noapte buna.

Eu mai bantui pe aici, eventual mai fac la lista, caci numai acum a plecat sora-mea din Arad.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Tina, si Roxana mea adoarme la zgomotul aspiratorului. Asta in timp ce sora-sa e super-speriata de acelasi zgomot.

Giova, ma bucur ca te-ai mai linistit.
Lasa, ma, ca trece si vremea asta a pregatirilor si-apoi o sa devii nostalgica .
Pupam pe Marco cel cuminte si sociabil.

March, dulce foc Ioana ta. O frumusete e !

Dragelor, maine aniversam si noi 8 ani de casnicie .
Mamaaaa, ce-au trecut !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Of, of saraca Carlita! Cred si eu ca s-a speriat. Bine ca nu si-a julit nasucul ca fii-miu! Pup pe nasuc sa uite repede!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Gio Super listuta!

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!

Urez LA MULTI ANI si celor care au in familii cate o Maria sau cate un Marian!

Irinaaaaaa sa-ti traisca barbateii!

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu am facut ceva la listuta. undeva, pe la sf. s-a strecutrat o greseala, dar acum noaptea nu o gasesc, e intuneric.
Va rog, daca aveti alte pareri bune sau rele, eu le accept.

Dana 8 ani de cand sunteti casatoriti, nici nu se observa.
la cat mai multi ani fericiti impreuna, alaturi de cele 2 !!!
Anasebe ma bucur ca-ti place lista.
JG pupicei la micuta saltareata. bine ca nu si-a julit nasucul.Marco tot in nas a picat ieri, nu l-a prins matusi-mea, dar bine ca nu s-a lovit tare.

Mario si marian!!!
tuturor celor ce poarta numele Maria!!!

Fete va pupic, maine voi intra, ori in cursul zilei, ori seara tarziu. O astept pe sora-mea in pat, caci sunt franta de oboseala.
si noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si din partea noastra pentru cei care sarbatoresc astazi ziua SF. MARIA !

Giova, mersi .
A venit sora ta presupun, nu-i asa ?
Acum cred ca te simti mai bine, ca ti-a revenit intr-o anumita masura starea de bine .

Tot sambata asta si Astery e nasha !
Cum stati cu pregatirile, doamna ?

Trimit un pupic de la Roxana pentru nasucurile lovite !

Mergi la inceput

Mi-e un somn de abia imi pot tine ochii deschisi! Fii-miu in schimb e vesel nevoie mare. Vorbeste de-l aud toti vecinii.

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetelor,si pe mine ma cheama maria, dar la noi in Moldova astazi este sf maria pt morti,adormirea maicii Domnului,la noi se aniverseaza sf maria pe 8 sept de nasterea maicii domnului. asa e la noi. pe 8 o fac lata
davidutul e tot piscat de tantari,in schimb e o veselie tot, mananca bine si ar merge toata ziua in picioare,tinut de mami,bineinteles.
pupam bebei si mamicile si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI PUP
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani tuturor celor care se numesc Maria sau un Marius sau Marian in falilie!!!
Am intrat sa vad ce e pe aici, ieri am fost pe drumuri toata ziua, incepand cu plimbarea de dimineta, la doctorita, urmand cu vizita la posta sa-mi scot banii, iar apoi Metro cumparaturi, vizita la fratele meu si am ajuns seara acasuta. Am reusit sa ajung acasa cu 500.000 din cele 8 milioane , dar i-am imprumutat 3 mil lui Jean sa-si ia un telefon deci nu e asa de grav. E o superoferta la Metro la scutece Huggies, daca iei doua pachete iti da unul gratis, asa ca m-am pricopsit cu 3 pachete . ca sa nu inchei ziua fara boroboate, am ars supa lui Alain, carbonizata de-a dreptul, stie cineva daca se mai poate curata oala?
March, ma bucur nespus ca sunteti bine, pupici si sa-l vedeti pe tai cat mai curand.
Giova, spor la treba, super treaba cu listuta.Bravo lui Marcolino ca e asa de cumintel si nu va face probleme, pupici sa-i treaca supararea de la cazatura.
JG, pupici Carlei pentru cazatura. Cred ca te-ai speriat, am patit-o si eu si stiu cum e.
Dana_Ene, la multi ani si tot ce va doriti alaturi de familia voastra minunata!!!!
Anasebe, Ali si restul fetelor, pupici, merg ca Alain s-a pus pe urlat in loc sa adoarma......

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasol

buna fetelor,si pe mine ma cheama maria, dar la noi in Moldova astazi este sf maria pt morti,adormirea maicii Domnului,la noi se aniverseaza sf maria pe 8 sept de nasterea maicii domnului. asa e la noi. pe 8 o fac lata

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Anasol, eu tocmai de aceea le-am urat "celor are se sarbatoresc astazi" fiindca stiam ca sunt zone in care Sf. Maria e sarbatorita pe 8 septembrie.

La noi, insa, in Muntenia azi se sarbatoresc cei ce poarta nume derivate din Maria.

Biata mea Roxanica doarme la greu . Recupereaza cat e Oana plecata la bunici .

Mergi la inceput