Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Vlad
!!!
Ali, Janina noapte buna.
Eu mai bantui pe aici, eventual mai fac la lista, caci numai acum a plecat sora-mea din Arad.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
dana_ene spune:
Tina, si Roxana mea adoarme la zgomotul aspiratorului. Asta in timp ce sora-sa e super-speriata de acelasi zgomot.
Giova, ma bucur ca te-ai mai linistit.
Lasa, ma, ca trece si vremea asta a pregatirilor si-apoi o sa devii nostalgica
.
Pupam pe Marco cel cuminte si sociabil.
March, dulce foc Ioana ta. O frumusete e !
Dragelor, maine aniversam si noi 8 ani de casnicie
.
Mamaaaa, ce-au trecut !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
Of, of saraca Carlita! Cred si eu ca s-a speriat. Bine ca nu si-a julit nasucul ca fii-miu!
Pup pe nasuc sa uite repede!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Gio Super listuta!
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!

Urez LA MULTI ANI si celor care au in familii cate o Maria sau cate un Marian!
Irinaaaaaa sa-ti traisca barbateii!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
Giova spune:
Eu am facut ceva la listuta. undeva, pe la sf. s-a strecutrat o greseala, dar acum noaptea nu o gasesc
, e intuneric
.
Va rog, daca aveti alte pareri bune sau rele, eu le accept.
Dana 8 ani de cand sunteti casatoriti
, nici nu se observa.
la cat mai multi ani fericiti impreuna, alaturi de cele 2
!!!
Anasebe ma bucur ca-ti place lista.
JG pupicei la micuta saltareata. bine ca nu si-a julit nasucul.Marco tot in nas a picat ieri, nu l-a prins matusi-mea, dar bine ca nu s-a lovit tare.
Mario si marian
!!!
tuturor celor ce poarta numele Maria
!!!
Fete va pupic, maine voi intra, ori in cursul zilei, ori seara tarziu. O astept pe sora-mea in pat, caci sunt franta de oboseala.
si noapte buna.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
dana_ene spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra pentru cei care sarbatoresc astazi ziua SF. MARIA !
Giova, mersi
.
A venit sora ta presupun, nu-i asa ?
Acum cred ca te simti mai bine, ca ti-a revenit intr-o anumita masura starea de bine
.
Tot sambata asta si Astery e nasha !
Cum stati cu pregatirile, doamna ?
Trimit un pupic
de la Roxana pentru nasucurile lovite !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
anasebe spune:
Mi-e un somn de abia imi pot tine ochii deschisi! Fii-miu in schimb e vesel nevoie mare. Vorbeste de-l aud toti vecinii.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasol spune:
buna fetelor,si pe mine ma cheama maria, dar la noi in Moldova astazi este sf maria pt morti,adormirea maicii Domnului,la noi se aniverseaza sf maria pe 8 sept de nasterea maicii domnului. asa e la noi. pe 8 o fac lata
davidutul e tot piscat de tantari,in schimb e o veselie tot, mananca bine si ar merge toata ziua in picioare,tinut de mami,bineinteles.
pupam bebei si mamicile si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI PUP
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
La multi ani tuturor celor care se numesc Maria sau un Marius sau Marian in falilie!!! 

Am intrat sa vad ce e pe aici, ieri am fost pe drumuri toata ziua, incepand cu plimbarea de dimineta, la doctorita, urmand cu vizita la posta sa-mi scot banii, iar apoi Metro cumparaturi, vizita la fratele meu si am ajuns seara acasuta. Am reusit sa ajung acasa cu 500.000 din cele 8 milioane
, dar i-am imprumutat 3 mil lui Jean sa-si ia un telefon deci nu e asa de grav. E o superoferta la Metro la scutece Huggies, daca iei doua pachete iti da unul gratis, asa ca m-am pricopsit cu 3 pachete
. ca sa nu inchei ziua fara boroboate, am ars supa lui Alain, carbonizata de-a dreptul, stie cineva daca se mai poate curata oala?
March, ma bucur nespus ca sunteti bine, pupici si sa-l vedeti pe tai cat mai curand.
Giova, spor la treba, super treaba cu listuta.Bravo lui Marcolino ca e asa de cumintel si nu va face probleme, pupici sa-i treaca supararea de la cazatura.
JG, pupici Carlei pentru cazatura. Cred ca te-ai speriat, am patit-o si eu si stiu cum e.
Dana_Ene, la multi ani si tot ce va doriti alaturi de familia voastra minunata!!!! 
Anasebe, Ali si restul fetelor, pupici, merg ca Alain s-a pus pe urlat in loc sa adoarma......
poze
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by anasol
buna fetelor,si pe mine ma cheama maria, dar la noi in Moldova astazi este sf maria pt morti,adormirea maicii Domnului,la noi se aniverseaza sf maria pe 8 sept de nasterea maicii domnului. asa e la noi. pe 8 o fac lata
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Anasol, eu tocmai de aceea le-am urat "celor are se sarbatoresc astazi" fiindca stiam ca sunt zone in care Sf. Maria e sarbatorita pe 8 septembrie.

La noi, insa, in Muntenia azi se sarbatoresc cei ce poarta nume derivate din Maria.
Biata mea Roxanica doarme la greu
. Recupereaza cat e Oana plecata la bunici Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)