Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Aoleu Andreeo...sa mor daca mai calcam pe la soacra-ta prin casa! Ce sa zic e o doamna. Si nici un as mai fi primit-o in vizita! Moama numai citind, m-au apucat nervii, nici nu-mi pot imagina ce nervi ai tu!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ursoica-lasa ca nu esti singura-asa is soacrele-acre
nici a mea de cand s-a nascut david, a venit atunci cand l-am nascut si i-a pus 50.000 lei si atat,de atunci nik,nici o punga de lapte nik,un mar, un kkt acolo mic simbolic,de jucarii haine si de astea nici nu mai vb,si nu ca nu ar avea bani ca amandoi au vreo 15 mil.
in schimb mai sta cu bb(asta ma ajuta mult,cand mai merg la banci sa platesc rate si vreo nunta ceva) si din pct asta de vedere nu am ce sa comentez ca are mare grija de el.dar in rest.............
io m-am saturat sa-i fac capul calendar sotului, ca maicata sa si asa,ce vina are el. si la fel maicamea e in stare sa-i dea si luna de pe cer
asa ca stai calma mai sunt socrele de astea ZGARCITEEEEEEEEEE

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, fetelor!
Vad ca bebeii care faceau mofturi la papa s-au apucat acuma de recuperat. Bravo lor! Sabina inca face mofturi. Cred ca a ramas singura care nu prea vrea sa pape. da nu-i nik, o sa se apuce si ea intr-o zi de chestia asta.
Mai fetelor, imi vine citeodata cind persoane de pe strada dupa ce ma intreaba cite luni are fata imi zic :"Da? credeam ca are mai putin, vreo 4. " Da ma calmez repede, ce sa fac daca asa e fetita mea delicata si finutza, sa fie ea sanatoasa ca in rest ...ne descurcam noi cumva.
Azi mincam prune si Sabina s-a intins si ea la farfurie. Se uita in gura mea si i-am dat si ei sa roada dintr-o juma de pruna. Mai fetelor nu puteam sa i-o mai iau din gura, facea scandal , dar mie mi-era frica sa nu se inece ca rupea niste bucatele destul de mari. Insa nu s-a inecat deloc, chiar m-am mirat. Concluzia mea e ca ea vrea papa de oameni mari. Probabil ca de la 6 luni o sa incep sa-i dau sa pape ce papam si noi, ca alta solutie nu am.
Anasol, sa fie David sanatos si voi la fel ca sa puteti sa aveti grija de el si sa-i oferiti voi tot ceea ce-i trebuie, iar despre soacra lasa c-o sa-i arate el cind o sa fie mai mare cit de mult o iubeste. Oricum daca te ajuta ca mai sta cu david e si asta mare lucru. Eu tre sa car fata cu mine peste tot ca n-am la cine s-o las. Ai mei locuiesc tot in iasi, da mereu cind am nevoie se intimpla sa nu poata ei, desi m-ar ajuta cu mare drag ca o iubesc pe fata tare mult. Eu pentru soacra mea am tot respectul. E o femeie deosebita, desi uneori mai face si ea nazuri.
va pupicesc

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Iar tu ursoaica nu mai te enerva si pentru asta. Iti zic si tie acelasi lucru ca si lui Anasol, sa fii tu sanatoasa ca sa nu ai nevoie de nik de la socrosenie. Ai grija de spatele tau

poze Sabina

Mergi la inceput

lasa ma irina nu te necaji cu ce zic oamenii pe strada,mie mi se pare ca arata bine pt varsta ei,nici david al meu nu e vreun grasan,desi sa recunosc mi-ar placea,in ceea ce o priveste pe soacramea, ai dreptate,ea nu e rea asa nu am avut probl cu ea, atat doar ca e cam zgarcita asa.....
poate facem si noi o intalnire pe sambata viitoare, ca asta nu pot ca plec la cheile bicazului ,si peste 3 sapt am o nunta, ca vorbiseb cu anymony ,sa ne intalnim cu toatele care mai sunt de prin is, sa preluam si noi moda bucurestencelor
pupicei la bebita

Mergi la inceput

Anasol, mi-a zis Any si mi-ar placea si mie sa ne intilnim. Cum zicea Any poate gasim si noi baieti pentru fetele noastre. ca vad ca toti ceilalti sunt cuplati care mai de care. Da e bine saptamina viitoare din punctul meu de vedere, n-am nik in plan.
pupicei la david, e frumos si cred ca seamana cu tine

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare gagicile...
Noi acuma dam raportul..ca numai traznai am patit.
Deci:am intrat si noi in clubul celor care fac BUF...aCUM 2 SERI..MI-A CAZUT DIN PAT...FIR-AR...NU ARE ROST SA MAI ZIC CA INTR-O FRACTIUNE DE SECUNDA..PINA M-AM INTORS SA-I IAU CREMA DE MASAJ..ERA DUPA BAITA....
Apoi...Cuscraa...nici Daria nu papa nici ca o tai legume...
Ea vrea sa pape cu noi,nene...Asa am concluzionat...
Cind asez eu masa..e in stare sa ne soarba din ochi..am inceput sa gatesc nesarat,fara ulei decit un pic..si ala de maslne..ca sa ii putem da si ei...
Si asa..maninca cu degetelul..nici gind de lingurita...
Asta e...Imi vine sa ma urc pe pereti...
Eu mai evadez la serviciu 3-4 ore pe zi zilele astea..ca e tati in concediu...
In rest..citesc si eu din urma..si mai scriu...
Pup toata secta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Noapte buna..tuturor...

Mergi la inceput

gagici ,nu e nimeni pe aci?
nicoleta vad ca a plecat
m-a pus naiba sa beau un ness pe la 6 n-am nici un somn offfff
grasu meu si cu david ,dorm n-au treaba,bravo lor,io creca pe la 2,3 de acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Asa tarziu? Si la ce ora se trezeste David?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput