Bebe la 3 luni si jumatate nu mananca!!!
Raspunsuri - Pagina 5
RAMONELLA spune:
Salut!
Si fetita mea a fost o mofturoasa,inca de mica.Acum are 1 an si tot asa.Am fost la o gramada de pediatrii,ne-au dat vitamine,o gramada de sfaturi dar n-a functionat nimic.I-am facut si analizele si sunt perfecte.
Am vazut ca ziceai ca a inceput sa nu pape dupa vaccinul de 2 luni.Asa si a mea.In urma cu cateva luni,am fost la o homeopata si m-a intrebat daca nu cumva,lipsa poftei de mancare este de la 2 luni,de la vaccin.Si asa a fost.De la 2 luni,dupa vaccin a inceput sa faca mofturi.I-am schimbat 4 feluri de lapte praf...dar tot putin papa.A spus ca s-ar putea sa fie de la vaccin,ca i-a blocat nu stiu ce.Tocmai s-a facut aceasta descoperire,ca ar putea fi o reactie de la vaccin.Si cica este un vaccin homeopat,in functie de ce vaccin i-ai facut,care deblocheaza.Eu inca nu i-am faut nimic,o sa mai vorbesc cu doctorita.Consulta si tu un medic homeopat,vezi ce zice.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Donia spune:
Perdy, poate sa faca diaree de la antibiotic. Acum depinde de cat de rau e, ca daca face multe scaune apoase nu e bine, nu se mai absoarbe nici antibitoticul ca e eliminat prea repede.
Presupun ca medicul ti-a recomandat supa de morcovi ca sa ajute in diaree, si nu ca diversificare, nu? Ca e intr-adevar pacat sa incepi diversificarea daca ai lapte, inca e prea micut. Si laptele tau ii transmite cu adevarat anticorpi, gandeste-te ca pana acum poate ati evitat alte raceli datorita anticorpilor.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui perdy. Off! Cum nu ii ajungeau acum mi-a facut si diaree. De la antibiotic sau de la suculetul de morcov pe care de ieri l-am luat pentru prima data...asta tot la recomandarea pediatrului. Mi-a mai spus sa-i dau fiertura de morcov in completarea a doua mese, doua zile. Dar Alex nu mananca lapticul dar sa mai vrea si supa aia sau ce-o fi ea. NU a vrut si basta. Perdy |
Perdy, probabil antibioticul e de vina. Si de obicei se recomanda introducerea unui aliment nou cand copilul este sanatos.
Inainte de olosirea batistei bebelusului trebuie sa ii bagi ser fiziologic incalzit in nasuc ca sa inmoaie mucisorii...poate de aia ti-au iesit firicele de sange.
Ramonella ..si noi la fel...reactie neurologia la vaccinul de 2 luni...de atunci nu mai papa deloc bine si suntem slabe si suple (adica numai fi-mea ca eu am aproape 100). Despre ce vaccin e vorba?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
perdy. spune:
Fetelor nu...nu de la 2 luni au inceput problemele. Doar de cand a racit. Fiertura de morcovi mi-a spus sa i-o dau doar 2 zile pentru stomacel. Nici vorba sa diversific.
perdy. spune:
Si oare nu este bine ca am inceput sa-i dau suculet de morcovi? Ma gandeam ca nu strica.
perdy. spune:
Astept pana maine ca doctorul nu a ajuns azi :( sa vad ce spune. Sa-l schimb...am mai schimbat unul. Nu stiu ce sa zic. Si asta-i cam nebun. Imi spune: vin sambata sa-l vad pe Alex...TE BUCURI? Asa vorbeste. :)))) Miraculosul Humex eszte la mine (adica mi-a cumparat el spray nazal) ...TE BUCURI? Numai de nebuni avem parte. Prima pediatra intra in casa ca un fulger si iesea la fel pana sa ma dumiresc era plecata. Imi faceam o lista cu intrebari dar nu apucam sa o intreb nimic. Acuma asta cu...TE BUCURI???
perdy. spune:
Chiar; cum pot si eu sa postez poze aici pe forum? Am incercat pe la profil personal si nu merge. Eu sunt noua aici.
RAMONELLA spune:
Creem noi am facut Pentaxim,dar se poate face de la oricare si pt oricare este leac.Deci nu sunt singura careia i s-a spus asta.Si voi ce ati facut???Noi inca nimic.Parca mi-e frica.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
oanamada spune:
Draga mea este mai mult ca sigur de la antibiotic!!! Si fetita mea a facut la augmentin Bis...intr-adevar si noi am folosit biotics baby...il puneam in laptic si ne-am mers foarte bine cu el, mai ales ca, in afara de oprirea diareii, regleaza si flora intestinala in timpul adminsitrarii antibioticului si functioneaza ca un pansament gastric.....Poate ar fi bine sa-l intrebi Toti medicii, asa cum spunea si cineva mai sus recomanda alimente noi introduse la copil cand este perfect sanatos....nu cred ca au morcovii ceva, dar sincer...dupa ce este bulibasit si afectat de boala...sa mai si manance altceva decat laptic care este singurul gust cunoscut???? cred si eu ca nu a vrut! Ce sa-ti zic....sanatate multa si sa scapati repede!
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Creem noi am facut Pentaxim,dar se poate face de la oricare si pt oricare este leac.Deci nu sunt singura careia i s-a spus asta.Si voi ce ati facut???Noi inca nimic.Parca mi-e frica. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Am facut vaccinul de 1 an dupa care febra si binenteles ca papa ioc nici nu stiu ce sa ii mai fac. Citeam la bulgarasi ca Bea a inceput sa pape. I-ai dat vitamine, ceva, sau homeopate sau pur si simplu asa a vrut ea? Sau ai nimerit vreun lapte mai bun la gust....zi-mi si mie reteta
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu