CIRESE de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

La multi ani Mariilor, Marioarelor si Mariucilor!

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani Mariilor!

Luana, din care cora ai luat tarcul?Noi trebuie sa schimbam patutul ca Victor se rasuceste si isi baga piciorusele printre gratii iar apoi urla.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna dimineata mamici si ciresici!
La multi ani tuturor Mariilor si marianilor!

Lacri, cum e vremea la Valcea? Si noi de pregatim sa venim acolo(mai exact la Calimanesti) in concediu weekend-ul asta. O sa putem purta tricou si pantaloni scurti? Aaaaa, si trebuie sa trecem neaparat pe la gelateria din Rm. Valcea ...asa ca te rugam frumos sa ne spui cum se numeste si cam pe unde se afla.

Cocutica si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

COCUTICA:imi permit sa ma bag si eu sunt din VAlcea si-mi pare bine ca vad atatea valcence pe forum!!
Vremea e placuta azi, in sensul ca nu e f.cald, e soare cu nori deci azi nu stiu de ex.daca poti umbla la pantaloni scurti...Cred ca sunt in jur de 27-28 C.
Gelateria e chiar in drumul vostru spre CAlimanesti..adica dupa Liceul BAlcescu, la urmatoarea intersectie....langa Hanul HAiducilor..pe partea stanga,e acolo si o farmacie si Policlinica OMnimed...deci spre Nord, spre CAlimanesti...Sper sa fii inteles..
Pupici si sedere placuta la Calimanesti.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by arleena

apropo de alocatie si CIC ...eu am niste nervi pe functionarii de la Oradea, ma poarta pe drumuri degeaba....astia de la cluj se minuneaza de ce acte imi cer la dosar aia din oradea, zici ca nu suntem in aceeasi tara si nu tre sa respecte aceleasi legi

nicoleta bine ai venit pe la noi!!normal ca va primim doar si Mara e ciresica

nikol tare dragut David al tau si maricel pe obrajorii aia dodoleti.

doina foarte dragutii copilasi ai..si doru are un ten de invidiat

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Multumesc , seamana cu mami!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA MULTI ANI MARII!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Ama, imi paree rau sa aud ca tot aveti probleme... Oricum sa stii ca pediatra ta nu bate campii chiar asa de rau cum crezi. Faza cu sucul de morcovi la 3 luni e depasita. Dar daca micutul face febra e bine sa ai langa tine nu neaparat fenobarbitalul pe care ti l-a recomandat ea dar macar supozitoare cu diazepam in caz ca ii creste febra rau si face convulsii. Repet nu pentru linistire ci impotriva convulsiilor cand apar sa ai ceva la indemana sa nu te uiti la el si sa intrii in panica. Iar fimoza, intr-adevar daca se inflameaza un pic zona, creste riscul sa se stranga si mai mult... asa ca e bine sa dai cu un pic de dezinfectant si sa incerci decalotarea manuala dupa 6 luni, ptr ca de multe ori merge asa si nu mai e cazul sa ajungi la operatie...
Oricum daca nu mai ai incredere in pediatra, schimb-o... e foarte important sa comunicati bine... daca vrei iti dau numarul pediatrei mele pe pm.
Si inca ceva, cum ti-au mai zis fetele pe forum aici, daca mai face rosu in gat inainte sa-i dai antibiotic, ia-i un exudat din gatulet.
te pup si fi barbata ca o sa treaca

mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by daryana

Ama, imi paree rau sa aud ca tot aveti probleme... Oricum sa stii ca pediatra ta nu bate campii chiar asa de rau cum crezi. Faza cu sucul de morcovi la 3 luni e depasita. Dar daca micutul face febra e bine sa ai langa tine nu neaparat fenobarbitalul pe care ti l-a recomandat ea dar macar supozitoare cu diazepam in caz ca ii creste febra rau si face convulsii. Repet nu pentru linistire ci impotriva convulsiilor cand apar sa ai ceva la indemana sa nu te uiti la el si sa intrii in panica. Iar fimoza, intr-adevar daca se inflameaza un pic zona, creste riscul sa se stranga si mai mult... asa ca e bine sa dai cu un pic de dezinfectant si sa incerci decalotarea manuala dupa 6 luni, ptr ca de multe ori merge asa si nu mai e cazul sa ajungi la operatie...
Oricum daca nu mai ai incredere in pediatra, schimb-o... e foarte important sa comunicati bine... daca vrei iti dau numarul pediatrei mele pe pm.
Si inca ceva, cum ti-au mai zis fetele pe forum aici, daca mai face rosu in gat inainte sa-i dai antibiotic, ia-i un exudat din gatulet.
te pup si fi barbata ca o sa treaca

pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]

Fetelor s-a mai discutat despre decalotare aici... NU VA DISTRUGETI BAIETII!!!! Cititi pe linkul acesta plasat de INAIOANA si luati decizia corecta...PLEASE!!!

http://www.circumcizia.org/decalotarea.html

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

La multi ani la toate Mariutele si Mariutii sa creasca frumosi si sanatosi... si la toate ciresicile sarbatorite azi...
Magda, succes cu operatia lui Nechita mic... va tinem pumnii... imi inchipui ce greu va e sa mai intrati intr-un spital cu el dupa tot ce ati patit... sunteti siguri ca numai chirurgical se poate?- eu stiam ca merge si tratamentul cu laser la hemangioamele mici...
Adib, eu chiar mi-as dori un copil care sa manance mai rar macar puuutin ptr ca al meu e un mancau de mama-mama . Acum serios vorbind, nu crezi ca daca nu i-ati mai da ceai deloc ar mai avea inca o masa delapte? noua ni s-a spus ca numai daca creste temperatura peste 36 de grade sa bea apa sau ceiut.
Noi ieri am fost la o intalnire cu o bebelina cam de-o seama cu noi, o frumusete... si ne-am intimidat si am inceput sa plangem si a inceput si ea de plansul nostru... a fost o jale mai incercam cu bebelinele mai tarziu....... avem poze pe yahoo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Crissa, multumim mult de informatii ...
Stiu unde este...eu am facut liceul "Al. Lahovari" si cum sunt din Calimanesti si faceam naveta, am batut zilnic zona din nord vreme de 4 ani. Noi o sa stam o saptamana la Calimanesti, dar intentionam sa ajungem si la Rm. Valcea si arata prea bine inghetata in fotografia pusa de Vivi, ca sa nu trecem si pe la gelaterie...
Ma bucur tare mult cand dau de valcence oriunde merg

Cocutica siElena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput