CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 25
LYLY809 spune:
quote:
Ma bucur tare mult cand dau de valcence oriunde merg
Si io ma am bine cu valcencele, inclusiv cu.. soacra! De unde puteti deduce ca nu sunt valceanca, hihihi
Vremea e foarte mistoaca,doar ca dimineata e cam frigulet, l-am scos pe Mocutza de l-am impartasit si i-u cam inghetat labutele,chiar daca avea jeansi lungi...noroc ca era nitel vin in lingurita cu care a fost impartasit
si s-a mai incalzit! Seara e cea mai faina vreme de plimbat bebelusii. Tot pe Calea lu'Traian este si un magazin de bebelusi de unde i-am luat astuia mic mai multe articole de imbracaminte, nu m-am putut abtine!ne merge foarte bine aici, fata de Bucuresti este super, chiar daca orasul e foarte zgomotos in timpul zilei.
Azi am mancat o ighetatade cacao de la gelateria cu pricina,caci inghetata de cacao e Monti.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
ama_kaly spune:
quote:Amonar
Originally posted by Amonarquote:
Originally posted by daryana
Ama, imi paree rau sa aud ca tot aveti probleme... Oricum sa stii ca pediatra ta nu bate campii chiar asa de rau cum crezi. Faza cu sucul de morcovi la 3 luni e depasita. Dar daca micutul face febra e bine sa ai langa tine nu neaparat fenobarbitalul pe care ti l-a recomandat ea dar macar supozitoare cu diazepam in caz ca ii creste febra rau si face convulsii. Repet nu pentru linistire ci impotriva convulsiilor cand apar sa ai ceva la indemana sa nu te uiti la el si sa intrii in panica. Iar fimoza, intr-adevar daca se inflameaza un pic zona, creste riscul sa se stranga si mai mult... asa ca e bine sa dai cu un pic de dezinfectant si sa incerci decalotarea manuala dupa 6 luni, ptr ca de multe ori merge asa si nu mai e cazul sa ajungi la operatie...
Oricum daca nu mai ai incredere in pediatra, schimb-o... e foarte important sa comunicati bine... daca vrei iti dau numarul pediatrei mele pe pm.
Si inca ceva, cum ti-au mai zis fetele pe forum aici, daca mai face rosu in gat inainte sa-i dai antibiotic, ia-i un exudat din gatulet.
te pupsi fi barbata ca o sa treaca
mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]
Fetelor s-a mai discutat despre decalotare aici... NU VA DISTRUGETI BAIETII!!!! Cititi pe linkul acesta plasat de INAIOANA si luati decizia corecta...PLEASE!!!http://www.circumcizia.org/decalotarea.html(pozeKailan)
si eu sunt impotriva decalotarii tocmai de-aia m-a enervat pediatra cand mi-a spus k trebuie decalotat,k are fimoza si i-a umblat la putza..
Nu mi-ai spus cum e cu okii lu' Kailan..s-au mai deschis de cand l-ai bagat pe lapte praf sau asa au fost mereu?
mersi frumos pt incurajari.Eu sunt impotriva decalotarii asa ca nu o sa-l decalotez nici dupa 6 luni cum zice dr.Faza cu fenobarbitalul si convulsiile o accept, dar am avut un pediatru kre il recomanda pt somn, sa doarma cupilu noaptea domle'..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
alda spune:
Luana, uite ce am gasit prin cautarile mele :) http://www.bebe lusultau.ro/detalii.php?cod=GR20
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI scumpilor nostri bebelusi care azi isi serbeaza ziua de nume:
Maria (Irinel)Maria Teodora (Dolcebaby)Sara Maria (Angelica_g)Irina Maria (Bogdanai)Daria Maria (Gabi25)Maria Alexandra (VoichiV)
Maria Celina (Mirage)
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
larissa_79 spune:
earendyil( scuze stiu doar id-ul de pe yahoo unde am vazut pozele nu mai retin nik-ul de pe forum), spune-mi te rog de unde ai luat pernuta albastra pe care se sprijina bebe? Mi se pare foarte utila...ca bebe a mea nu sta treaza asa la orizontala...plange...
Multumesc!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
26octombrie spune:
Adelina, Andreea, Nikol, Lacramioara, Virgi, sarumana pentru urari!!
Arabela, din cel de langa iesirea spre constanta, din pantelimon. oricum, chiar daca e ceva mai mare, e o alegere minunata pe post de patut, caci fiica-mea a inceput sa faca precum ceasul, adica se impinge in picioare si merge in cerc, iar in patutul de lemn nu avem spatiu suficient, pe cand in tarc... whauu! iar mai incolo, cand ajunge copilul de stat in tarc, paturile ce se fac tarc mie imi par mult prea mici pentur un copil deja mare. asta are 120 pe 100 parca.
adi, scoate ceaiul. eu nu ii dau horei ceai deloc, nu mi s-a parut ca ar simti nevoia si e bine merci.
alda, multumesc mult de tot ca ti-am amintit. din pacate nu ma indur sa dau 120ron pe o husa de ploaie.. m-am uitat cu pofta, oricum!
boghi, la multi ani si voua, unde stati pitite?
dianaR, iar te trag de urechi, iar stai la tribuna! hai incoace 

am sentimentul ca am depasit o etapa, Hora and I. nu stiu daca nu cumva, de la trei luni, nu mai e nou nascut si se transforma in bebelush, parca...
la noi a fost o transformare ce s-a produs chiar de ziua ei, parca s-a mai luminat, nu stiu cum sa explic. e frumos
virgi, io in korea nu cred ca as vrea, da nu poti sa trimiti coreeni incoace, sa ne inconjoare, cred ca asta ar fi tare fain pentru sistemul meu nervos!... sau alta natie, oricare...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
cristina1702 spune:
angelica multumim mult! din nefericire madalina nu s-a lasat induplecata si a plans din ce in ce mai rau...dupa ce am incercat tot felul de siropuri ba pt colici, ba pt digestie (ca vorba andreei imi vine sa nu ii mai dau nimic...) am sunat din nou pediatra (se facusera 8 zile) si imi spune ca e grav...auzi tu! cand am sunat vineri speriata mi-a zis sa mai incerc un sirop ca sa elimine gazele mai usor (dar nu sa faca kk...se pare)...iar luni dupa weekend era grav!!!! m-am enervat tare...mi-a dat un nou sirop "lass baby" asta fiind impotriva constipatiei...asa ca ieri dupa niste ore de la administrare a facut in sfarsit...nu prea mult, dar asta e...i-am mai dat si seara si am continuat si azi dar vad ca nu mai face...si iar plange ca fripta cand trage un partz! nu mai stiu ce sa fac....sunt ata de obosita...si nu pot sa fac nimic...nici macar nu am mai apucat sa intru pe forum...as vrea sa-i fac niste analize sa vedem ce are...
maine avem vaccin...mi-a zis ca nu are infarix hexa si ca are varianta cu 2 intepaturi ...ce stiti despre asta, e ok? am incercat sa gasesc in urma discutiile dar nu am reusit...mi-a zis ca e 1mil700...mi-e asa mila de asta mica...mi-e groaza cand ma gandesc la ziua de maine...sper totusi sa fim in acel mic procentaj de copii care se comporta normal in urma vaccinului...
acum...am o intrebare...
de 2 zile si-a descoperit mainile...ea era invatata cu suzeta pt ca asa a invatat sa suga...(ea in primele zile de viata nu a supt deloc parea sa nu aiba reflex si acolo mi-au cerut suzeta sa o obisnuiasca...) ..si de cand si-a descoperit mainile e tot timpul cu ele in gura...m-a terminat...daca e sa ma iau dupa carti, se zice ca daca suge degetul dupa masa inseamna ca nu s-a saturat...dar ea mananca bine si in rest e numai cu mana in gura ...in ultimul timp nedormind ziua si plangand foarte mult....
nu stiu ce inseamna...mi-a fost teama ca nu mai am lapte...dar am!
ce credeti ca e? ai vostri fac asa?
doamne cum urla...nu cred ca se poate mai rau de atat...sunt rupta...voi cand mai apucati sa va faceti de mancare? cand va aud cu ciorba, gratar si altele...eu uneori nu apuca sa mananc nimic...am in frigider: iaurt, branza, branzica de casa si bag pe fuga ce apuc...daca apuc...sa fie si de la asta?
seby sanatate!
magghy si steluta mult noroc!
la multi ani mariilor!
Cristina & Ana-Madalina
26octombrie spune:
magg, bafta multa! io stiam ca e mai bine sa nu le operezi, ca in proportie de 90% se resorb singure. oricum, banui ca te-ai documentat serios inainte sa te hotarasti, so asta trebe sa fie cea mai buna decizie pentru voi, nu? noroc mult!
La multi ani, Mariucilor!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
Amonar spune:
AMA
Kaian are aceeasi culoare la ochi ca inainte. Se schimba putin in functie de vreme, cand e soare sant albastrii iar cand e innorat se inchid putin.
(pozeKailan)
ama_kaly spune:
cristina e normal cu manutele, si al meu sta numai cu ele in gura de pe la 2 luni..Imi pare rau ca Madalina plange atat de mult, mititica! Stiu cat de epuizant e un copil care nu plange da' unul care plange.Lasa-l si pe sotul tau sa stea cu ea cand vine acasa si tu culca-te sa te mai odihnesti.Nu ai pe nimeni sa chemi sa te ajute pana iti mai revii?(de ex mama ta) Nu mai fi suparata ca trece si perioada asta ai sa vezi, uite un
de la noi!
Amonar
mersi pt raspuns! Lui Kailan sigur ii raman albastri k ii are deschisi, sper k si lu' Seby!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)